Λήψη του AVS Video Converter για υπολογιστή το 2023 (τελευταία έκδοση)

Λήψη του AVS Video Converter για υπολογιστή το 2023 (τελευταία έκδοση)

Ας το παραδεχτούμε, όλοι κατεβάζουμε βίντεο από το διαδίκτυο για να τα παίξουμε αργότερα. Ωστόσο, το πρόβλημα προκύπτει όταν αποτυγχάνουν η αναπαραγωγή συγκεκριμένων αρχείων.

Τα αρχεία βίντεο αποτυγχάνουν να αναπαραχθούν για διάφορους λόγους – μπορεί να είναι ασύμβατα με το σύστημά σας, να μην υποστηρίζονται από το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ή να έχετε κατεβάσει ένα κατεστραμμένο αρχείο.

Αν και ισχυρές εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC, μπορούν να αναπαράγουν σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων βίντεο, μερικές φορές χρειάζεται να βασιστούμε σε μια εφαρμογή μετατροπέα βίντεο. Με το κατάλληλο λογισμικό μετατροπής βίντεο, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε συμβατή μορφή.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο είναι διαθέσιμα για Windows. Ωστόσο, δεν ξεχωρίζουν όλοι. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο σας έφερε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γνωστό ως AVS Video Converter.

Τι είναι το AVS Video Converter;

Τι είναι το AVS Video Converter;

Ο μετατροπέας βίντεο AVS είναι α δωρεάν μετατροπέας βίντεο εφαρμογή διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Windows. Με το AVS Video Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε σε/από διάφορες μορφές βίντεο.

Το υπέροχο με το AVS Video Converter είναι ότι μετατρέπει όλες τις βασικές μορφές βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των AVI, MP4, DVD, VOB, WMB, MPEG, Blu-ray και πολλά άλλα. Το μπορεί επίσης να μετατρέψει εγγραφές με κάμερα HD όπως AVCHD, MPEG-2 HD, AVI HD, TOD/MOD και άλλα.

Σε σύγκριση με άλλους μετατροπείς βίντεο, το AVS Video Converter είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Χρησιμοποιεί επίσης επιτάχυνση υλικού για αποκωδικοποίηση βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί την ισχύ της GPU σας για να μετατρέψει ένα βίντεο πιο γρήγορα.

Δωρεάν λήψη της τελευταίας έκδοσης του AVS Video Converter

Δωρεάν λήψη της τελευταίας έκδοσης του AVS Video Converter

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το AVS Video Converter, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στο σύστημά σας. Λάβετε υπόψη ότι το AVS Video Converter είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – Δωρεάν και Premium.

Η δωρεάν έκδοση έχει ορισμένους περιορισμούς, ενώ η premium έκδοση έχει όλες τις δυνατότητες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την premium έκδοση του AVS Video Converter, μπορείτε εξετάστε τη δωρεάν δοκιμή που προσφέρει η εταιρεία.

Εντός της δοκιμαστικής περιόδου, θα απολαύσετε όλα τα χαρακτηριστικά του AVS Video Converter δωρεάν. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την πιο πρόσφατη έκδοση του AVS Video Converter, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Το αρχείο που κοινοποιείται παρακάτω είναι απαλλαγμένο από ιούς/κακόβουλα προγράμματα και είναι ασφαλές για λήψη.

Κατεβάστε το AVS Video Converter

Πώς να εγκαταστήσετε το AVS Video Converter σε υπολογιστή;

Λοιπόν, η εγκατάσταση του AVS Video Converter είναι αρκετά εύκολη στα Windows. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Κάντε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Μετατροπέας βίντεο AVS στον υπολογιστή σας. Μετά τη λήψη, εκκινήστε το αρχείο εγκατάστασης.

2. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε το γλώσσα εγκατάστασηςκαι κάντε κλικ Εντάξει.

γλώσσα εγκατάστασης

3. Στον Οδηγό ρύθμισης μετατροπέα βίντεο AVS, κάντε κλικ Επόμενο.

Επόμενο

4. Τώρα αποδεχτείτε το συμφωνία άδειας και κάντε κλικ Επόμενο.

συμφωνία άδειας

5. Κάντε κλικ στο Ξεφυλλίζω κουμπί για να επιλέξετε πού θέλετε να εγκαταστήσουν τα Windows το AVS Video Converter. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ Επόμενο.

Επόμενο

6. Στη γραμμή εντολών Πρόσθετες εργασίες, ελέγξτε μόνο το Δημιουργία εικονιδίου επιφάνειας εργασίας AVS Video Converter και κάντε κλικ Επόμενο.

Δημιουργία εικονιδίου επιφάνειας εργασίας AVS Video Converter

7. Στην οθόνη Ready to Install, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Εγκαθιστώ

8. Τώρα, περιμένετε μέχρι ο οδηγός εγκατάστασης να ολοκληρώσει την εγκατάσταση.

ολοκληρώνεται ο οδηγός εγκατάστασης

9. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε χρησιμοποιήστε το AVS Video Converter στον υπολογιστή σας.

χρησιμοποιήστε το AVS Video Converter

Αυτό είναι! Τώρα εξερευνήστε τις επιλογές του προγράμματος για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το AVS Video Converter από την επιφάνεια εργασίας ή το μενού Έναρξη. Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα μετατροπής βίντεο δωρεάν.

Χαρακτηριστικά του AVS Video Converter

Χαρακτηριστικά του AVS Video Converter

Τώρα που γνωρίζετε το AVS Video Converter, ίσως θέλετε να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του AVS Video Converter.

Ελεύθερος

Αν και το AVS Video Converter έχει δωρεάν και premium πακέτα, η δωρεάν έκδοση λειτουργεί καλά για κανονική μετατροπή βίντεο. Ωστόσο, με τον δωρεάν λογαριασμό, έχετε περιορισμένες δυνατότητες.

Μετατροπή βίντεο

Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή μετατροπέα βίντεο, το AVS Video Converter μπορεί να μετατρέψει σε/από μορφές βίντεο. Το πρόγραμμα υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του MP4. DVD, AVI, WMV, MOV και πολλά άλλα.

Μετατροπή εγγραφής με κάμερα HD

Εκτός από τη μετατροπή κανονικών τύπων αρχείων βίντεο, το AVS Video Converter μπορεί να μετατρέψει τις εγγραφές της Κάμεράς σας. Υποστηρίζει AVCHD, MPEG-2 HD, AVI HD, TOD/MOD, M2TS/MTS και άλλα.

Υποστήριξη επιτάχυνσης υλικού

Εάν έχετε μια αποκλειστική GPU στο σύστημά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AVS Video Converter στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Η επιτάχυνση υλικού του AVS Video Converter χρησιμοποιεί την ισχύ της GPU σας για να μετατρέπει βίντεο πιο γρήγορα.

Μαζική μετατροπή αρχείων

Με το AVS Video Converter, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες ρουτίνας χρησιμοποιώντας έτοιμα πρότυπα μετατροπής χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη μη αυτόματη λειτουργία.

Λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο

Αν και το AVS Video Converter δεν είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, προσφέρει ένα μερικές βασικές επιλογές επεξεργασίας βίντεο. Για παράδειγμα, πριν από τη μετατροπή, μπορείτε να χωρίσετε τα βίντεο σε μέρη, να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων, να εφαρμόσετε εφέ, να εξάγετε ήχο και εικόνες και πολλά άλλα.

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του AVS Video Converter. Έχει περισσότερες δυνατότητες που μπορείτε να εξερευνήσετε ενώ χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του AVS Video Converter εκτός σύνδεσης. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11

10 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

12 καλύτεροι δωρεάν Audio Converter

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *