Λήψη του MX Player για υπολογιστή το 2023 (3 Μέθοδοι)

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε την εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων MX Player. Το MX Player είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων στο Google Play Store.

Το υπέροχο με το MX Player είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο και ήχου, συμπεριλαμβανομένου του AC3. Εκτός από αυτό, διαθέτει ένα καθαρό και ελαφρύ περιβάλλον εργασίας χρήστη, κάνοντας την εφαρμογή να ξεχωρίζει.

Ωστόσο, το MX Player είναι διαθέσιμο μόνο για Android, χωρίς εναλλακτική στα Windows. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες Android συχνά αναζητούν λήψη MX Player για υπολογιστή, MX Player για Windows κ.λπ.

Έτσι, εάν έχετε αναζητήσει το ίδιο πράγμα, πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε το MX Player στα Windows 10.

Λήψη MX Player για υπολογιστή

Το MX Player συσκευάζει σχεδόν κάθε δυνατότητα που θα πρέπει να διαθέτει μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για τον υπολογιστή. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Android μπορεί να ανταγωνιστεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC στα Windows.

Ωστόσο, η εταιρεία πίσω από το MX Player, J2 Interactive, δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει την έκδοση υπολογιστή του MX Player.

Έτσι, για να εκτελέσετε το MX Player σε υπολογιστή με Windows, πρέπει να εξετάσετε ορισμένες εναλλακτικές μεθόδους, όπως τη χρήση εξομοιωτή, λειτουργικού συστήματος remix κ.λπ. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο καλύτερους τρόπους για να σας βοηθήσουμε να εκτελέσετε το MX Player στα Windows.

Χαρακτηριστικά του MX Player

Πριν κοινοποιήσετε τις μεθόδους εγκατάστασης του MX Player σε υπολογιστή, ας γνωρίσουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της δημοφιλούς εφαρμογής αναπαραγωγής πολυμέσων του Android.

  • Το MX Player υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων, όπως AC3, MP3, AAC κ.λπ.
  • Αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που υποστηρίζει αποκωδικοποίηση πολλαπλών πυρήνων.
  • Η διεπαφή του MX Player υποστηρίζει χειρονομίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να τσιμπήσετε για μεγέθυνση, ζουμ, μετατόπιση κ.λπ.
  • Η εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android έλαβε επίσης υποστήριξη υποτίτλων.
  • Το MX Player για Android έλαβε επίσης υποστήριξη κωδικοποιητή.

Λήψη και εγκατάσταση του MX Player για υπολογιστή Windows 10

Εφόσον θα χρησιμοποιήσουμε εξομοιωτές Android για την εκτέλεση του MX Player στον υπολογιστή, πρέπει να έχουμε το λειτουργικό αρχείο apk του MX Player. Μπορείτε να πάρετε αρχεία εγκατάστασης του MX Player από καταστήματα εφαρμογών τρίτων, όπως το ApkMirror.

1. Κατεβάστε το MX Player για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το BlueStacks

Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί εξομοιωτές Android που μπορούν να εκτελούν εφαρμογές Android σε υπολογιστή, όπως BlueStacks, Memu, Nox Player κ.λπ. Για την πλήρη λίστα των εξομοιωτών Android, ανατρέξτε στο άρθρο μας – Οι καλύτεροι εξομοιωτές Android.

Πρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές εξομοιωτή που αναφέρονται στο άρθρο. Παρακάτω, κοινοποιούμε τη μέθοδο χρήσης του εξομοιωτή BlueStack. Πρέπει να εφαρμόσετε το ίδιο πράγμα και σε άλλους εξομοιωτές.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Πρόγραμμα αναπαραγωγής εφαρμογών Bluestacks στον υπολογιστή σου.

2. Τώρα ανοίξτε τον εξομοιωτή και κάντε κλικ στο Google Play Store.

3. Στη συνέχεια, στο Google Play Store, αναζητήστε MX Player και ανοίξτε τη σχετική λίστα εφαρμογών.

4. Στη σελίδα καταχώρισης της εφαρμογής MX Player, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

5. Τώρα, πρέπει περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MX Player σε υπολογιστή εγκαθιστώντας το Bluestacks. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε άλλους εξομοιωτές, τότε πρέπει να φορτώσετε το αρχείο apk του MX Player στον εξομοιωτή.

Πώς να κάνετε Chromecast Windows Media Player(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Κάντε λήψη του MX Player PWA σε Windows

Οι εφαρμογές PWA ή Progressive Web μετατρέπουν βασικά τους ιστότοπους σε μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Εφόσον το MXPlayer έχει μια έκδοση web, μπορείτε να εγκαταστήσετε την έκδοση web στον υπολογιστή σας και να τη χρησιμοποιήσετε ως εφαρμογή. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη του MX Player PWA σε Windows.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε mxplayer.in και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

3. Τώρα κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης.

5. Στη γραμμή εντολών Δημιουργία συντόμευσης, έλεγχος ο ‘Άνοιγμα ως παράθυρο‘ και κάντε κλικ στο Δημιουργώ κουμπί.

Τα κορυφαία 7 αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια για κρυφή πληκτρολόγηση και παιχνίδια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Τώρα, μεταβείτε στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Θα βρείτε το Συντόμευση MX Player. Απλώς κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση για να εκτελέσετε το MX Player σε υπολογιστή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος λήψης του MX Player στα Windows. Αυτό ουσιαστικά μετατρέπει την έκδοση web σε εφαρμογή και την εγκαθιστά στη συσκευή σας.

Το Instagram αποκάλυψε πολλές νέες δυνατότητες για τροχούς, συμπεριλαμβανομένης της διπλής προβολής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Χρήση του Remix OS

Το Remix OS είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή για την εκτέλεση του MX Player σε υπολογιστή. Το Remix OS είναι ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Android, αλλά δεν είναι εξομοιωτής Android.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι το Remix OS χρησιμοποιεί όλους τους πόρους του συστήματός σας, επομένως κάθε εφαρμογή και παιχνίδι εκτελείται με τη μέγιστη δυνατή ικανότητα στο Remix OS.

Η εγκατάσταση του Remix OS σε υπολογιστή είναι επίσης μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο. Για να εγκαταστήσετε το Remix OS σε υπολογιστή, ακολουθήστε τον οδηγό μας, Πώς να εγκαταστήσετε το Android Remix OS στον υπολογιστή σας.

Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να κάνετε εκκίνηση στο Remix OS και θα δείτε μια διεπαφή ακριβώς όπως το Android. Από εκεί, πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο Apk του MX Player και να το εγκαταστήσετε.

Πώς να παρακολουθήσετε το MX Player στις ΗΠΑ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του MX Player στο PC7. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε. εάν έχετε άλλες αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Επίσης, φροντίστε να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *