Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Netflix UI3012

Μόλις φορτώσατε το Netflix για να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας εκπομπής και έχετε χτυπήσει με τον κωδικό σφάλματος Netflix UI3012. Πώς μπορείτε να το διορθώσετε;

Παρακάτω, θα εξηγήσουμε ποια είναι η πιθανή αιτία του κωδικού σφάλματος και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σύνδεσής σας στο Netflix.

Διαφημίσεις Netflix- μπορεί να κοστίζει περίπου 7 έως 9 $ μηνιαίως

Τι προκαλεί τον κωδικό σφάλματος Netflix UI3012;

Ο κωδικός σφάλματος Netflix UI3012 προκαλείται κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας με τη σύνδεση δικτύου σας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε κακό σήμα Wi-Fi ή κάτι άλλο να επηρεάζει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Ενδέχεται να δείτε τα ακόλουθα μηνύματα σφάλματος:

Ωχ, κάτι πήγε στραβά.
Απρόσμενο σφάλμα.
Παρουσιάστηκε ένα απροσδόκητο σφάλμα. Επαναλάβετε τη φόρτωση της σελίδας και προσπαθήστε ξανά.

Τις περισσότερες φορές αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται σε υπολογιστή Mac ή Windows, αλλά περιστασιακά εμφανίζεται και σε συσκευές ροής, συμπεριλαμβανομένων των Smart TV και της εφαρμογής iOS/Android.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Netflix UI3012

Ακολουθεί ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για τον κωδικό σφάλματος UI3012. Θα ξεκινήσουμε με τις πιο εύκολες και πιο κοινές λύσεις, οπότε ξεκινήστε με την πρώτη λύση και προχωρήστε προς τα κάτω.

Ανανεώστε την ιστοσελίδα

Προσπαθήστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα. Μερικές φορές, αυτό είναι αρκετό για να διορθωθεί το σφάλμα. Εάν το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν προσπαθείτε να παίξετε ένα βίντεο, δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Netflix. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Netflix και κάντε κλικ στο λογαριασμό σας στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, στο αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε Έξοδος.

Εάν το σφάλμα παραμένει, δοκιμάστε τα επόμενα βήματα.

Ελέγξτε εάν το Netflix είναι εκτός λειτουργίας

Εάν το Netflix είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στους διακομιστές του. Για να ελέγξετε εάν υπάρχει διακοπή λειτουργίας του Netflix, μπορείτε να ελέγξετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να φορτώσετε μια σελίδα όπως ο Down Detector .

Xiaomi Mi TV Stick con telecomando Bluetooth con Google Assistant, Netflix + Prime Video, Nero

Απενεργοποιήστε το VPN σας

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) και τα δίκτυα μεσολάβησης μπορούν να επηρεάσουν τη σύνδεσή σας στο δίκτυο. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το VPN/τον διακομιστή μεσολάβησης και να φορτώσετε ξανά το Netflix. Εάν λειτουργεί, το VPN σας είναι πιθανό να παρεμβαίνει στη σύνδεσή σας με τους διακομιστές Netflix. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια διαφορετική σύνδεση VPN ή τοποθεσία διακομιστή ή απλά να την απενεργοποιήσετε όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία.

Αντιμετώπιση προβλημάτων της σύνδεσής σας στο δίκτυο

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μπορεί να σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix. Ακολουθούν ορισμένα βήματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων της σύνδεσης δικτύου σας :

Συνδεθείτε σε ιδιωτικό ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Εάν βρίσκεστε σε δημόσιο δίκτυο, ο διαχειριστής μπορεί να έχει αποκλείσει τις συνδέσεις σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Hulu και το Amazon Prime. Επίσης, ανάλογα με το πού βρίσκεστε, το εύρος ζώνης του δικτύου μπορεί να είναι πολύ χαμηλό για να σας επιτρέψει να κάνετε ροή βίντεο. Η αλλαγή στο δικό σας δίκτυο θα λύσει αυτό το πρόβλημα.
Επανεκκινήστε το οικιακό σας δίκτυο. Εάν δεν έχετε επανεκκινήσει τον δρομολογητή σας εδώ και αρκετό καιρό, μια επαναφορά δικτύου ενδέχεται να διορθώσει τυχόν προβλήματα δικτύου. Για να το κάνετε αυτό, απενεργοποιήστε το δρομολογητή/μόντεμ σας για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα και μετά ενεργοποιήστε τα ξανά. Τέλος, επανασυνδεθείτε στο δίκτυο και προσπαθήστε να φορτώσετε το Netflix.

Δοκιμάστε ένα καλώδιο Ethernet. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο Wi-Fi του δρομολογητή σας. Για έλεγχο, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδέσετε τη συσκευή σας απευθείας στο μόντεμ ή στο δρομολογητή μέσω ενός καλωδίου Ethernet. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη καλώδιο Ethernet, ελέγξτε ξανά ότι είναι λειτουργικό και δεν έχει καταστραφεί σε κανένα σημείο.
Μετακινηθείτε πιο κοντά στο δρομολογητή. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο Ethernet, δοκιμάστε να πλησιάσετε τον δρομολογητή, καθώς αυτό θα βελτιώσει την ισχύ του σήματος Wi-Fi.
Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας. Εάν αλλάξατε πρόσφατα κάποια από τις ρυθμίσεις δικτύου σας (όπως η ρύθμιση ενός προσαρμοσμένου DNS ), αυτό μπορεί να ευθύνεται για τον Κωδικό σφάλματος UI3012. Μπορείτε να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σύνδεσηςμέσω του μενού ρυθμίσεων του δρομολογητή σας ή μέσω των ρυθμίσεων των Windows. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις των Windows > Δίκτυο και Διαδίκτυο > Επαναφορά δικτύου.

Καλέστε τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το δίκτυό σας που δεν μπορείτε να επιλύσετε, η τελευταία λύση είναι να καλέσετε τον ISP σας. Το δίκτυό σας μπορεί να αντιμετωπίζει διακοπές στην περιοχή σας, αλλά εάν πρόκειται για πρόβλημα με το υλικό σας, θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.

Λεπτομέρειες προγράμματος του Netflix που υποστηρίζεται από διαφημίσεις: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Δοκιμάστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή

Περιστασιακά, οι ενημερώσεις είτε στο Netflix είτε στη συσκευή/πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα συμβατότητας, συμπεριλαμβανομένου του Κωδικού σφάλματος UI3012. Για να δείτε εάν αυτό είναι το πρόβλημα, δοκιμάστε ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού (για παράδειγμα, Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge ή Opera). Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να φορτώσετε την εφαρμογή Netflix σε Android, iPhone ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το Netflix είναι τυχόν επεκτάσεις ή πρόσθετα προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να ελέγξετε αν αυτό είναι το πρόβλημα απενεργοποιώντας όλα τα πρόσθετά σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιώντας τα ξανά ένα προς ένα καθώς προσπαθείτε να φορτώσετε το Netflix.

Ήρθε η ώρα για φαγοπότι

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα τυχαίο σφάλμα που σας εμποδίζει να χαλαρώσετε. Αλλά ευτυχώς, η επίλυση του κωδικού σφάλματος Netflix UI3012 θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολη. Με αυτό το σεμινάριο, θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ροή Netflix χωρίς σφάλματα όπως πριν.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *