Λήψη του iTunes Offline Installer (Windows 11 & Mac OS)

Λήψη του iTunes Offline Installer (Windows 11 & Mac OS)

Εάν είστε χρήστης Mac, ίσως γνωρίζετε ότι η Apple έχει ήδη σκοτώσει το δημοφιλές iTunes, το οποίο ήταν μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής. Ως αντικατάσταση, η Apple παρουσίασε τρεις νέες εφαρμογές – Apple Music, Podcasts και Apple TV.

Αν και η Apple αντικατέστησε το iTunes στη νέα έκδοση του macOS, εξακολουθεί να ζει αλλού στο οικοσύστημα της Apple. Το iTunes συνεχίζει να λειτουργεί σε μια παλαιότερη έκδοση macOS και η έκδοση των Windows παραμένει ανέγγιχτη.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το iTunes της Apple και πώς μπορεί κανείς να το κατεβάσει στα Windows 10/11. Λοιπόν, ας μάθουμε για το iTunes.

Τι είναι το iTunes;

 

Λοιπόν, το iTunes είναι ένα λογισμικό διαχείρισης πολυμέσων που δημιουργήθηκε από την Apple τόσο για λειτουργικά συστήματα Mac όσο και για Windows.

Το λογισμικό χρησιμοποιείται κυρίως σε λήψη, αναπαραγωγή και διαχείριση αρχείων ήχου και βίντεο από το iTunes Store. Ένα άλλο πλεονέκτημα του iTune είναι ότι μπορεί να μοιράζεται αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας και των συσκευών σας iOS ή iPadOS.

Έτσι, το iTunes είναι ένα απαραίτητο λογισμικό για κάθε χρήστη iPhone/iPad/iPod καθώς τους επιτρέπει να οργανώνουν τη μουσική τους βιβλιοθήκη, να διαχειρίζονται και να εισάγουν CD ήχου, ακόμη και να δημιουργούν CD μουσικής.

Χαρακτηριστικά του iTunes

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το iTunes, ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του iTunes. Ας τσεκάρουμε.

Αυτόματος συγχρονισμός

Εάν είστε χρήστης συσκευών Apple όπως iPhone ή iPad, μπορεί να εκπλαγείτε από τη δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού του iTunes. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων συγχρονίζει αυτόματα όλες τις βιβλιοθήκες μουσικής σε όλες τις συσκευές.

Λειτουργίες διαχείρισης μουσικής

Λοιπόν, το iTunes είναι αρχικά γνωστό ως εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής. Ως εκ τούτου, προσφέρει πολλές δυνατότητες διαχείρισης μουσικής. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής με το iTunes, να τακτοποιήσετε τα αρχεία μουσικής ή βίντεο σε κατηγορίες και πολλά άλλα.

Αγορά αρχείων μουσικής/βίντεο

Λοιπόν, το iTunes διαθέτει ένα κατάστημα πολυμέσων από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε αρχεία μουσικής ή βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε καμία άλλη premium εφαρμογή ροής πολυμέσων για τη λήψη των αγαπημένων σας αρχείων. Μπορείτε να κατευθυνθείτε απευθείας στο κατάστημα iTunes για να αγοράσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Ενισχυτής ήχου

Το iTunes διαθέτει επίσης μια δυνατότητα βελτίωσης ήχου που βελτιώνει την ποιότητα εξόδου ήχου. Η λειτουργία προσθέτει ένα φίλτρο ήχου που επεκτείνει και φωτίζει τον ήχο που προέρχεται από οποιοδήποτε κομμάτι του iTunes. Αυτή είναι μια από τις χρήσιμες λειτουργίες του iTunes.

Επιλογές κοινής χρήσης

Η πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τη μουσική βιβλιοθήκη σας σε ένα τοπικό δίκτυο. Έτσι, εάν οι φίλοι σας σας ζητούν να μοιραστείτε τη μουσική βιβλιοθήκη σας, συνδέστε τη συσκευή σε ένα τοπικό δίκτυο και μοιραστείτε ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη.

κατάστημα iTunes

Το iTunes Store είναι ένας παράδεισος για όλους τους λάτρεις της μουσικής, των βίντεο και των βιβλίων. Το iTunes Store παρέχει πρόσβαση σε εκατομμύρια μουσική, ταινίες και eBook. Αν και τα περισσότερα είδη στα καταστήματα iTunes πληρώθηκαν, περιστασιακά, παραθέτει αντικείμενα προς πώληση. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα αντικείμενα σε προσιτή τιμή.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του iTunes. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να εξερευνήσετε περισσότερες λειτουργίες.

Λήψη της τελευταίας έκδοσης του iTunes (Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης)

 

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το iTunes, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό διαχείρισης πολυμέσων στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι το iTunes είναι διαθέσιμο τόσο για macOS όσο και για Windows 10.

Οι χρήστες macOS δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν τίποτα, καθώς το iTunes είναι ενσωματωμένο. Ωστόσο, εάν θέλετε να εκτελέσετε το iTunes στα Windows 10, πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τους πιο πρόσφατους συνδέσμους λήψης iTunes για Windows 10 και macOS. Αυτά είναι τα αρχεία του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζονται σύνδεση στο διαδίκτυο κατά την εγκατάσταση.

Πώς να εγκαταστήσετε το iTunes σε υπολογιστή;

Η εγκατάσταση του iTunes είναι εύκολη. απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα παρακάτω. Δείτε πώς να εγκαταστήσετε το iTunes σε υπολογιστή.

1. Πρώτα, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης iTunes που κατεβάσατε.

2. Κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί στην οθόνη Setup.

 

3. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε τη γλώσσα εγκατάστασης και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

 

4. Τώρα, περιμένετε μέχρι Εγκαθίσταται το iTunes στον υπολογιστή σας για λίγα δευτερόλεπτα.

 

5. Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε την εφαρμογή iTunes από τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το iTunes στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη λήψη και εγκατάσταση του iTunes σε έναν υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *