Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z

Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Fold 4 (Στατική & Ζωντανή)

Τα πτυσσόμενα smartphones είναι στην τάση τα τελευταία χρόνια και η Samsung προσπαθεί σκληρά να φέρει στην αγορά μια μοναδική πτυσσόμενη συσκευή. Στην προσπάθειά της να δημιουργήσει μια αναδιπλούμενη συσκευή, η Samsung κυκλοφόρησε με συνέπεια τις σειρές Galaxy Z Flip και Galaxy Z Fold κάθε χρόνο.

Το 2022, είδαμε δύο πτυσσόμενα smartphone από τη Samsung: το Galaxy Z Flip 4 και το Galaxy Z Fold 4. Και τα δύο είναι αναδιπλούμενα smartphone, αλλά φαίνονται πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το Galaxy Z Flip 4 έχει αναδιπλούμενο σχεδιασμό τύπου clamshell που είναι απίστευτα συμπαγής, ελαφρύς και καινοτόμος.

Από την άλλη πλευρά, το Galaxy Z Fold έχει ένα ψηλό σχέδιο σε σχήμα Candybar που ξεδιπλώνεται σε κάτι που είναι ουσιαστικά ένα tablet. Και οι δύο αναδιπλούμενες συσκευές ήταν ακριβές και αποστέλλονταν με μερικές νέες ταπετσαρίες.

Η Google ενδέχεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το “Pixel Fold” της το 4ο τρίμηνο του 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εφόσον έχουμε ήδη μοιραστεί τις ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Flip 4 , σήμερα θα μοιραστούμε τις ταπετσαρίες για το Galaxy Z Fold 4. Το Samsung Galaxy Z Fold 4 συνοδεύεται από ορισμένες ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας, αλλά όλες έχουν πιο σκούρο τόνο. Θα συζητήσουμε τις προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Fold 4 αργότερα στο άρθρο.

Κατεβάστε ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Fold 4

Έχουμε τις ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Fold 4 Stock και τις ταπετσαρίες Dex. Μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή Android. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ταπετσαρίες στα tablet σας.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τις προεπισκοπήσεις για αναπαράσταση. δεν είναι στην αρχική ποιότητα. Για να κατεβάσετε ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Fold 4 σε υψηλή ποιότητα, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο λήψης που έχουμε μοιραστεί κάτω από τις προεπισκοπήσεις ταπετσαρίας.

Στατικές ταπετσαρίες Galaxy Z Fold 4

Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Flip 4 (ποιότητα 4k HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Fold 4 DeX mode

 

Ζωντανές ταπετσαρίες Galaxy Z Fold 4

Κατεβάστε ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Fold 4

Προδιαγραφές Samsung Galaxy Z Fold 4

Λοιπόν, η 4η γενιά του Samsung Galaxy Z Fold είναι ένα πολύ ισχυρό smartphone. Εκτός από το σχέδιο, οι προδιαγραφές μπορεί επίσης να σας ευχαριστήσουν. Το Galaxy Fold 4 διαθέτει εσωτερική οθόνη QXGA+AMOLED 7,6 ιντσών και οθόνη εξόδου HD+ 6,2 ιντσών.

Πώς να εκχωρήσετε μια στατική διεύθυνση IP σε υπολογιστή με Windows 11/10(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και οι δύο οθόνες υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης οθόνης 12 OHz. Το αναδιπλούμενο smartphone προσφέρει 12 GB μνήμης RAM και 256/512/1 TB εσωτερικής αποθήκευσης. Στο μπροστινό μέρος της κάμερας, το smartphone διαθέτει ρύθμιση πίσω κάμερας 50+12+10 Megapixel και μπροστινή κάμερα 10+4 Megapixel.

Το αναδιπλούμενο smartphone υποστηρίζει 5G και λειτουργεί με Android 12. Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο έχει μια τεράστια χωρητικότητα μπαταρίας 4400mAh που μπορεί να προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα.

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών (Πλήρης ανάλυση 4K HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αυτές είναι οι καλύτερες ταπετσαρίες στοκ για το smartphone Samsung Galaxy Z Fold 4. Έχουμε επίσης συζητήσει τις προδιαγραφές του τηλεφώνου σε αυτό το άρθρο. Εάν χρειάζεστε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την αναδιπλούμενη συσκευή ή έχετε απορίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *