Οι 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι για επεξεργασία αρχείων PDF στο διαδίκτυο το 2022

Οι 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι για επεξεργασία αρχείων PDF στο διαδίκτυο το 2022

Εάν διαχειρίζεστε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση, ίσως γνωρίζετε τη σημασία των αρχείων PDF. Με τα χρόνια, η μορφή αρχείου PDF έχει χρησιμεύσει ως ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους κοινής χρήσης εγγράφων στο διαδίκτυο. Το υπέροχο με το PDF είναι ότι δεν σας επιτρέπει να τροποποιείτε εύκολα τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Δεν λέμε ότι δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία PDF, αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για αυτόν τον σκοπό. Τι θα συμβεί αν σας πω ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία PDF χωρίς να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτων; Ναι, είναι δυνατό με δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF.

Λίστα με τους 10 καλύτερους δωρεάν επεξεργαστές PDF

Επί του παρόντος, εκατοντάδες δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές PDF είναι διαθέσιμοι στον Ιστό. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τους καλύτερους διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF για εύκολη επεξεργασία αρχείων PDF. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF.

1. Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF Canva

Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF Canva

Ο δημοφιλής ιστότοπος επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF δωρεάν. Με το Canva Free PDF Editor, χρειάζεται απλώς να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο PDF στο πρόγραμμα επεξεργασίας και να ξεκινήσετε να το επεξεργάζεστε αμέσως.

Το εργαλείο web μπορεί να διαχωρίσει, να εισαγάγει και να εξαγάγει σελίδες PDF. Επίσης, λαμβάνετε πολλά εργαλεία επεξεργασίας PDF για σχεδίαση γραμμών, προσθήκη σχημάτων και υπογραφών και πολλά άλλα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Canva για να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF.

2. PDF Candy

PDF Candy

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF για την επεξεργασία εγγράφων PDF, τότε το PDF Candy μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Με το PDF Candy, μπορείτε να επεξεργαστείτε κείμενο PDF, να προσθέσετε κείμενο και εικόνες, να υπογράψετε έγγραφα PDF και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Εκτός από τον επεξεργαστή PDF, το PDF Candy προσφέρει και άλλα εργαλεία επεξεργασίας PDF. Το εργαλείο web προσφέρει εργαλεία για τη συμπίεση, τη συγχώνευση, την περιστροφή και τη μετατροπή αρχείων PDF.

3. Adobe Free PDF Editor

Adobe Free PDF Editor

Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με την Adobe για να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF. Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF της Adobe σάς επιτρέπει να προσθέτετε αυτοκόλλητες σημειώσεις, κείμενο ή σχέδια στα αρχεία PDF σας.

Η δωρεάν έκδοση του διαδικτυακού προγράμματος επεξεργασίας PDF δεν διαθέτει λειτουργίες όπως η συγχώνευση, ο διαχωρισμός και η μετατροπή PDF.

4. SmallPDF

SmallPDF

Το Smallpdf είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που βασίζεται στον ιστό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Με το SmallPDF, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κείμενο, να προσθέσετε διάφορα σχήματα, να προσθέσετε σχέδια κ.λπ., στα αρχεία PDF σας.

Το εργαλείο που βασίζεται στο web υποστηρίζει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Εκτός από τη βασική επεξεργασία PDF, το SmallPDF μπορεί να διαχωρίσει αρχεία PDF, να συμπιέσει PDF και να μετατρέψει αρχεία PDF.

5. IlovePDF

IlovePDF

Το IlovePDF είναι ένας πολύ δημοφιλής διαδικτυακός επεξεργαστής PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Με το IlovePDF, μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία PDF προσθέτοντας κείμενο, σχήματα, σχόλια και επισημάνσεις.

Ο ιστότοπος διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αρχεία PDF. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα αρχεία PDF σας, να συγχωνεύσετε, να χωρίσετε, να συμπιέσετε PDF και πολλά άλλα. Συνολικά, αυτός είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός επεξεργαστής PDF.

6. SodaPDF

SodaPDF

Το SodaPDF είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Σε σύγκριση με κάθε άλλο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, το SodaPDF προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για επεξεργασία PDF.

Με το SodaPDF, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κείμενο και εικόνες και να επεξεργαστείτε αρχεία PDF στις ανάγκες σας. Εκτός από αυτό, το SodaPDF μπορεί επίσης να συμπιέζει και να μετατρέπει αρχεία PDF.

7. Sejda

Sejda

Αν ψάχνετε τρόπους για να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά έντυπα PDF, τότε το Sejda μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Με το Sejda, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε κείμενο PDF, να προσθέσετε εικόνες, να προσθέσετε υπογραφές κ.λπ.

Ωστόσο, σε σύγκριση με όλους τους άλλους επεξεργαστές PDF, το Sejda έχει λιγότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει επιλογή μετατροπής ή συμπίεσης αρχείων PDF.

8. PDF2GO

PDF2GO

Στο PDF2GO, πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο PDF στο πλαίσιο και να πατήσετε το κουμπί αποστολής. Θα ανοίξει αυτόματα το μεταφορτωμένο αρχείο PDF στον επεξεργαστή του. Το PDF2GO σας προσφέρει πολλά ευέλικτα εργαλεία επεξεργασίας PDF. Το εργαλείο που βασίζεται στο web μπορεί να αφαιρέσει κείμενο, να προσθέσει κείμενο, να προσθέσει εικόνες, να προσθέσει μια υπογραφή κ.λπ.

9. PDFescape

PDFescape

Το PDFescape είναι ένα αρχικό εργαλείο επεξεργασίας PDF που βασίζεται στον ιστό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Μάντεψε? Η ηλεκτρονική έκδοση του PDFescape είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF, να σχολιάζετε έγγραφα PDF, να συμπληρώνετε τις φόρμες PDF, να δημιουργείτε νέες φόρμες PDF και πολλά άλλα.

Έχει επίσης μια έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές που λειτουργεί μόνο με λειτουργικά συστήματα Windows όπως τα Windows 10, Windows 8 και Windows 7.

10. Docfly

Docfly

Το Docfly δεν είναι εντελώς δωρεάν, αλλά σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε έως και 3 αρχεία PDF κάθε μήνα. Μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF με τη δωρεάν έκδοση.

Σε σύγκριση με κάθε άλλο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, το Docfly προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως προσθήκη, διαγραφή ή επισήμανση κειμένου. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και υπογραφές κ.λπ.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF για να επεξεργαστείτε αρχεία PDF εν κινήσει. Εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους επεξεργαστές PDF, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :δημιουργία αρχείων PDF Chromecast χρησιμοποιώντας Smartphone και PC

Πώς να μετατρέψετε μια εικόνα ως αρχείο PDF

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *