Λήψη DirectX 12 (Ultimate) για υπολογιστή με Windows 11

Λήψη DirectX 12 (Ultimate) για υπολογιστή με Windows 11

Το DirectX είναι μια σειρά από διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (API) εγκατεστημένες στα Windows που επιτρέπει στα παιχνίδια να συνομιλούν με τη μονάδα GPU σας. Είναι απαραίτητο, καθώς είναι υπεύθυνο για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας παιχνιδιού και πολυμέσων σας.

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11 και χρησιμοποιείτε λάθος έκδοση του DirectX, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα κατά την εκτέλεση παιχνιδιών ή την αναπαραγωγή βίντεο. Τα προγράμματα που βασίζονται στη μονάδα GPU σας για την εκτέλεση δεν θα λειτουργούν σωστά.

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει κάρτα γραφικών προηγμένης τεχνολογίας όπως GeForce RTX 3090, 3080 (Ti), 3070 (Ti), TITAN RTX, 2080 (Ti), 2080 Super, 2070 (Ti), 2070 Super, 2060, 2060 Super, μπορεί να τρέξει το DirectX 12 Ultimate.

Η Intel απέκλεισε την υποστήριξη για DirectX 9, αλλά υπάρχει νέα εξομοίωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το DirectX 12 Ultimate;

 

Πολλοί χρήστες συγχέουν το DirectX 12 και το DirectX 12 Ultimate. Και οι δύο εκδόσεις του DirectX είναι διαφορετικές.

Το DirectX 12 Ultimate είναι η νεότερη έκδοση API και ένα νέο χρυσό πρότυπο για την επόμενη γενιά παιχνιδιών.

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει συμβατή κάρτα γραφικών, το DirectX 12 Ultimate μπορεί να μεταφέρει τα παιχνίδια σε ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού με υποστήριξη για ανίχνευση ακτίνων, σκίαση πλέγματος, σκίαση μεταβλητού ρυθμού και ανάδραση δειγματολήπτη.

Το DirectX 12 Ultimate είναι πλήρως συμβατό με τα Windows 10 έκδοση 2004 και τα Windows 11 ως βασική έκδοση. Το DirectX 12 Ultimate είναι μια από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις για τη χρήση των πόρων της μονάδας GPU.

Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του DirectX Shader στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κατεβάστε το DirectX 12 Ultimate για Windows 11

Τώρα που ξέρετε τι ακριβώς είναι το DirectX 12 Ultimate, ίσως θελήσετε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 11. Η αναβάθμιση του DirectX 12 Ultimate θα συνοδεύει το Windows Update εάν διαθέτετε συμβατή κάρτα γραφικών.

Μπορείτε να λάβετε το DirectX Ultimate απευθείας από την ενημέρωση των Windows 11. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Update για να εγκαταστήσετε το DirectX 12 Ultimate στα Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Windows Update στην αριστερή πλευρά.

Πώς να εγκαταστήσετε το Ultimate IPTV Kodi Addon(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος για ενημέρωση. Εάν διαθέτετε συμβατό υπολογιστή, η ενημέρωση των Windows θα εγκαταστήσει αυτόματα το DirectX 12 Ultimate.

 

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει συμβατή κάρτα γραφικών, το DirectX 12 ultimate εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο. πρέπει να κάνετε λήψη του αυτόνομου προγράμματος εγκατάστασης DirectX 12. Πρέπει να κάνετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης DirectX 12 που έχουμε μοιραστεί παρακάτω και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε ξανά την ενημέρωση των Windows.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα ελέγξει αυτόματα και θα εγκαταστήσει την πιο κατάλληλη έκδοση του DirectX στο σύστημά σας.

Κατεβάστε το DirectX 12 για Windows 11

Πώς να εγκαταστήσετε το DirectX 12 Ultimate

Μετά τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του DirectX 12, πρέπει να το εκτελέσετε στη συσκευή σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επανεκκινήστε τα Windows 11.

Για να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση του DirectX 12 Ultimate, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε dxdiag . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή dxdiag από τη λίστα.

WWWFZS Gaming κάρτα γραφικών Fit for Gigabyte Graphics Card GTX 750 Ti με 2 GB GDDR5 128 Bit NVIDIA…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στο εργαλείο DirectX Diagnostic, μεταβείτε στην καρτέλα Οθόνη . Στην καρτέλα Οθόνη, ελέγξτε την κατάσταση του DirectX 12 Ultimate .

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του DirectX 12 στα Windows 11.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του DirectX 12 για υπολογιστές με Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εγκατάσταση του DirectX 12, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *