Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για μείωση του μεγέθους της εικόνας το 2024

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι ο κόσμος των smartphone έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτές τις μέρες, τα smartphone γίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα. Είναι στάνταρ για μια σύγχρονη συσκευή Android να διαθέτει κάμερα τουλάχιστον 48 megapixel. Ακόμη και τα smartphones έχουν πλέον έως και τέσσερις κάμερες.

Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην παρόρμησή μας να τραβήξουμε φωτογραφίες με τόσο υψηλές προδιαγραφές κάμερας. Τα smartphone χρησιμεύουν επίσης ως το καλύτερο εργαλείο για γρήγορη κοινή χρήση φωτογραφιών που τραβήξατε μέσω των εφαρμογών κοινωνικών μέσων. Ωστόσο, μερικές φορές, διαπιστώνουμε ότι η εικόνα είναι πολύ μεγάλη για να την κοινοποιήσουμε κατά την κοινή χρήση.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για μείωση του μεγέθους της εικόνας

Εκείνη τη στιγμή, θέλουμε να περικόψουμε ή να συμπιέσουμε την εικόνα. Πολλές εφαρμογές Android στο Play Store μπορούν να κάνουν όλα τα πράγματα συμπίεσης εικόνας για εσάς. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για μείωση του μεγέθους της εικόνας.

1. PicTools

PicTools

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για την εκτέλεση εργασιών συμπίεσης ομαδικής εικόνας, τότε το PicTools μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το PicTools είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αλλαγής μεγέθους εικόνας, περικοπής, μετατροπέων και συμπιεστών στο Play Store. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να μειώσει το μέγεθος της φωτογραφίας σας σε KB.

2. Αλλάξτε το μέγεθος μου!

Αλλάξτε το μέγεθος μου!

Αλλάξτε το μέγεθος μου! δεν είναι συμπιεστής εικόνας, αλλά αν γνωρίζετε πώς να τον χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να διαγράψετε μερικά KB από τα αρχεία εικόνας σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών, να περικόψετε εικόνες και να μετατρέψετε εικόνες σε διαφορετικές μορφές. Εάν θέλετε να συμπιέσετε το μέγεθος, προσαρμόστε το μέγεθος, κόψτε τα περιττά μέρη και μετατρέψτε το σε ελαφριά μορφή.

3. Συμπιεστής φωτογραφιών και Resizer

Συμπιεστής φωτογραφιών και Resizer

Το Photo Compressor and Resizer από την εφαρμογή Pocket είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή συμπιεστή εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Το καλό με την εφαρμογή είναι ότι χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία συμπίεσης με απώλειες για να μειώσει το μέγεθος αρχείου οποιασδήποτε φωτογραφίας.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και υποστηρίζει λειτουργίες συμπίεσης κατά παρτίδες. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη μείωση του μεγέθους αρχείου μιας εικόνας.

4. Photoczip

Photoczip

Το Photoczip είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή Android για συμπίεση, αλλαγή μεγέθους και συμπίεση όλων των φωτογραφιών σας. Αυτή η εφαρμογή απλοποιεί όλες τις εργασίες σας που σχετίζονται με τη συμπίεση εικόνας.

Σας επιτρέπει επίσης να επεξεργάζεστε τα μεταδεδομένα εικόνας JPG, να κάνετε προεπισκόπηση συμπιεσμένων εικόνων, να συρρικνώνετε φωτογραφίες με διαφορετικά μεγέθη κ.λπ. Έτσι, το Photoczip είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android για μείωση του μεγέθους της εικόνας.

5. QReduce Lite

QReduce Lite

Το QReduce Lite είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές συμπιεστή φωτογραφιών που διατίθενται στο Google Play Store. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι να συμπιέζει εικόνες με ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος αρχείου.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για την επιθετική συμπίεση εικόνας και μπορεί να μειώσει το μέγεθος της εικόνας από MB σε KB. Ωστόσο, θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα της εικόνας κατά τη διαδικασία αυτή. Έτσι, αν δεν σας ενδιαφέρει η ποιότητα της φωτογραφίας, τότε το QReduce Lite μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

6. pCrop

pCrop

Αν και δεν είναι διάσημο, το pCrop εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για γρήγορη μείωση του μεγέθους ή της ανάλυσης της εικόνας. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να συμπιέσει εικόνες, να αλλάξει μέγεθος εικόνων, να περικόψει φωτογραφίες κ.λπ. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης μαζικές επιλογές όπως αλλαγή μεγέθους εικόνας, συμπίεση κ.λπ.

7. Συμπιέστε το μέγεθος εικόνας σε KB & MB

Συμπιέστε το μέγεθος εικόνας σε KB & MB

Η συμπίεση μεγέθους εικόνας σε KB & MB ή το Compressor Lite είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android για γρήγορη συμπίεση, περικοπή και αλλαγή μεγέθους εικόνων στο Android.

Η εφαρμογή μπορεί να μειώσει το μέγεθος της εικόνας από MB σε KB ή σε όποιο βαθμό χρειάζεστε. Η συμπίεση μεγέθους εικόνας σε KB & MB είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και πλούσια σε δυνατότητες σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές.

8. Συμπιεστής μαζικής εικόνας

Συμπιεστής μαζικής εικόνας

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή Android για τη συμπίεση πολλών αρχείων JPG ή PNG, πρέπει να δοκιμάσετε το Bulk Image Compressor. Η εφαρμογή σάς βοηθά να μειώσετε το μέγεθος της εικόνας σας πάνω από 80-90%. Επιπλέον, το κάνει με σημαντικά μικρότερη ή αμελητέα απώλεια στην ποιότητα μιας εικόνας.

9. Μέγεθος εικόνας – Photo Resizer

Μέγεθος εικόνας - Photo Resizer

Μέγεθος εικόνας – Το Photo Resizer είναι βασικά μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος οποιασδήποτε εικόνας με απλά βήματα. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Image Size – Photo Resizer είναι πιο εύκολο στη χρήση και είναι πολύ ελαφρύ.

Ενώ το κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η αλλαγή του μεγέθους της εικόνας, έχει μια δυνατότητα που συμπιέζει επίσης τις εικόνες. Κατά την αλλαγή του μεγέθους της εικόνας, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα JPG.

10. Μείωση μεγέθους

Μείωση μεγέθους

Το Downsize είναι μια εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών για Android που είναι εξαιρετική για τη μείωση του μεγέθους της φωτογραφίας. Αυτός είναι ένας συμπιεστής φωτογραφιών και μια εφαρμογή μετατροπέα εικόνας που σας παρέχει διάφορα χρήσιμα εργαλεία.

Με το Downsize, μπορείτε να συμπιέσετε τις φωτογραφίες σας, να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων μαζικά, να μειώσετε το μέγεθος της φωτογραφίας, να μετατρέψετε εικόνες σε JPG ή PNG κ.λπ.

Επομένως, εάν θέλετε μια ελαφριά και πλούσια σε λειτουργίες εφαρμογή αλλαγής μεγέθους εικόνας για Android, δοκιμάστε το Downsize. σίγουρα δεν θα μετανιώσετε που εγκαταστήσατε την εφαρμογή.

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν να μειώσετε γρήγορα το μέγεθος του αρχείου εικόνας σας. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Εφαρμογές συμπιεστή PDF

13 καλύτεροι ιστότοποι για μείωση του μεγέθους αρχείου PNG μιας φωτογραφίας

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *