Music Production Courses

Μαθήματα Μουσικής : Απελευθερώνοντας το δημιουργικό σας δυναμικό

Η συμμετοχή στη μουσική παραγωγή μπορεί να είναι συναρπαστική, ειδικά αν αγαπάτε τη μουσική. Εάν είστε παθιασμένοι με τη μουσική και ανυπομονείτε να βγάλετε αυτές τις ιδέες από το μυαλό σας στον υπολογιστή σας, τότε ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μπορεί να είναι ένα πτυχίο ιδρύματος μουσικής παραγωγής ή κάποιου είδους σεμινάριο παραγωγής μουσικής. Σε αυτόν τον οδηγό, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις βασικές έννοιες και πώς να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε από ειδικούς του κλάδου θα μπορούσε να είναι απλώς το εισιτήριο.

Από αρχάριος έως επαγγελματίας που κατέχει τα βασικά της μουσικής παραγωγής

Όλοι οι αγαπημένοι σας DJ ξεκίνησαν από το ίδιο μέρος, χωρίς να ξέρετε τίποτα! Το πτυχίο ιδρύματος μουσικής παραγωγής φαινόταν πολύ μακριά, οπότε όλοι ξεκινούν από το ίδιο μέρος. Ένας τρόπος για να ξεκινήσετε το headstart είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα επαγγελματικό μάθημα παραγωγής μουσικής. Αυτά μπορεί να είναι διαδικτυακά ή πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα τοπικό κολέγιο. Με το σωστό μάθημα, μπορείτε να κατανοήσετε γρήγορα τα βασικά, από την κατανόηση των ρυθμών, των μελωδιών και των αρμονιών έως την πλοήγηση στο λογισμικό που συγκεντρώνει τις ιδέες σας. Σε ελάχιστο χρόνο, από αρχάριος θα μεταβείτε στη δημιουργία των δικών σας κομματιών.

Behind the Beats Κατανόηση των βασικών στοιχείων της μουσικής παραγωγής

Όταν ακούμε μια συναρπαστική μελωδία ή έναν τεράστιο ύμνο EDM, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στα παρασκήνια. Μαθήματα μουσικής παραγωγής βοηθήστε να καταρρίψετε όλα τα βασικά. Σας εισάγουν στα βασικά στοιχεία όπως ρυθμούς, τέμπο και τεχνικές μίξης. Κατανοώντας αυτά τα βασικά στοιχεία, θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να μετατρέψετε τις ιδέες σας στον δικό σας μοναδικό ήχο. Σκεφτείτε αυτά τα μαθήματα ως τον οδηγό σας για να κοιτάξετε πίσω από την κουρτίνα και να ξεκινήσετε πραγματικά τη μουσική παραγωγή.

Ρύθμιση της σκηνής: Δημιουργώντας μια σταθερή βάση για επίδοξους παραγωγούς

 • Ξεκινήστε με τα βασικά: Μάθετε τα απλά βασικά π.χ. τι είναι ο ρυθμός, τι είναι το τέμπο; Ερωτήσεις σαν αυτές είναι οι βασικές αρχές που πρέπει να γνωρίζει κάθε παραγωγός
 • Εξετάστε διάφορα κομμάτια λογισμικού: Εξοικειωθείτε με όλα τα κύρια DAW.
 • Αναζητήστε σχόλια: Μοιραστείτε τα κομμάτια σας με τους φίλους σας και τις διαδικτυακές μουσικές κοινότητες, οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν τα σχόλιά τους.
 • Συμμετέχετε σε μαθήματα μουσικής παραγωγής: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε επαγγελματίες που μπορούν να σας διδάξουν αυτά που ξέρουν. Πολλοί από τους μεγαλύτερους DJs και παραγωγούς εκεί έξω έχουν κάνει μαθήματα μουσικής παραγωγής στο διαδίκτυο.
 • Συνεργασία με συνομηλίκους: Ελάτε σε επαφή με άλλους παραγωγούς και κολλήστε σε μια συνεργασία. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους ανταλλαγής ιδεών και γνώσεων

Καταδύσεις σε DAW: Πλοήγηση στους σταθμούς εργασίας ψηφιακού ήχου με ευκολία

Μαθήματα Μουσικής Παραγωγής

Αν ασχολείστε με την παραγωγή μουσικής, ποιος Σταθμός Εργασίας Ψηφιακού Ήχου (DAW) πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που εμφανίζεται. Επιφανειακά, μπορεί να φαίνεται ότι όλοι οι σταθμοί εργασίας ψηφιακού ήχου είναι πολύ διαφορετικοί, με τα διαφορετικά στιλιστικά τους σχέδια. Αλλά τελικά, όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα. Σας επιτρέπουν να λαμβάνετε τις ιδέες σας και τις μετατρέπει σε διασκεδαστικά κομμάτια συνδυάζοντας αρχεία MIDI και ήχου μαζί για να δημιουργήσετε έναν ολοκληρωμένο ήχο. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα πιο γνωστά DAW που μπορείτε να δοκιμάσετε.

 • Ableton Live: Ιδανικό για ζωντανές εμφανίσεις και παραγωγή πολλών υπο-ειδών ηλεκτρονικής μουσικής
 • FL Studio: Δημοφιλές στους ανθρώπους που κάνουν hip-hop και trap.
 • Logic Pro X: Το επαγγελματικό λογισμικό παραγωγής μουσικής της Apple.
 • Pro Tools: Χρησιμοποιείται ευρέως σε επαγγελματικά στούντιο, όπως το Real World και το Abby Road.

Μπορείτε να ξεκινήσετε βρίσκοντας μερικά εξαιρετικά μαθήματα για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά κάθε DAW.

Melody Magic: Δημιουργήστε πιασάρικες μελωδίες που αντηχούν στο κοινό σας

Η δημιουργία μιας μελωδίας που θα κολλάει στους ακροατές είναι πιθανώς ένας από τους κύριους στόχους κάθε παραγωγού ή τραγουδοποιού. Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γράψετε μια αξέχαστη μελωδία που θα μείνει με τους ανθρώπους για μεγάλο χρονικό διάστημα

 • Stay Simple: Συχνά, οι πιο αξέχαστες μελωδίες δεν είναι περίπλοκες. Ξεκινήστε με βασικές νότες και συγχορδίες.
 • Επανάληψη μοτίβων: Η επανάληψη των μοτίβων νότων μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τη μελωδία σας στο μυαλό των ανθρώπων.
 • Πείραμα: Γράψτε μια μελωδία και, στη συνέχεια, ανακατέψτε τη σκόπιμα κάνοντας τυχαία τις νότες. Μερικές από τις καλύτερες ιδέες προέρχονται από
 • Χτυπήστε τους στα συναισθήματα: Η συναισθηματική σύνδεση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξετε ένα τραγούδι που αντέχει στο χρόνο. Ο καθένας μπορεί να μιλήσει για το πώς τους κάνουν να νιώθουν οι αγαπημένες του μελωδίες.

συμπέρασμα

Η είσοδος στη μουσική παραγωγή μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, από τη μάθηση από κορυφαίους παραγωγούς και τον πειραματισμό του εαυτού σας μέχρι να ξεκινήσετε κάποιες συνεργασίες με άλλους στο ίδιο ταξίδι. Δεν είναι μόνο να βρείτε τους τέλειους σταθμούς εργασίας ψηφιακού ήχου. πρόκειται για την προσέγγιση και την εύρεση της καλύτερης δυνατής βοήθειας, και πολλά από αυτά μπορούν να βρεθούν στα καλύτερα διαδικτυακά σεμινάρια παραγωγής μουσικής. Και, φυσικά, μπορούμε βοηθήστε σε αυτό! Γιατί λοιπόν να μην επικοινωνήσετε στα σχόλια και να μας πείτε από ποιον παραγωγό θα θέλατε να μάθετε περισσότερα;

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Πώς να δημιουργήσετε μια εταιρεία παραγωγής βίντεο κινουμένων σχεδίων 

Συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό VPN

εφαρμογές iPhone για δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *