Πώς να εγγράψετε εκπομπές με την εφαρμογή Spectrum στο Apple TV

Πώς να εγγράψετε εκπομπές με την εφαρμογή Spectrum στο Apple TV

Γρήγορος οδηγός

  • Με μια συνδρομή Spectrum Cloud DVR, μπορείτε ηχογραφήστε και παρακολουθήστε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές και προγράμματα στην εφαρμογή Spectrum TV στο Apple TV σας.
  • Για εγγραφή προγράμματος: Ανοιξε Φάσμα εφαρμογή → Βρείτε το πρόγραμμα → Μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών του προγράμματος → Κάντε κλικ Ρεκόρ.
  • Για να ηχογραφήσετε μια σειρά: Βρες το σειρά → Μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών σειράς → Επιλογή Δισκογραφική Σειρά → Επιλέξτε Εγγραφή όλων των επεισοδίων ή Ηχογράφηση νέων επεισοδίων → Ρύθμιση ώρας έναρξης, λήξης και καναλιού → Επιλογή Επιβεβαίωση & Καταγραφή.

Εάν είστε συνδρομητής Spectrum TV ή Διαδικτύου, μπορείτε να ηχογραφήσετε και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και προγράμματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spectrum σε συσκευές ροής όπως το Apple TV. Για να εγγράψετε εκπομπές στην εφαρμογή Spectrum TV στο Apple TV, το τρέχον τηλεοπτικό σας πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει το Cloud DVR του Spectrum. Εάν το σχέδιό σας περιλαμβάνει cloud DVR, μπορείτε προγραμματίστε την ηχογράφηση εκπομπών και προγραμμάτων και παρακολουθήστε τα όποτε θέλετε στο Apple TV σας.

Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι χρήσιμη όταν μεταδίδονται ταυτόχρονα δύο από τις αγαπημένες σας εκπομπές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το cloud DVR για την εγγραφή του περιεχομένου και δες το αργότερα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω πώς να εγγράφετε εκπομπές ή προγράμματα, να αλλάζετε προτεραιότητα εγγραφής και να έχετε πρόσβαση στο εγγεγραμμένο περιεχόμενο στην εφαρμογή Spectrum στο Apple TV.

Πώς να εγκαταστήσετε το κανάλι καιρού στο Apple TV

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Spectrum στο Google TV

Πώς να προγραμματίσετε το Spectrum Remote σε Samsung Smart TV

Πώς να προγραμματίσετε την εγγραφή στην εφαρμογή Spectrum στο Apple TV

Η παρακάτω διαδικασία θα σας βοηθήσει να εγγράψετε προγράμματα ή σειρές στην εφαρμογή Spectrum Apple TV.

Προγράμματα εγγραφής

1. Ενεργοποιήστε το Apple TV και ανοίξτε την εφαρμογή Spectrum TV στη συσκευή σας.

2. Για να προγραμματίσετε την εγγραφή, αναζητήστε και βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε να εγγράψετε.

3. Μπείτε στη σελίδα πληροφοριών του προγράμματος και επιλέξτε το Ρεκόρ επιλογή.

Πώς να εγγράψετε εκπομπές στο Spectrum Apple TV

4. Αφού ορίσετε τις εγγραφές, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και ένα κόκκινο κυκλικό εικονίδιο που υποδεικνύει το ίδιο.

Σειρά ηχογράφησης

1. Για να προγραμματίσετε την εγγραφή μιας σειράς, αναζητήστε και βρείτε τη σειρά που θέλετε να ηχογραφήσετε.

2. Μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών σειράς και, στη συνέχεια, επιλέξτε Δισκογραφική Σειρά.

Πώς να εγγράψετε εκπομπές στο Spectrum Apple TV

3. Τώρα, μπορείτε να δείτε τις επιλογές που σας επιτρέπουν Εγγραφή όλων των επεισοδίων ή Ηχογράφηση νέων επεισοδίων. Επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χώρου.

4. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το Ωρα έναρξης και Τέλος χρόνου και επιλέξτε το κανάλι για εγγραφή.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Επιβεβαίωση και εγγραφή επιλογή προγραμματισμού της εγγραφής.

Πώς να αλλάξετε την προτεραιότητα σειράς για προγραμματισμένες εγγραφές

Για την αποφυγή διενέξεων κατά την εγγραφή πολλών εκπομπών ταυτόχρονα, το Spectrum DVR προσφέρει μια λειτουργία Προτεραιότητας σειράς για να ορίσετε προτεραιότητες για την εγγραφή των προγραμματισμένων εκπομπών. Οι εκπομπές με προτεραιότητα θα ηχογραφηθούν πρώτα πριν εξαντληθεί το όριο.

1. Για να αλλάξετε μια σειρά προτεραιότητας για ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα, μεταβείτε στο Το DVR μου οθόνη πατώντας το Το DVR/DVR μου κουμπί στο τηλεχειριστήριο.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Προτεραιότητα σειράς καρτέλα, η οποία εμφανίζει τη λίστα με τις προτεραιότητες κατάταξης για εγγραφές.

Πώς να εγγράψετε εκπομπές στο Spectrum Apple TV

3. Επιλέξτε τη σειρά που θέλετε να αλλάξετε την προτεραιότητα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εντάξει στο τηλεχειριστήριό σας.

4. Τώρα, μπορείτε να μετακινήσετε τη σειρά προς τα πάνω ή προς τα κάτω μεταξύ της λίστας κατάταξης προτεραιότητας χρησιμοποιώντας τα πάνω ή τα κάτω βέλη στο τηλεχειριστήριο.

5. Απλώς τοποθετήστε την εκπομπή όπου θέλετε στη λίστα προτεραιότητας και αποθηκεύστε την προτίμηση κάνοντας κλικ Εντάξει.

6. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα για άλλα προγράμματα για να αλλάξετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Πώς να ακυρώσετε την προγραμματισμένη εγγραφή στο Spectrum Apple TV

1. Για να ακυρώσετε εγγραφές, αναζητήστε το προγραμματισμένο πρόγραμμα που θέλετε να ακυρώσετε από τη λίστα προγραμματισμένων προγραμμάτων DVR.

2. Μπείτε στο πρόγραμμα στην προγραμματισμένη λίστα.

Πώς να εγγράψετε εκπομπές στο Spectrum Apple TV

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Ματαίωση Εγγραφή επιλογή για να ακυρώσετε την προγραμματισμένη εγγραφή προγράμματος ή επιλέξτε Ακύρωση σειράς για να ακυρώσετε την προγραμματισμένη εγγραφή σειράς.

Πώς να παρακολουθήσετε εγγεγραμμένα προγράμματα στο Spectrum Apple TV

Αφού προγραμματίσετε την εγγραφή, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εγγεγραμμένα προγράμματα στο Apple TV ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Στη συσκευή σας, μεταβείτε στο Η βιβλιοθήκη μου και επιλέξτε Ηχογραφήσεις.

Παρακολουθήστε μαγνητοσκοπημένα προγράμματα

2. Από τη λίστα εγγραφών, επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να παρακολουθήσετε και κάντε κλικ στο Παρακολουθώ κουμπί.

Πώς να διαγράψετε τις εγγεγραμμένες εκπομπές στο Spectrum Apple TV

Μπορείτε να αφαιρέσετε ή να διαγράψετε τις εγγεγραμμένες εκπομπές από την εφαρμογή Spectrum στο Apple TV σας, εάν θέλετε να καθαρίσετε το χώρο του Cloud DVR.

Διαγραφή της Ηχογράφησης

1. Για να διαγράψετε μια εγγραφή, αναζητήστε και βρείτε τις εγγραφές από τη βιβλιοθήκη που σκοπεύετε να διαγράψετε.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών του ηχογραφημένου προγράμματος.

3. Στη σελίδα πληροφοριών, επιλέξτε το Διαγραφή εγγραφής επιλογή.

Διαγραφή εγγραφής

4. Επιβεβαιώστε την ενέργειά σας στα επόμενα μηνύματα για να διαγράψετε την εγγραφή από τη Βιβλιοθήκη.

5. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλες τις εγγραφές σειράς με μία κίνηση επιλέγοντας το Διαγραφή όλων κουμπί δίπλα στο όνομα της σειράς.

Διαγραφή όλων των εγγραφών

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής Spectrum TV

  • Η εφαρμογή Spectrum TV διαθέτει μια ενσωματωμένη επιλογή cDVR και cDVR Plus που σας επιτρέπει να εγγράφετε εκπομπές στο Spectrum Apple TV, τις οποίες μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως.
  • Λειτουργεί σε διάφορες συσκευές, όπως Apple TV, iOS, Android, Roku και Xbox.
  • Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο Spectrum Cloud DVR στη διεύθυνση https://spectrumtv.net/.
  • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε και να καταγράφετε έως και 50 ζωντανά προγράμματα χρησιμοποιώντας DVR, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 90 ημέρες.
  • Χρησιμοποιώντας το DVR Plus, μπορείτε να ηχογραφήσετε έως και 100 ζωντανές εκπομπές και μπορείτε να το έχετε πρόσβαση για ένα χρόνο.
  • Μπορείτε να κάνετε ροή όσες ροές θέλετε μέσα στο οικιακό δίκτυο.
  • Εκτός του οικιακού δικτύου, μπορείτε να κάνετε ροή σε έως και τρεις συσκευές.

Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε και να παρακολουθήσετε τους τίτλους κατ’ απαίτηση και να δημιουργήσετε μια λίστα παρακολούθησης όπου μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα με τίτλους κατ’ απαίτηση για παρακολούθηση αργότερα στο Spectrum DVR. Εκτός από το Apple TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ηχογραφημένες εκπομπές σε συσκευές Android και iOS επισκεπτόμενοι spectrumtv.net και πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του συγκεκριμένου προγράμματος. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην βελτιωμένη υπηρεσία Premium DVR Multi-Room που καταγράφει έως και 12 εκπομπές ταυτόχρονα και προσφέρει 200 ​​ώρες αποθήκευσης HD.

FAQ

1. Γιατί οι ηχογραφήσεις μου δεν εμφανίζονται στο Spectrum;

Εάν οι εγγραφές σας είναι αόρατες, ελέγξτε αν έχετε προγραμματίσει την εγγραφή σε ενεργό DVR. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στη μνήμη για την εγγραφή των προγραμμάτων. Εάν ο χώρος μνήμης είναι γεμάτος, μπορείτε να διαγράψετε ορισμένα από τα προγράμματα που έχετε εγγράψει προηγουμένως από τη βιβλιοθήκη και στη συνέχεια να ξεκινήσετε την εγγραφή τους ξανά.

2. Μπορώ να εγγράψω περισσότερες από δύο εκπομπές ταυτόχρονα στο Spectrum DVR;

Ναί. Μπορείτε να ηχογραφήσετε έως και 6 εκπομπές κάθε φορά, ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε 150 ώρες εγγραφής στο Spectrum Cloud DVR. Εάν εγγραφείτε στην έκδοση premium, μπορείτε να επωφεληθείτε από περισσότερες εγγραφές κάθε φορά και επιπλέον ώρες αποθήκευσης cloud DVR με πιο βελτιωμένες λειτουργίες όπως το Cloud DVR πολλαπλών δωματίων με επιπλέον κόστος.

3. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εγγραφή Spectrum DVR ενώ κάνει εγγραφή;

Ναί. Το Spectrum DVR σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά προγράμματα κατά την εγγραφή άλλου προγράμματος. Επίσης, μπορείτε να Προγραμματίσετε την εγγραφή δύο ή περισσότερων προγραμμάτων κάθε φορά και να παρακολουθήσετε το προηγουμένως εγγεγραμμένο πρόγραμμα από τη λίστα αναπαραγωγής DVR.

Διαβάστε επίσης Πώς να εγκαταστήσετε το Spectrum TV στο Roku

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *