Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις σε LG Smart TV

Στην LG Smart TV, θα λαμβάνετε αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις στην αρχική οθόνη, όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης και ούτω καθεξής. Εάν είστε απογοητευμένοι με αυτές τις διαφημίσεις, αυτό το άρθρο είναι σωτήριο για εσάς. Μπορείτε να αποκλείσετε διαφημίσεις στην LG Smart TV σας τροποποιώντας τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις. Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης της τηλεόρασης LG, τις ρυθμίσεις DNS και τις ρυθμίσεις δρομολογητή, μπορείτε να αποκλείσετε όλες τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα στη Smart TV σας.

Εάν θέλετε να αποκλείσετε διαφημίσεις από συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το YouTube ή το Netflix στην τηλεόραση LG, πρέπει να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας ή να αγοράσετε μια έκδοση premium. Οι μέθοδοι που αναφέρονται εδώ θα μπλοκάρουν μόνο διαφημίσεις που βασίζονται στην LG.

Πώς να αποκλείσετε τις διαφημίσεις στην αρχική οθόνη σε LG Smart TV

Οι διαφημίσεις στην αρχική οθόνη προέρχονται από το Home Auto Launch and Home Promotion της LG TV. Εάν απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις στην αρχική οθόνη της τηλεόρασης LG.

1. Στην τηλεόρασή σας LG, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις .

2. Επιλέξτε την επιλογή Όλες οι ρυθμίσεις .

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε την επιλογή Γενικά .

4. Από το μενού Γενικές ρυθμίσεις, πατήστε την επιλογή Σύστημα .

5. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετες ρυθμίσεις από τη λίστα.

6. Στο μενού Πρόσθετες ρυθμίσεις, κάντε κλικ στη λειτουργία Αρχική ρύθμιση .

7. Θα λάβετε εναλλαγή Home Auto Launch και Home Promotion . Απενεργοποιήστε και τους δύο διακόπτες.

Μετά από αυτό, δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα στην αρχική οθόνη της τηλεόρασης LG.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις [Pop-Ups] στο Opera

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στην έξυπνη τηλεόραση LG χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις DNS

Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις DNS στην LG Smart TV σας, μπορείτε να αποκλείσετε μόνιμα όλες τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα. Στις Ρυθμίσεις DNS, μπορείτε να εισαγάγετε τον διακομιστή DNS του αποκλεισμού διαφημίσεων. Χρησιμοποιούμε το DNS του Adguard. Είστε ανοιχτοί να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους διακομιστές DNS του αποκλεισμού διαφημίσεων.

1. Στην τηλεόρασή σας LG, μεταβείτε στο μενού Όλες οι ρυθμίσεις .

2. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις σύνδεσης WiFi .

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε τη δυνατότητα Ρυθμίσεις WiFi για προχωρημένους .

4. Εδώ, θα λάβετε τη διεύθυνση IP της τηλεόρασης LG, τη διεύθυνση Mac, τον διακομιστή DNS και άλλα. Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία .

5. Μεταβείτε στο πλαίσιο Διακομιστής DNS και εισαγάγετε τον διακομιστή DNS του αποκλεισμού διαφημίσεων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση .

Αυτό θα αποκλείσει όλες τις διαφημίσεις από τη διεπαφή χρήστη της LG TV σας, όπως διαφημίσεις προγράμματος περιήγησης ιστού, διαφημίσεις αρχικής οθόνης και αναδυόμενα παράθυρα πλοήγησης.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα σε LG Smart TV

Εάν η LG Smart TV σας βρίσκεται σε λειτουργία Store, θα εμφανιστούν ανεπιθύμητα αναδυόμενα παράθυρα. Για να αποκλείσετε αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα, πρέπει να αλλάξετε τη λειτουργία της τηλεόρασης LG σε Home Mode.

1. Στο μενού Όλες οι ρυθμίσεις , επιλέξτε την επιλογή Πρόσθετες ρυθμίσεις .

2. Μεταβείτε στη λειτουργία Ρυθμίσεις λειτουργίας αποθήκευσης .

3. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής Home Mode για να ενεργοποιήσετε την Home Mode στην τηλεόρασή σας LG.

Home Mode στην τηλεόραση LG

Σε ορισμένα μοντέλα τηλεόρασης LG, πρέπει να μεταβείτε στις ΡυθμίσειςΌλες οι ρυθμίσειςΓενικέςΣυσκευέςΔιαχείριση τηλεόρασηςΛειτουργία σπιτιού για να ενεργοποιήσετε την αρχική λειτουργία.

Πώς να αποκλείσετε εξατομικευμένες διαφημίσεις σε LG Smart TV

Η λειτουργία Live Plus στην LG Smart TV σας θα παρακολουθεί το ιστορικό ροής σας και θα προτείνει διαφημίσεις που είναι εξατομικευμένες για εσάς. Για να απενεργοποιήσετε αυτές τις διαφημίσεις, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Live Plus.

1. Ανοίξτε τις Γενικές Ρυθμίσεις στην τηλεόρασή σας LG.

2. Μεταβείτε στην εναλλαγή Live Plus .

3. Απενεργοποιήστε το διακόπτη για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Τρόπος κατάργησης της συμφωνίας διαφήμισης συσκευής στην LG Smart TV

Κατά τη ρύθμιση της τηλεόρασης LG, ενδέχεται να έχετε συμφωνήσει με όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις. Ένας από τους όρους είναι η Συμφωνία Διαφήμισης Συσκευών. Με τη Συμφωνία Διαφήμισης Συσκευών, θα λαμβάνετε διαφημίσεις από υπηρεσίες συνεργατών της LG. Μπορείτε να διαφωνήσετε με αυτήν την προϋπόθεση για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις.

1. Επιλέξτε την επιλογή Support Settings από το μενού All Settings.

2. Τώρα, επιλέξτε τη λειτουργία Πρόσθετες ρυθμίσεις .

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Συμφωνίες χρήστη από τη λίστα.

4. Καταργήστε την επιλογή του Συμφωνητικού Διαφήμισης Συσκευών και κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ . Μην τσεκάρετε το κουμπί επιλογής Συμφωνώ όλα.

Αποκλεισμός διαφημίσεων συσκευών σε LG Smart TV

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις σε έξυπνη τηλεόραση LG χρησιμοποιώντας δρομολογητή

Στην ιστοσελίδα του δρομολογητή, μπορείτε να αποκλείσετε διαφημίσεις από συγκεκριμένες πηγές. Μπορείτε να απαριθμήσετε όλους τους ιστότοπους της LG για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις στην τηλεόρασή σας.

1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στην πύλη του δρομολογητή σας.

2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό δρομολογητή σας και μεταβείτε στη σελίδα διαμόρφωσης .

3. Αναζητήστε την επιλογή Τείχη προστασίας , Αποκλεισμός τοποθεσιών , Ασφάλεια , Φιλτράρισμα περιεχομένου ή Φιλτράρισμα .

4. Θα λάβετε το πλαίσιο κειμένου Διεύθυνση IP. Εισαγάγετε τους ακόλουθους τομείς στο πλαίσιο κειμένου.

  • ngfts.lege.com
  • lgad.cjpowercast.com
  • edgesuite.com
  • us.ad.lgsmartad.com
  • us.info.lgsmartad.com

5. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις και κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης. Στη συνέχεια, συνδέστε την τηλεόραση LG στο WiFi χρησιμοποιώντας τον ίδιο δρομολογητή. Όλες οι διαφημίσεις από την LG θα αποκλειστούν.

Εάν θέλετε, μπορείτε να αποσυνδέσετε την τηλεόραση LG από το WiFi για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις. Καθώς οι διαφημίσεις στην τηλεόρασή σας LG απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο, η αποσύνδεση του διαδικτύου θα μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Αυτό δεν είναι μόνιμη λύση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για γρήγορη επιδιόρθωση.

FAQ

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης LG Smart TV;

Για να αποκλείσετε διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης LG TV, μπορείτε να αλλάξετε τον διακομιστή DNS χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή.

Πώς να αποκλείσετε τις διαφημίσεις YouTube στην τηλεόραση LG;

Για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις YouTube στην τηλεόρασή σας LG, πρέπει να αγοράσετε το YouTube Premium. Οι μέθοδοι που αναφέρονται εδώ δεν θα ισχύουν για διαφημίσεις που βασίζονται σε εφαρμογές.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που σας προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *