μετατροπή του τηλεφώνου σε GPS

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS

Έχουμε ήδη μοιραστεί μερικούς οδηγούς για την ανάκτηση χαμένων ή κλεμμένων smartphone Android. Μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα το Android smartphone σας εάν έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία GPS.

Με το GPS ενεργοποιημένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας για να παρακολουθείτε το smartphone που λείπει ή κλαπεί. Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε το Android smartphone σας σε GPS tracker με εφαρμογές GPS.

Η μετατροπή του τηλεφώνου σας Android σε ιχνηλάτη GPS θα μπορούσε να σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια αποκλειστική συσκευή παρακολούθησης GPS. δεύτερον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα δωρεάν. Όπως και τα δύο, υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη από τη χρήση του Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS

Ενώ ένα smartphone Android δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως μια αποκλειστική συσκευή παρακολούθησης GPS, εξακολουθεί να λειτουργεί. Έτσι, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τον ευκολότερο τρόπο χρήσης του Android ως ιχνηλάτη GPS. Ας αρχίσουμε.

1. Χρησιμοποιήστε ένα τηλέφωνο Android ως GPS Tracker

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την ενσωματωμένη λειτουργία Εύρεση συσκευής στο Android για να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή μας ως ιχνηλάτη GPS.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στη συσκευή σας Android. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Κωδικοί πρόσβασης και ασφάλεια.

Κωδικοί πρόσβασης και ασφάλεια

2. Στην οθόνη Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια, πατήστε Ασφάλεια Συστήματος. Στην Ασφάλεια συστήματος, πατήστε στο Εύρεση της συσκευής μου επιλογή.

Εύρεση της συσκευής μου

3. Στην οθόνη Εύρεση της συσκευής μου, επιτρέπω η εναλλαγή για Χρησιμοποιήστε το Find My Device. Μόλις τελειώσετε, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και ενεργοποιήστε το GPS ή δυνατότητα τοποθεσίας.

ενεργοποιήστε το GPS

Πώς να παρακολουθείτε τη συσκευή σας Android;

Αφού ενεργοποιήσετε το Find My Device στο Android, πρέπει να δώσετε το smartphone σας στο άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Θα λειτουργεί πλέον ως συσκευή παρακολούθησης GPS και θα σας παρέχει την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο όπου κι αν τοποθετηθεί.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.

2. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε τη συσκευή θέλετε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να δείτε τη θέση του τηλεφώνου σε έναν χάρτη.

επιλέξτε τη συσκευή

3. Το Πίνακας ελέγχου Google Find My Device θα σας δείξει επίσης το συνδεδεμένο δίκτυο WiFi, Ποσοστό μπαταρίαςκι αλλα.

μετατροπή του τηλεφώνου σε GPS

Αυτό είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS.

Παρακολούθηση Android με εφαρμογές τρίτων

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία Find My Device της Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές παρακολούθησης τοποθεσίας για να χρησιμοποιήσετε το Android σας ως tracker GPS.

Οι εφαρμογές παρακολούθησης GPS τρίτων μπορούν να σας πουν την ακριβή τοποθεσία του smartphone σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε τη συσκευή σας Android. Πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή παρακολούθησης GPS ή Family Locator στη συσκευή Android που θέλετε να μετατρέψετε σε παρακολούθηση GPS. Παρακάτω είναι οι τρεις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

1. Google Family Link

Google Family Link

Το Google Family Link είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου που διατηρεί την οικογένειά σας πιο ασφαλή στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή είναι υπέροχη, αλλά πρέπει να περάσετε από μια περίπλοκη διαδικασία εγκατάστασης.

Αλλά μόλις ρυθμίσετε τη σύνδεση Family, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία ενός τηλεφώνου σε έναν διαδραστικό χάρτη. Εκτός από τον εντοπισμό τοποθεσίας GPS, το Google Family Link παρέχει άλλα πλεονεκτήματα, όπως τη ρύθμιση χρονικών ορίων, τον έλεγχο των εφαρμογών που έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερο κ.λπ.

2. FamiSafe

μετατροπή του τηλεφώνου σε GPS
μετατροπή του τηλεφώνου σε GPS

Το FamiSafe είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης τοποθεσίας και διαχείρισης χρόνου οθόνης με κορυφαία βαθμολογία για Android. Βασικά, θα χρειαστείτε δύο διαφορετικά τηλέφωνα για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Μια εφαρμογή πρέπει να εγκατασταθεί σε ένα τηλέφωνο που θα μετατραπεί σε ιχνηλάτη GPS. το άλλο θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή των πληροφοριών τοποθεσίας.

Δεδομένου ότι είναι κατά κύριο λόγο μια εφαρμογή γονικού ελέγχου, μπορείτε να αποδεχτείτε περισσότερες λειτουργίες όπως πλήρεις αναφορές δραστηριότητας τηλεφώνου, ειδοποιήσεις ρητών περιεχομένου, απομακρυσμένο αποκλεισμό εφαρμογών σε άλλο τηλέφωνο κ.λπ.

3. Norton Family Parental Control

Norton Family Parental Control

Το Norton Family Parental Control είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου που μπορεί να μετατρέψει το Android σας σε ιχνηλάτη GPS. Βασικά, παρέχει δυνατότητες παρακολούθησης GPS για οικογενειακή ασφάλεια.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες γεωγραφικής τοποθεσίας για να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν το παιδί σας φτάσει, πάει πέρα ​​από έναν προορισμό κ.λπ.

Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή και να χρησιμοποιήσετε άλλο τηλέφωνο για να παρακολουθείτε την τοποθεσία.

4. iSharing

μετατροπή του τηλεφώνου σε GPS
μετατροπή του τηλεφώνου σε GPS

Το iSharing είναι μια εφαρμογή Android που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε εντοπισμό τοποθεσίας GPS. Είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για την ασφάλεια του παιδιού και την ηρεμία των γονιών.

Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης GPS, προσφέρει πλεονεκτήματα όπως κοινή χρήση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο, λήψη ειδοποιήσεων βάσει τοποθεσίας, υπηρεσίες walkie-talkie και πολλά άλλα.

5. Connected

μετατροπή του τηλεφώνου σε GPS

Το Connected είναι μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας για Android που παρέχει παρόμοια πλεονεκτήματα. Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν θέλετε να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε ιχνηλάτη GPS για να αποκτήσετε λειτουργίες κοινής χρήσης τοποθεσίας και παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο.

Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας, προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως την πλήρη αναφορά ιστορικού ταξιδιού, ειδοποιήσεις τοποθεσίας, τη δυνατότητα συνομιλίας με μέλη της οικογένειας, ειδοποίηση κύκλου κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης και πολλά άλλα.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή στο άρθρο για να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε ιχνηλάτη GPS.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS, ένα smartphone δεν μπορεί ποτέ να νικήσει έναν αποκλειστικό ιχνηλάτη GPS. Οι αποκλειστικοί ιχνηλάτες GPS ήταν φορητοί και θεωρούνταν ως επί το πλείστον ως συσκευές κατασκοπείας. Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη χρήση του Android ως συσκευής εντοπισμού GPS. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή χρειάζεστε βοήθεια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο Android

12 καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης GPS εκτός σύνδεσης για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *