Λήψη εφαρμογής Microsoft 365 Mobile

Λήψη εφαρμογής Microsoft 365 Mobile (Τελευταία έκδοση)

Το Microsoft Office ήταν πάντα η καλύτερη εφαρμογή σουίτας γραφείου για υπολογιστές, ειδικά για Windows. Όσον αφορά τις εφαρμογές Office Suite για κινητά, η Microsoft διαθέτει ξεχωριστές εφαρμογές για Excel, Word, PowerPoint και άλλα προγράμματα.

Ενώ υπάρχουν διάφοροι τρόποι πρόσβασης στη σουίτα εφαρμογών του Office από κινητά, ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης σε αυτές είναι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Microsoft 365 Mobile App . Η εφαρμογή Microsoft 365 Mobile είναι διαθέσιμη για Android και iPhone και είναι πολύ χρήσιμη.

Επομένως, εάν θέλετε ευκολότερη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Office από μία μόνο εφαρμογή, το Microsoft 356 Mobile είναι η σωστή επιλογή. Ας εξερευνήσουμε τα πάντα σχετικά με την εφαρμογή Microsoft 365 Mobile.

Τι είναι το Microsoft 365 Mobile App;

Τι είναι το Microsoft 365 Mobile App;

Το Microsoft 365 Mobile είναι ένας μοναδικός προορισμός για όλες τις ανάγκες του γραφείου σας. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε δωρεάν το Word, το Excel, το PowerPoint και άλλα εργαλεία.

Πριν από το Microsoft 365 για κινητά, οι χρήστες έπρεπε να εγκαταστήσουν ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά για Word, PowerPoint, Excel και άλλα προγράμματα για τη διαχείριση των υποστηριζόμενων αρχείων.

Το νέο κινητό Microsoft 365 διαθέτει επίσης δυνατότητες παραγωγικότητας που σας βοηθούν να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε αρχεία εν κινήσει. Έχετε ακόμη την επιλογή να σαρώσετε, να υπογράψετε και να μετατρέψετε αρχεία PDF. Συνολικά, το Microsoft 365 για κινητά είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη διαχείριση όλων των εγγράφων γραφείου.

Είναι το Microsoft 365 Mobile Δωρεάν;

Ναί! Η εφαρμογή Microsoft 365 (Office) για κινητά είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Αν και μια premium έκδοση του Office 365 είναι διαθέσιμη για τους χρήστες, δεν αποτελεί απαίτηση.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Microsoft 365 Mobile δωρεάν σε Android και iPhone χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, εάν αγοράσετε την έκδοση premium, θα λάβετε ορισμένες προηγμένες δυνατότητες αποκλειστικά για χρήστες επί πληρωμή.

Έτσι, εάν θέλετε το Microsoft 365 Mobile για κανονικές επεξεργασίες εγγράφων και αρχείων γραφείου, η δωρεάν έκδοση θα λειτουργήσει καλά καθώς δεν έχει σημαντικούς περιορισμούς ή περιορισμούς.

Κατεβάστε το Microsoft 365 Mobile δωρεάν

Οποιοσδήποτε διαθέτει λογαριασμό Microsoft μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη και χρήση της εφαρμογής Microsoft 365 δωρεάν. Επίσης, η αγορά μιας συνδρομής στο Microsoft 365 για πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες δεν αποτελεί εντολή.

Εάν διαθέτετε ήδη συνδρομή Microsoft 365 επί πληρωμή , μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και να ξεκλειδώσετε τις premium λειτουργίες της εφαρμογής. Η επίσημη εφαρμογή Microsoft 365 Mobile είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS και μπορείτε να την αποκτήσετε από τα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών τους.

Κάντε λήψη του Microsoft 365 Mobile από πηγές τρίτων

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Play Store ή στο Apple App Store για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να κάνετε λήψη του Microsoft 365 Mobile από πηγές τρίτων.

Το Microsoft 365 Mobile μπορεί επίσης να ληφθεί από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εναλλακτικές λύσεις του Google Play Store για να κατεβάσετε την εφαρμογή all-in-one σουίτα γραφείου στο smartphone σας.

Ωστόσο, εάν κάνετε λήψη της εφαρμογής από πηγές τρίτων, ελέγξτε ξανά την αυθεντικότητα του ιστότοπου και της εφαρμογής. Υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος κατά τη λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών από ιστότοπους τρίτων ή επίσημες εναλλακτικές λύσεις καταστημάτων εφαρμογών.

Πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft 365 Mobile;

Η εγκατάσταση του Microsoft 365 Mobile είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στο επίσημο κατάστημα εφαρμογών και στη συνέχεια να τον εγκαταστήσετε. Διαφορετικά, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android.

2. Τώρα αναζητήστε το Microsoft 365 Mobile και ανοίξτε τη σχετική καταχώριση. Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Εγκαθιστώ

3. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft 365 Mobile στο τηλέφωνό σας.

ανοίξτε το Microsoft 365 Mobile

4. Τώρα, θα δείτε την κύρια οθόνη της εφαρμογής Microsoft 365 Mobile. Πατήστε στο κουμπί Ξεκινήστε .

Ξεκίνα

5. Τώρα θα σας ζητηθεί να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Πατήστε το κουμπί Παράλειψη για τώρα εάν δεν θέλετε τη δοκιμή.

Παράλειψη για τώρα

6. Για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Microsoft, πατήστε το εικονίδιο Προφίλ επάνω αριστερά.

Εικονίδιο προφίλ

7. Στο μενού Εγώ, πατήστε Σύνδεση του λογαριασμού σας .

Συνδέστε τον λογαριασμό σας

8. Τώρα, Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft .

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Microsoft 365 για κινητά στο τηλέφωνό σας. Αν και χρησιμοποιήσαμε ένα τηλέφωνο Android για να επιδείξουμε τη διαδικασία, τα βήματα είναι τα ίδια και για το iPhone.

Δυνατότητες του Microsoft 365 Mobile

Δυνατότητες του Microsoft 365 Mobile

Δεδομένου ότι εκατοντάδες εφαρμογές σουίτας Office είναι διαθέσιμες για smartphone Android, είναι λογικό να αναρωτιόμαστε γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft 365. Το Microsoft 365 είναι η επίσημη εφαρμογή από τη Microsoft που παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της σουίτας Office μέσα σε μια ενιαία διεπαφή.

Βασικά, θα μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία του γραφείου σας από αυτήν την εφαρμογή. Είναι μια εφαρμογή απόλυτης παραγωγικότητας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε αρχεία εν κινήσει. Ας δούμε τις καλύτερες δυνατότητες του Microsoft 365 Mobile.

Ελεύθερος

Ναι, το διάβασες σωστά. Το Microsoft 365 Mobile είναι μια δωρεάν εφαρμογή από τη Microsoft που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store ή το Apple App Store. Ναι, μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση premium. δεν είναι υποχρεωτικό.

Διαχείριση αρχείων του Office

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας εφαρμογής Microsoft 365 Mobile είναι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το Word, το Excel και το PowerPoint – όλα σε μία εφαρμογή. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα γίνει η εφαρμογή σας για κινητά για παραγωγικότητα με όλα τα αρχεία του Office.

Δημιουργός βιογραφικού για Android/iPhone

Η τελευταία έκδοση του Microsoft 365 Mobile για Android και iPhone διαθέτει συνοδευτική επιστολή ή δημιουργό βιογραφικού. Η δημιουργία βιογραφικού είναι εξαιρετικά εύκολη με αυτήν την εφαρμογή, καθώς λαμβάνετε εκατοντάδες επαγγελματικά πρότυπα για να ξεκινήσετε. Απλώς επιλέξτε το πρότυπο και αρχίστε να προσθέτετε στοιχεία σε αυτό.

Αποθήκευση και πρόσβαση σε αρχεία στο Cloud

Το Microsoft 365 Mobile σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να αποκτάτε εύκολα πρόσβαση σε αρχεία Word, Excel και PowerPoint στο cloud. Αυτό το πράγμα γίνεται αφού συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο OneDrive με την εφαρμογή Microsoft 365 Mobile. Κάθε αναφορά OneDrive σάς παρέχει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud για συγχρονισμό αρχείων και φωτογραφιών σε όλες τις συσκευές.

Μετατροπή εικόνων και εγγράφων

Οι επιλογές μετατροπής εικόνας και εγγράφου είναι διαθέσιμες στην πιο πρόσφατη εφαρμογή για κινητά Micorosft 365. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έγγραφα απλώς τραβώντας μια φωτογραφία ή ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη συλλογή. Μπορείτε ακόμη να βελτιώσετε τις ψηφιακές εικόνες των υπολογιστικών φύλλων, των λευκών πινάκων και των εγγράφων.

Σάρωση & Επεξεργασία PDF

Η εφαρμογή απόλυτης παραγωγικότητας για Android/iPhone υποστηρίζει επίσης σάρωση και επεξεργασία PDF. Μπορείτε να σαρώσετε οποιαδήποτε αρχεία PDF και να τα μετατρέψετε σε έγγραφα του Word. Επίσης, υπάρχουν τρόποι επεξεργασίας και υπογραφής των αρχείων PDF εν κινήσει.

Αυτά δεν είναι όλα αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά του Microsoft 365 Mobile . Μπορείτε να κάνετε λήψη του Microsoft 365 Mobile στο τηλέφωνό σας και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε για να γνωρίζετε όλες τις δυνατότητες του.

Πώς να αγοράσετε το Microsoft 365 Mobile Premium;

Ενώ το Microsoft 365 Mobile Premium μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, έχει ένα πρόγραμμα premium που ξεκλειδώνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Επί του παρόντος, τρία διαφορετικά προγράμματα είναι διαθέσιμα για το Microsoft 365 – Κινητό, Προσωπικό και Οικογενειακό.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο την εφαρμογή Microsoft 365 Mobile με λειτουργίες premium, μπορείτε να αγοράσετε το βασικό πρόγραμμα, το οποίο είναι προσιτό. Ακολουθούν οι δυνατότητες του Microsoft 365 Mobile Premium.

  • Εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.
  • Περισσότερες επιλογές επεξεργασίας PDF.
  • Λειτουργίες συνεργασίας και διαχείρισης ομάδας.
  • Επιλογές προσαρμογής και μορφοποίησης για έγγραφα.
  • Βελτιωμένη εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων.
  • Εισαγάγετε και επεξεργαστείτε το SmartArt και αποκτήστε πρόσβαση σε μια ποικιλία χρωμάτων για να μορφοποιήσετε τις διαφάνειες.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις premium δυνατότητες του Microsoft 365 Mobile, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αγοράσετε τη συνδρομή.

1. Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android και πατήστε στο Microsoft 365 Mobile.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο Premium επάνω δεξιά.

Premium εικονίδιο

3. Τώρα επιλέξτε το πρόγραμμα Microsoft 365 Mobile που θέλετε να αγοράσετε.

επιλέξτε το πρόγραμμα Microsoft 365 Mobile

4. Μόλις επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, πατήστε το κουμπί Λήψη Microsoft 365 Mobile .

5. Τώρα, πρέπει να πληρώσετε μέσω Πίστωσης Google Play .

πληρώστε μέσω πίστωσης Google Play

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αγοράσετε πακέτα Microsoft 365 Mobile.

Microsoft 365 Mobile Alternatives

Το Microsoft 365 δεν είναι η μόνη εφαρμογή διαχείρισης εγγράφων για Android/iPhone. έχεις πολλές άλλες επιλογές. Ορισμένα από αυτά είναι δωρεάν, ενώ άλλα απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OfficeSuite, το WPS Office, το Polaris Office ή την εφαρμογή Office Reader για να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες εγγράφων σας. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σουίτας γραφείου για Android υποστηρίζουν επίσης προβολή/επεξεργασία PDF.

Αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του Microsoft 365 Mobile για Android και iPhone. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επίσης κοινοποιήσει τα βήματα για την αγορά της premium έκδοσης του Microsoft 365 Mobile. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή θέλετε να ξεκαθαρίσετε ορισμένες ερωτήσεις που σχετίζονται με το Microsoft 365 Mobile, μπορείτε να τις συζητήσετε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ποια έκδοση του Microsoft Office έχω;

Δωρεάν Microsoft Office 2019

Δωρεάν Microsoft Office 2021 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *