εφαρμογές γήρανσης προσώπου

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές γήρανσης προσώπου για Android και iOS το 2023

Εάν είστε ενεργοί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης εικόνων, ίσως γνωρίζετε την τρέλα της εφαρμογής FaceApp. Το FaceApp είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη που έχει γίνει trend εδώ και καιρό.

Η εφαρμογή Android χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προβλέψει πώς θα έμοιαζε κάποιος όσο μεγαλώνει ή νεότερος. Στη συνέχεια, προσθέτει αυτόματα γένια, στυλ μουστάκι και χαλαρές επιδερμίδες για να δώσει μια μεγαλύτερη εμφάνιση. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και φαίνονται ρεαλιστικά.

Εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο, τότε υπάρχουν πιθανότητες να χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή. Λειτουργεί καλά για τους περισσότερους χρήστες. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες δεν λαμβάνουν αυθεντικά αποτελέσματα. Επομένως, εάν είστε μεταξύ αυτών των χρηστών, πρέπει να εξετάσετε μια εναλλακτική λύση.

Διαβάστε επίσης:15 καλύτερες εφαρμογές για κίνηση φωτογραφιών στο Android το 2024

10 καλύτεροι εκτοξευτές Android με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τη γήρανση του προσώπου για Android και iOS

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις FaceApp διαθέσιμες για Android και iOS που παρέχουν παρόμοιες δυνατότητες. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις FaceApp.

1. What Will I Look Like Old Face

Πώς θα μοιάζω με το παλιό πρόσωπο

Το What Will I Look Like Old Face είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές γήρανσης προσώπου που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να κοιτάξετε το μέλλον και να γερνάτε μέχρι τα 99 χρόνια. Πρέπει να ανεβάσετε ή να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία σε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε τις παλιές φωτογραφίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, αν συγκρίνουμε το What Will I Look Like Old Face με το FaceApp, τα αποτελέσματα του What Will I Look Like Old Face φαίνονται μη ρεαλιστικά. Ωστόσο, το What Will I Look Like Old Face είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για τη γήρανση του προσώπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

Λήψη για iPhone .

2. Face Changer Photo Gender Editor

Face Changer Photo Gender Editor

Θέλατε ποτέ να μάθετε πώς θα φαίνεστε όταν γίνατε μεγαλύτερος, γυναίκα, παιδί ή άσχημος; Στη συνέχεια, πρέπει να δοκιμάσετε το Face Changer Photo Gender Editor. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές για Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μεταμορφώσει το πρόσωπό σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε αυτιά, βλεφαρίδες, μάτια, γυαλιά, χτενίσματα κ.λπ.

Λήψη για Android.

3. Old Face

Παλιό πρόσωπο

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία εικόνων γήρατος στο Android, πρέπει να δοκιμάσετε το Old Face. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές για να δώσει μια παλαιότερη πινελιά στις φωτογραφίες σας.

Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει να τραβήξετε μια εικόνα από την κάμερα ή να επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή. Έτσι, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για τη γήρανση του προσώπου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Λήψη για Android.

4. Face Story

γήρανσης προσώπου

Είναι μια εφαρμογή iOS στη λίστα που σας δείχνει το ρεαλιστικό σας γερασμένο πρόσωπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή λειτουργεί με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με την κάμερα της συσκευής σας ή από τη συλλογή φωτογραφιών σας.

Για τη μετατροπή των φωτογραφιών, η εφαρμογή χρησιμοποιεί σάρωση προσώπου με τεχνητή νοημοσύνη και τον πιο πρόσφατο αλγόριθμο για να δώσει μια γερασμένη όψη στο πρόσωπό σας.

Λήψη για iOS.

5. Facee

Το Facee είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή αλλαγής προσώπου που διατίθεται στο Google Play Store. Αν και η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής, εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά της.

Η εφαρμογή Facee Android εφαρμόζει τόνους δέρματος για ηλικιωμένους και νέους σε χρόνο μηδέν. Η εφαρμογή προσφέρει 20+ μάσκες γήρατος, εφέ για τον τόνο του δέρματος και πολλά άλλα. Επίσης, σας προσφέρει πολλές επιλογές κοινής χρήσης φωτογραφιών.

Λήψη για Android

6. Reface

Αναρρώνω

Λοιπόν, το Reface είναι βασικά μια εφαρμογή ανταλλαγής προσώπου για Android και iOS που σας επιτρέπει να αλλάζετε το πρόσωπό σας με διασημότητες ή χαρακτήρες ταινιών. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόσωπό σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για να μάθετε πώς θα είναι το πρόσωπό σας στην ηλικία τους.

Εκτός από αυτό, το Reface προσφέρει μερικές ακόμη συναρπαστικές δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα τοποθέτησης προσώπου σε GIF, εναλλαγής κεφαλιών σε σκηνές ταινιών και πολλά άλλα.

Λήψη για Android & iOS .

7. AgingBooth

γήρανσης προσώπου

Το AgingBooth είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εναλλακτικές εφαρμογές FaceApp για iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Είναι εύκολο στη χρήση και μια φανταστική εφαρμογή μηχανής γήρανσης προσώπου για το iPhone, το iPod touch και το iPad σας.

Στο AgingBooth, οι χρήστες πρέπει να τραβήξουν μια φωτογραφία με την κάμερα του τηλεφώνου τους ή να χρησιμοποιήσουν μια φωτογραφία που είναι αποθηκευμένη στο smartphone.

Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή θα γεράσει αμέσως τις φωτογραφίες. Με την premium έκδοση του AgingBooth, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές από προγραμματιστές όπως BaldBooth, MixBooth, UglyBooth, BoothStache κ.λπ.

Κατεβάστε το AgingBooth για iPhone και Android .

8. Oldify

Παλιοποίηση

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή iOS που θα σας επιτρέψει να δείτε την παλαιότερη έκδοση του εαυτού σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Oldify. Μάντεψε? Το Oldify επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν το πλαίσιο ηλικίας εκ των προτέρων.

Σε κάθε ηλικιακή ομάδα, η εφαρμογή παρέχει διαφορετικά αποτελέσματα. Αν συγκρίνουμε το Oldify με το FaceApp, το Oldify δεν έχει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως διαφορετικό χτένισμα, χρωματιστά χτενίσματα κ.λπ. Απλώς εστιάζει στο να σε γεράσει και τίποτα άλλο.

Κατεβάστε το Oldify για iOS

9. Make Me Old

Το Make Me Old είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για τη γήρανση του προσώπου που διατίθεται για smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες, αλλά μπορείτε εύκολα να προσθέσετε φωτογραφίες από τη συλλογή. Μόλις προστεθεί, η εφαρμογή ζητά από τους χρήστες να επιλέξουν την ηλικία – 20, 40, 60, 80, 99 και μετά να αλλάξουν τη φωτογραφία.

Ωστόσο, αν συγκρίνουμε την εφαρμογή με το FaceApp, η εφαρμογή δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες, όπως η δημιουργία μιας νεότερης έκδοσης, η αλλαγή φύλου, οι αλλαγές εμφάνισης κ.λπ. Ωστόσο, η εφαρμογή ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μιας εφαρμογής γήρανσης προσώπου.

Λήψη για Android

10. Fantastic Face

Φανταστικό πρόσωπο

Το Fantastic Face είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική FaceApp στη λίστα που ξεκλειδώνει πολλά μυστικά πίσω από το πρόσωπό σας. Η εφαρμογή σαρώνει το πρόσωπό σας και σας δείχνει πώς θα αλλάξει το πρόσωπό σας μετά από 20 ή 30 χρόνια.

Έχει επίσης άλλα χαρακτηριστικά, όπως ανάλυση συναισθημάτων, πρόβλεψη χειρομαντείας, αντιστοίχιση διασημοτήτων και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μάθετε πώς θα ήταν το πρόσωπό σας όσο μεγαλώνετε. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου για Android

13 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής προσώπων για Android

Πώς να θολώσετε το πρόσωπο σε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το Canva

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *