λειτουργία ανάγνωσης στο Android

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης στο Android

Ας το παραδεχτούμε: όλοι συναντάμε συχνά κάποιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο που είναι πολύ δύσκολο να διαβαστεί. Υπάρχουν λύσεις για την ανάγνωση περιεχομένων που είναι δύσκολο να προβληθούν, όπως η μεγέθυνση του κειμένου, αλλά τι γίνεται αν σας πούμε ότι μπορείτε να κάνετε το Android σας να διαβάζει αυτά τα δυσανάγνωστα κείμενα για εσάς;

Στην πραγματικότητα, η Google ανέπτυξε μια εφαρμογή Reading Mode για Android που διαβάζει δυνατά τα κείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά άτομα με χαμηλή όραση, τύφλωση και δυσλεξία. Η εφαρμογή βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία ανάγνωσης οθόνης επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε την αντίθεση και το μέγεθος του κειμένου, να μετατρέψετε κείμενο σε ταχύτητα και πολλά άλλα.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης στο Android

Μαζί με την προσαρμογή κειμένου, η εφαρμογή Reading Mode από την Google σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα ανάγνωσης. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Reading Mode από την Google, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης στο Android. Ας αρχίσουμε.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να κάνετε το τηλέφωνό σας Android να διαβάζει δυνατά τα κείμενά σας

Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Google Reading Mode

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη λήψη και την εγκατάσταση της εφαρμογής Reading Mode της Google στο Android σας. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας και αναζητήστε το Εφαρμογή Λειτουργία ανάγνωσης.

2. Ανοίξτε τη σχετική λίστα εφαρμογών και πατήστε Εγκαθιστώ.

3. Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε το Ανοιξε κουμπί για να εκκινήσετε την εφαρμογή Λειτουργία ανάγνωσης.

Ανοιξε

4. Στην οθόνη Welcome to Reading Mode, πατήστε το Να συνεχίσει κουμπί.

Να συνεχίσει

5. Θα ανοίξει η οθόνη Προσβασιμότητα. πατήστε στο Λειτουργία ανάγνωσης.

Λειτουργία ανάγνωσης

6. Στην επόμενη οθόνη, ανάβω τη συντόμευση λειτουργίας ανάγνωσης.

ανάβω

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Reading Mode στο smartphone Android.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Reading Mode στο Android;

Τώρα που κατεβάσατε και εγκαταστήσατε την εφαρμογή Reading Mode στο Android σας, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Reading Mode της Google στο Android.

1. Ανοίξτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στην οποία θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Reading Mode.

2. Θα παρατηρήσετε α Εικονίδιο συντόμευσης λειτουργίας ανάγνωσης; απλά πατήστε πάνω του για να το ενεργοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης με τη βοήθεια του Google Assistant.

Εικονίδιο συντόμευσης λειτουργίας ανάγνωσης

3. Για να ξεκινήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης μέσω του Βοηθού Google, ζητήστε από τον Βοηθό Google να κάνει «Άνοιγμα λειτουργίας ανάγνωσης».

Ανοίξτε τη λειτουργία ανάγνωσης

4. Τώρα, θα βρείτε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρουσιάζεται σε πιο ευανάγνωστη μορφή. Η εφαρμογή θα διαβάσει το περιεχόμενο του κειμένου δυνατά. μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα ανάγνωσης, να διακόψετε τη λειτουργία ανάγνωσης κ.λπ.

Ελέγξτε την ταχύτητα ανάγνωσης

Άλλοι τρόποι για να διαβάσετε δυνατά κείμενα στο Android;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Google Assistant μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαβάσει δυνατά τα κείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης, πρέπει να διαμορφωθεί.

Επομένως, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google για να διαβάσετε δυνατά κείμενα, δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή λειτουργίας ανάγνωσης στο Android σας.

Για να διαβάσετε δυνατά κείμενα χρησιμοποιώντας το Google Assistant στο Android, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Πώς να κάνετε τον Βοηθό Google να διαβάζει οποιαδήποτε ιστοσελίδα δυνατά.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης στο Android. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να ακούτε γραπτό περιεχόμενο που διαβάζεται δυνατά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Λίστα ανάγνωσης” του Google Chrome

Πώς να κάνετε τα Έγγραφα Google να διαβάζουν τα έγγραφα δυνατά

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *