Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε NFL σε Smart TV της Philips

Βασικά σημεία

 • Κατεβάστε την εφαρμογή NFL στη Philips Smart TV:
  • Philips Android TV / Google TV: Κάντε κλικ στο Εφαρμογές Google Play Κατάστημα → Κάντε κλικ στο Αναζήτηση εφαρμογών και παιχνιδιών → Αναζήτηση NFL → Επιλέξτε NFL → Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.
  • Philips Roku TV: Επιλέγω Κανάλια ροής → Επιλέξτε Αναζήτηση καναλιών → Αναζήτηση για NFL → Επιλέξτε NFL → Κάντε κλικ Προσθήκη καναλιού.

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που παρακολουθούσα τους αγώνες NFL 2023-2024 στο Philips Android TV μου. Έτσι, αναζήτησα τρόπους για να μεταδώσω τα παιχνίδια στη Smart TV μου. Τότε ήταν που βρήκα την εφαρμογή NFL στο Google Play Store στην τηλεόρασή μου. Έγινα ακόμη και συνδρομητής στο πρόγραμμα συνδρομής NFL+ για να παρακολουθώ ζωντανούς αγώνες στην τηλεόρασή μου. Εβδομάδα 15 των αγώνων NFL έχει προγραμματιστεί από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2023.

Εκτός από τη συνδρομή NFL+, έμαθα ότι οι αγώνες NFL μπορούν να παρακολουθούνται μέσω άλλων αθλητικών καναλιών όπως ABC, CBS, ESPN, FOX και NBC. Έτσι, εγγράφηκα σε έναν πάροχο ζωντανής τηλεόρασης και εγκατέστησα την εφαρμογή YouTube TV στην τηλεόραση Philips για να παρακολουθήσω τους αγώνες.

Εάν έχετε μπερδευτεί σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης των ζωντανών αγώνων των επόμενων εβδομάδων, έχω αυτόν τον οδηγό μόνο για εσάς, στον οποίο παρατίθενται όλοι οι πιθανοί τρόποι για να απολαύσετε την υπόλοιπη σεζόν NFL 2023-2024 στη Philips Smart TV σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το AirPlay σε Smart TV της Philips

Είναι το NFL+ Geo-Restricted;

Το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στη συνδρομή NFL+ είναι προσβάσιμο στις ΗΠΑ. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο NFL+ εκτός των ΗΠΑ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια premium υπηρεσία VPN όπως το NordVPN ή το ExpressVPN και να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ. Η χρήση ενός premium VPN θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς του VPN και να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο NFL+ στη Philips Smart TV σας.

Εκτός από τη χρήση του VPN, μπορείτε επίσης να λάβετε τη συνδρομή παιχνιδιών NFL επισκεπτόμενοι το επίσημη ιστοσελίδα του DAZN. Αφού αγοράσετε τη Συνδρομή Παιχνιδιού από το DAZN, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά τους αγώνες NFL χωρίς καμία ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας τη Συνδρομή Παιχνιδιού.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή NFL στην τηλεόραση της Philips

Για να παρακολουθήσετε ζωντανό περιεχόμενο ή περιεχόμενο κατ’ απαίτηση στην εφαρμογή NFL, θα χρειαστείτε τη συνδρομή NFL+. Εάν είστε ήδη συνδρομητής NFL+, προχωρήστε στα βήματα εγκατάστασης. Εάν όχι, επισκεφτείτε το NFL+ επίσημη ιστοσελίδα και εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνδρομής τους, το οποίο ξεκινά στις 6,99 $/μήνα. Στην πρώτη σας συνδρομή, θα λάβετε ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερώντο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε δωρεάν περιεχόμενο κατ’ απαίτηση ή ζωντανό.

Εγκαταστήστε το NFL σε Philips Android TV/Google TV

1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση Philips και πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης στο τηλεχειριστήριο.

2. Κάντε κλικ στο Εφαρμογές επιλογή από την αρχική σελίδα της τηλεόρασης.

3. Ανοίξτε Google Play Store και χτυπήστε το Αναζήτηση επιλογή.

Ανοίξτε το Google Play Store - NFL στη Philips TV

Σημείωση: Στην τηλεόραση Philips Googe, επιλέξτε το Αναζήτηση εφαρμογών και παιχνιδιών και αναζητήστε την εφαρμογή NFL.

4. Αναζήτηση για το NFL και επιλέξτε την εφαρμογή από τα εμφανιζόμενα αποτελέσματα αναζήτησης.

5. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή NFL στη Philips Smart TV σας.

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, μεταβείτε στο διαδικασία ενεργοποίησης.

Εγκαταστήστε το NFL στην τηλεόραση Philips Roku

1. Ενεργοποιήστε και συνδέστε την τηλεόρασή σας Philips σε μια σύνδεση Wi-Fi.

2. Πατήστε το κουμπί αφετηρίας στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Roku.

3. Επιλέξτε το Κανάλια ροής επιλογή και κάντε κλικ στο Αναζήτηση καναλιού επιλογή.

Επιλέξτε Κανάλια ροής - NFL στην τηλεόραση της Philips

4. Αναζητήστε το NFL εφαρμογή και επιλέξτε την εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

5. Κάντε κλικ Προσθήκη καναλιού για να προσθέσετε την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας Philips.

Μόλις προσθέσετε την εφαρμογή NFL στην τηλεόρασή σας, ενεργοποιήστε την εφαρμογή για να ξεκινήσετε τη ροή αθλητικού περιεχομένου.

Πώς να ενεργοποιήσετε το NFL σε Smart TV της Philips

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή NFL στη Philips Smart TV σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή για τη μετάδοση ζωντανών εκδηλώσεων. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή NFL στη Philips Smart TV.

2. Κάντε κλικ Συνδεθείτε και λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης.

3. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο ενεργοποίησης NFL [www.nfl.com/activate] και κάντε κλικ Να συνεχίσει.

Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης - NFL στην τηλεόραση της Philips

4. Ολοκληρώστε τη διαδικασία ενεργοποίησης χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Μόλις ενεργοποιήσετε την υπηρεσία, επανεκκινήστε την εφαρμογή στη Philips Smart TV και μεταδώστε ζωντανά τους αγώνες.

Μπορώ να φορτώσω το NFL σε έξυπνες τηλεοράσεις Philips

Ναί. Μπορείτε να φορτώσετε την εφαρμογή NFL στη Philips Smart TV χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, όπως το Downloader. Εγκαταστήστε το Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή στο Philips Android TV ή στο Google TV και χρησιμοποιήστε την για να φορτώσετε την εφαρμογή NFL. Ανοίξτε την εφαρμογή Downloader στην τηλεόρασή σας, επικολλήστε τον σύνδεσμο NFL APK και κάντε κλικ Πηγαίνω. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή NFL για να ξεκινήσετε τη ροή ζωντανών εκδηλώσεων.

Λάβετε υπόψη ότι η μέθοδος πλευρικής φόρτωσης λειτουργεί μόνο σε μοντέλα Philips Android TV και Google TV. Δεν μπορείτε να φορτώσετε εφαρμογές στα μοντέλα Saphi OS και Roku OS της Philips Smart TV.

Είναι δυνατή η μετάδοση NFL σε Smart TV της Philips

Ναί. Μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο εφαρμογής NFL σε Smart TV της Philips. Αρχικά, η σύνδεση και των δύο συσκευών πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Ανοίξτε την εφαρμογή NFL στο smartphone σας και επιλέξτε περιεχόμενο που μπορεί να μεταδοθεί στην τηλεόραση. Παίξτε το περιεχόμενο στο smartphone σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο Cast. Από τη λίστα των διαθέσιμων συσκευών, επιλέξτε την Smart TV Philips. Τώρα, οι αγώνες θα αρχίσουν να μεταδίδονται στη συσκευή σας.

Είναι δυνατή η σύνδεση AirPlay NFL σε Smart TV της Philips

Ναί. Μπορείτε να κάνετε AirPlay βίντεο κατ’ απαίτηση και να επιλέξετε ζωντανό περιεχόμενο από την εφαρμογή NFL στην τηλεόραση Philips Roku. Για περιεχόμενο AirPlay στην τηλεόραση Philips, ενεργοποιήστε το πρώτα Apple HomeKit και AirPlay ρυθμίσεις στην τηλεόρασή σας Philips Roku Ρυθμίσεις. Μόλις ενεργοποιήσετε το AirPlay, συνδέστε το iPhone/iPad και την τηλεόρασή σας στην ίδια σύνδεση Wi-Fi. Τώρα, ανοίξτε το περιεχόμενο NFL και παίξτε περιεχόμενο που μπορείτε να κάνετε AirPlay στην τηλεόρασή σας Philips. Κάνε κλικ στο AirPlay εικονίδιο και επιλέξτε την τηλεόραση Philips από τη λίστα των διαθέσιμων ενεργών συσκευών.

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή NFL που δεν λειτουργεί σε Philips Smart TV

Κατά τη ροή ζωντανού αθλητικού περιεχομένου ή περιεχομένου κατ’ απαίτηση, αντιμετώπισα ορισμένα προβλήματα με την εφαρμογή NFL στο Philips Android TV μου. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα ήταν η αποθήκευση περιεχομένου στην προσωρινή μνήμη και τα σφάλματα εφαρμογής. Ωστόσο, ξεπέρασα αυτά τα προβλήματα ακολουθώντας τη βασική αντιμετώπιση προβλημάτων. Έχω παραθέσει μερικές από τις λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων για αναφορά σας.

 • Ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη στην εφαρμογή, επανεκκινήστε τον δρομολογητή Διαδικτύου για να διορθώσετε το πρόβλημα.
 • Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή NFL+: Μερικές φορές, το περιεχόμενο ενδέχεται να μην φορτώνεται λόγω προβλημάτων διακομιστή. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή Downdetector και περιμένετε να λυθούν τα προβλήματα.
 • Επανεκκινήστε την τηλεόρασή σας: Μία από τις βασικές και αποτελεσματικές επιδιορθώσεις όταν αντιμετωπίζετε σφάλματα εφαρμογής είναι να επανεκκινήσετε την τηλεόραση Philips. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τυχόν δυσλειτουργίες και σφάλματα που προκαλούν σφάλματα εφαρμογής.
 • Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης: Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα σφάλματος εφαρμογής μετά την επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας, είναι καιρός να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της τηλεόρασης Philips. Κάνοντας αυτό το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως.
 • Ενημερώστε την εφαρμογή NFL: Εάν το NFL δεν ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση, μπορεί να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, ενημερώστε την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας Philips στην πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού.
 • Ενημερώστε την τηλεόρασή σας: Εάν η εφαρμογή είναι ενημερωμένη, ελέγξτε και ενημερώστε το λογισμικό Smart TV της Philips. Αφού ενημερωθεί, ελέγξτε αν τα προβλήματα έχουν λυθεί.
 • Επαναφέρετε την τηλεόρασή σας: Εάν τα προβλήματα επιμένουν ακόμη και αφού δοκιμάσετε όλες τις προαναφερθείσες επιδιορθώσεις, επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας Philips.

Πώς να παρακολουθήσετε NFL σε Smart TV Philips χωρίς καλώδιο

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανούς αγώνες της σεζόν NFL του 2023 στην Smart TV της Philips, εδώ είναι οι εφαρμογές που θα τους μεταδώσουν σε ροή.

YouTube TV

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή YouTube TV στη Philips Smart TV για να παρακολουθήσετε τους αγώνες της σεζόν NFL 2023. Το YouTube TV είναι ένας πάροχος ζωντανής τηλεόρασης που προσφέρει διάφορα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια όπως ABC, CBS, ESPN, FOX, NBC και κανάλια από άλλα δημοφιλή δίκτυα. Το YouTube TV προσφέρει επίσης ένα Κυριακάτικο εισιτήριο NFL συνδρομή που μπορείτε να προσθέσετε στο βασικό σας πρόγραμμα και να παρακολουθήσετε όλους τους ζωντανούς αγώνες της σεζόν 2023, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων εκτός αγοράς.

YouTube TV - NFL στη Philips TV

fuboTV

Το fuboTV είναι ένας πάροχος ζωντανής τηλεόρασης με αθλητικό προσανατολισμό που προσφέρει κανάλια όπως ABC, CBS, ESPN, FOX και NBC, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές αγώνων σεζόν NFL 2023. Επιπλέον, αυτός ο πάροχος ζωντανής τηλεόρασης επίσης προσφέρει δωρεάν δοκιμή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε αγώνες δωρεάν. Εγκαταστήστε λοιπόν την εφαρμογή fuboTV στην τηλεόραση της Philips και παρακολουθήστε τους αγώνες της σεζόν NFL 2023.

Εφαρμογή fuboTV - NFL στην τηλεόραση της Philips

Ζωντανή τηλεόραση Hulu+

Το Hulu+ Live TV είναι ένας άλλος πάροχος ζωντανής τηλεόρασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ζωντανούς αγώνες της τρέχουσας σεζόν του NFL. Αυτή η υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης προσφέρει ESPN, CBS, FOX και άλλα κανάλια που μεταδίδουν ζωντανούς αγώνες του NFL του 2023. Σε αντίθεση με το βασικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα Live TV του Hulu δεν συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή. Εσυ πρεπει εγγραφείτε στο πρόγραμμα Live TV και εγκαταστήστε την εφαρμογή Hulu στην τηλεόρασή σας Philips για να παρακολουθήσετε τους αγώνες.

Hulu

Prime Video

Όλοι οι Νυχτερινοί Αγώνες Πέμπτης της σεζόν NFL 2023 θα μεταδίδονται αποκλειστικά ζωντανά στο Prime Video. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια συνδρομή Prime και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Amazon Prime Video στην τηλεόρασή σας Philips για να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες της Πέμπτης το βράδυ. Εάν είστε νέοι στο Prime, θα λάβετε ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε τους αγώνες δωρεάν.

Prime Video

Πρόγραμμα σεζόν NFL 2023 – Εβδομάδα 15

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ
14 Δεκεμβρίου Chargers vs Raiders 8:15 μμ
16 Δεκεμβρίου Βίκινγκς εναντίον Βεγγάλης
Steelers vs Colts
Broncos vs Lions
1:00 μμ
4:30 μ.μ
8:15 μμ
17 Δεκεμβρίου Γίγαντες εναντίον Αγίων
Bears vs Browns
Falcons vs Panthers
Buccaneers vs Packers
Jets vs Dolphins
Αρχηγοί vs Patriots
Τεξανοί εναντίον Τιτάνων
49ers vs Cardinals
Commanders vs Rams
Καουμπόηδες εναντίον Μπιλς
Ravens vs Jaguars
1:00 μμ
1:00 μμ
1:00 μμ
1:00 μμ
1:00 μμ
1:00 μμ
1:00 μμ
4:05 μμ
4:05 μμ
4:25 μμ
8:20 μμ
18 Δεκεμβρίου Eagles vs Seahawks 8:15 μμ

FAQ

1. Μπορώ να αποκτήσω την εφαρμογή NFL στις Smart TV της Philips;

Ναί. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή NFL στη Philips Smart TV σας με Android TV, Google TV και Roku TV OS. Δυστυχώς, η εφαρμογή NFL δεν είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Saphi.

2. Είναι δυνατή η παρακολούθηση ζωντανών αγώνων της σεζόν NFL 2023 στην Smart TV της Philips;

Ναί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το YouTube TV, το fuboTV ή το Hulu για να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες της σεζόν NFL 2023 στις έξυπνες τηλεοράσεις Philips.

3. Μπορώ να παρακολουθήσω τους αγώνες του NFL κατεβάζοντας το ESPN στην τηλεόραση της Philips;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες NFL κατεβάζοντας το ESPN στην τηλεόραση της Philips.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παρακολουθήσετε Premier League σε Smart TV της Philips [2023-2024]

Πώς να εγκαταστήσετε το BritBox σε Philips Smart TV

Πώς να εγκαταστήσετε το IPTV σε Philips Smart TVShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *