Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Camtasia για Mac και Windows το 2023

Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της ιδιοκτησίας μιας επιχείρησης ή ενός καναλιού YouTube; Επεξεργασία περιεχομένου βίντεο. Η διαχείριση του καναλιού σας μπορεί να είναι ταραχώδης όταν χρειάζονται ώρες και ώρες για να επεξεργαστείτε ένα βίντεο 20 λεπτών.

Ωστόσο, εργαλεία όπως το Camtasia κάνουν πάντα την εμπειρία επεξεργασίας πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, το Camtasia μπορεί να είναι λίγο ακριβό και μπορεί να ταιριάζει μόνο σε κάποιους. Επομένως, είμαστε εδώ με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Camtasia για Mac και Windows το 2023.

Ας ξεκινήσουμε κατανοώντας τι είναι το Camtasia και γιατί πρέπει να επιλέξετε μια εναλλακτική.

Τι είναι η Camtasia;

Η Καμτάσια δεν μπορεί να ονομαστεί ένα πράγμα. Ωστόσο, μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε εργαλείο επεξεργασίας, συσκευή εγγραφής βίντεο, συσκευή εγγραφής οθόνης και πολλά άλλα. Με απλά λόγια, είναι ένα all-in-one για παραγωγή περιεχομένου βίντεο στο διαδίκτυο.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε γρήγορα το βίντεο που εγγράψατε μέσω της συσκευής εγγραφής οθόνης από την Camtasia ή ενός βίντεο που προέρχεται από εξωτερικά.

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία σεμιναρίων, διαφημίσεων προϊόντων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Δημιουργός περιεχομένου που επεξεργάζεται πλάνα βίντεο στο στούντιο. Συντάκτης που δημοσιεύει ιογενή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επίπεδη διανυσματική απεικόνιση παραγωγής πολυμέσων. Έννοια σχεδίασης κίνησης για ιστοσελίδα banner ή προσγείωσης

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πράγματα που σχετίζονται με την εργασία, όπως η ηχογράφηση μιας σύσκεψης για να την παρέχετε αργότερα στους υπαλλήλους σας, ώστε να ελέγχουν τι συζητήθηκε στη συνάντηση.

Έρχεται με διάφορα σχέδια σχεδιασμένα για συγκεκριμένες ανάγκες. Τα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτικούς σχεδιαστές, εμπόρους τεχνολογίας και άλλα.

Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και τα περισσότερα πράγματα εκτελούνται με τη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης. Είναι εξαιρετικό για αρχάριους και η ποιότητα των βίντεο θα είναι άψογη.

Γιατί να επιλέξετε μια εναλλακτική λύση για την Camtasia;

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η Camtasia είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες και ευκολία στη χρήση. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μια εναλλακτική λύση λόγω των τιμών, οι οποίες είναι αρκετά υψηλές στο Camtasia.

Το Camtasia είναι εξαιρετικό για αρχάριους όταν εξετάζουμε τη χρήση, καθώς παρέχει μια απλή διεπαφή όπου ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να διαπρέψει. Ωστόσο, οι τιμές λένε άλλα. Εάν έχετε μικρό προϋπολογισμό, το Camtasia μπορεί να μην είναι το καλύτερο κοστούμι για κάποιον με μικρό προϋπολογισμό.

Επίσης, πολλά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε παρόμοια αποτελέσματα, τα οποία θα μπορούσατε να δοκιμάσετε. ποιος ξέρει, μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα.

Τιμολόγηση

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στα σχέδια και τις τιμές στο Camtasia. 

 • Ατομική συνδρομή: 211,10 $/έτος
 • Διαρκής Άδεια: 352,06 $ Τιμολογήθηκε μία φορά
 • Camtasia + Audiate: 445,80 $/έτος

Η Camtasia παρέχει σχέδια που λαμβάνουν υπόψη όλους τους χρήστες. Ωστόσο, εξετάζοντας το κόστος, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο αντί του Camtasia. Ωστόσο, όταν η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, μπορείτε να εξετάσετε το Camtasia καθώς είναι κατάλληλο για γεωργία και μεγάλες εταιρείες.

8 επί πληρωμή και δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Camtasia για Mac και Windows το 2023

Τώρα γνωρίζετε τις δυνατότητες που προσφέρει η Camtasia. Ας δούμε τώρα μερικές από τις επί πληρωμή και δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Camtasia για Mac και Windows το 2023 και εσείς αποφασίζετε εάν είναι ισοδύναμες και αξίζουν τα χρήματά σας.

1. CamStudio

Το CamStudio μπορεί να φαίνεται σαν ένα παλιομοδίτικο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, αλλά οι δυνατότητες που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα είναι εξαιρετικές για την επόμενη παραγωγή βίντεο. Αυτή η πλατφόρμα παρέχει την καλύτερη διεπαφή για να εργαστείτε και να αποκτήσετε περιεχόμενο βίντεο υψηλής ποιότητας.

CamStudio

Αυτή η πλατφόρμα καταγράφει τη δραστηριότητα της οθόνης και του ήχου στον υπολογιστή σας για τη δημιουργία αρχείων βίντεο AVI. Μπορεί επίσης να μετατρέψει αυτό το περιεχόμενο σε βίντεο Flash (SWF) φιλικά προς το εύρος ζώνης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε βίντεο με υπότιτλους για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν καλύτερο οδηγό.

Βασικά χαρακτηριστικά 

Αυτές είναι οι δυνατότητες που προσφέρει το CamStudio. 

✅Υπότιτλοι : Τώρα μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους στο βίντεό σας και να βοηθήσετε το κοινό να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενο. 

✅Οθόνη σε Εγγραφή οθόνης : Τώρα, μπορείτε να εγγράψετε την κάμερα web μαζί με την οθόνη σας και να παρέχετε μια εγγραφή οθόνης στην οθόνη στους θεατές σας. 

✅ Κωδικός χωρίς απώλειες : Για την παροχή ποιοτικού περιεχομένου, το CamStudio προσφέρει έναν κωδικοποιητή χωρίς απώλειες για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Τιμολόγηση 

Το CamStudio είναι μια δωρεάν πλατφόρμα εγγραφής οθόνης με διάφορες άλλες δυνατότητες. 


2. αργαλειός

Το Loom είναι μια όμορφη πλατφόρμα επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα θέλετε με το βίντεό σας σε ένα μέρος. Αυτή η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση και παρέχει μια απλή διεπαφή για να βοηθήσει τους αρχάριους στον κλάδο. 

Αργαλειός

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ενσωματωμένα βίντεο μέσω πλατφορμών όπως το Google Workspace στο Slack και πάνω από 100+ άλλα εργαλεία. Η εργασία σας με υπότιτλους γίνεται πολύ πιο εύκολη με τις αυτόματες μεταγραφές. 

Βασικά χαρακτηριστικά 

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η Loom. 
Μεταγραφή: Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πρόσθετη επεξεργασία, καθώς αυτή η πλατφόρμα μπορεί να μεταγράψει αβίαστα τα βίντεό σας σε πολλές γλώσσες για να παρέχει περιεχόμενο καλύτερης ποιότητας. 
✅

✅ Εγγραφή οθόνης στην οθόνη : Μπορείτε εύκολα να εγγράψετε την οθόνη και την κάμερά σας ταυτόχρονα με την επέκταση Chrome, την εφαρμογή για υπολογιστές ή κινητά του Loom.

✅ Αυτόματη σύνοψη : Βοηθήστε τους θεατές σας να κατανοήσουν το δημοσιευμένο περιεχόμενο με τη δυνατότητα αυτόματης σύνοψης που προσφέρει το Loom.

Τιμολόγηση 

Αυτά είναι τα σχέδια που προσφέρει η Loom. 

 • Εκκίνηση: Δωρεάν
 • Επιχείρηση: $12,50 USD/Δημιουργός/μήνα (ετησίως)
 • Enterprise: Προσαρμόσιμο 

3. Screencast-O-Matic

Το Screencast-O-Matic, γνωστό πλέον ως ScreenPal, είναι ένας σταθμός για όλες τις απαιτήσεις δημιουργίας περιεχομένου βίντεο. Εδώ, μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη σας, να επεξεργαστείτε βίντεο, να προσθέσετε σημαντικές αλλαγές και πολλά άλλα.

Screencast-O-Matic

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλές υπηρεσίες δωρεάν και όταν πληρώνετε, μπορείτε να περιμένετε πολλά περισσότερα. Έχει συγκεκριμένα σχέδια για όλους τους χρήστες. Είτε είστε εκπαιδευτικός, έμπορος ή οποιοσδήποτε άλλος, θα βρείτε πάντα κάτι στο Screencast-O-Matic για να σας βοηθήσει.

Βασικά χαρακτηριστικά 

Εδώ είναι οι δυνατότητες που προσφέρει το ScreenPal. 
Ειδικά σχέδια σκοπού: Με το ScreenPal, σας παρέχονται σχέδια ειδικά για τις ανάγκες σας. Είτε είστε δάσκαλος είτε θέλετε μια συσκευή εγγραφής οθόνης για την επιχείρησή σας, μπορείτε να τα βρείτε όλα στο ScreenPal. 
✅

✅Responsive Interface : Το ScreenPal αποκρίνεται. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο στον υπολογιστή και στο κινητό σας τηλέφωνο. 

✅Δημιουργία Storyboard : Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία παραγωγής σας στο ScreenPal, καθώς αυτή η πλατφόρμα παρέχει επίσης εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια ιστορία και μια ιστορία. 

✅Εργασία κατά την εγγραφή : Μπορεί να ανησυχείτε για το πώς θα σχετίζεστε με αυτό που ηχογραφήσατε αργότερα και θα βοηθούσατε τους θεατές να καταλάβουν. Μπορείτε να σχεδιάζετε και να σχολιάζετε κατά την εγγραφή για μεγαλύτερη ευκολία.

Τιμολόγηση 

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σχέδια που προσφέρει το ScreenPal. 

 • SOLO Deluxe: 3 $/μήνα
 • SOLO Premier: 6 $/μήνα
 • SOLO MAX: $10/μήνα
 • TEAM Business: 8 $/μήνα/χρήστης

4. Wondershare DemoCreator

Το Wondershare DemoCreator είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Camtasia για Mac και Windows το 2023. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μια απλή και εύχρηστη διαισθητική διεπαφή που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα τεχνογνωσίας.

Wondershare DemoCreator

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει διάφορες δυνατότητες με βάση κάθε μία από τις απαιτήσεις σας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε εκπαιδευτικό είτε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, μπορείτε να τα κάνετε όλα σε ένα μέρος, το οποίο λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες διαφόρων περιεχομένων βίντεο.

Βασικά χαρακτηριστικά 

Αυτές είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρονται με τα σχέδια Wondershare DemoCreator. 

✅Voice Changer : Θέλετε να μεταδώσετε πολλές φωνές στο βίντεό σας αλλά δεν έχετε καλλιτέχνη φωνής; Κανένα πρόβλημα. Με αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή σας και να την ηχογραφήσετε για το περιεχόμενό σας με πολλούς χαρακτήρες, κάτι που θα παρέχει καλύτερη κατανόηση της ιστορίας στους θεατές. 

✅Αυτόματοι υπότιτλοι: Συχνά προσλαμβάνουμε έναν καλλιτέχνη που κάνει μεταγραφή ο οποίος χρεώνει έναν τόνο χρημάτων όταν έχουμε ήδη μικρό προϋπολογισμό. Ωστόσο, δεν θα είναι πρόβλημα με το Wondershare DemoCreator, καθώς εδώ, σας προσφέρεται ήδη αυτόματος υπότιτλοι για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο συναρπαστικό περιεχόμενο εύκολα. 

✅Screen In Screen Recorder : Τώρα, κάντε πιο σημαντικό αντίκτυπο στο κοινό σας με μια εγγραφή στην οθόνη των σεμιναρίων σας και άλλων συνεδριών με την καλύτερη ποιότητα ήχου και βίντεο. 

✅Σχέδιο οθόνης : Μια άλλη δυνατότητα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο είναι να χρησιμοποιήσετε την επιλογή σχεδίασης οθόνης για να δημιουργήσετε πιο κατανοητό περιεχόμενο που είναι χρήσιμο για τους θεατές.

✅Εγγραφή με AI Avatars: Για να συμβαδίσετε με την συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία και να δημιουργήσετε πιο ελκυστικό περιεχόμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία avatar AI που προσφέρεται από το Wondershare DemoCreator, η οποία πράγματι θα επηρεάσει σημαντικά τους θεατές. Επίσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε το άγχος της κάμερας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το περιεχόμενό σας εξακολουθεί να είναι εξαιρετικής ποιότητας. 

Τιμολόγηση 

Αυτά είναι σχέδια που προσφέρονται από το Wondershare DemoCreator. 

 • Windows: 45 $/έτος – 75 $/εφάπαξ χρέωση
 • Mac: 45 $/έτος – 75 $/εφάπαξ χρέωση

5. EzVid

Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο είναι η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση Camtasia. Το EzVid είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που είναι πιο κατάλληλο για Windows. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να σας προσφέρει μια απλή διεπαφή όπου μπορείτε να κάνετε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το περιεχόμενο βίντεο.

EzVid

Εδώ, μπορείτε να βρείτε δωρεάν μουσικό περιεχόμενο για να σωθείτε από ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλες νομιμότητες. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή πολλών τύπων περιεχομένου. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα σεμινάριο, μια εγγραφή συνάντησης ή ακόμα και μια εγγραφή ροής παιχνιδιού, το EzVid μπορεί να σας βοηθήσει με όλα. 

Βασικά χαρακτηριστικά 

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η EzVid. 
Δωρεάν μουσική : Τώρα μπορείτε να γλυτώσετε τον εαυτό σας από ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον τερματισμό του βίντεό σας, καθώς το EzVid σας προσφέρει δωρεάν μουσική για το περιεχόμενό σας. 
✅

✅Εγγραφή οθόνης για όλους τους σκοπούς : Με το EzVid, μπορείτε να εγγράψετε ό,τι θέλετε, όπως ένα εκπαιδευτικό μάθημα, μια συνάντηση εργασίας ή ακόμα και μια ζωντανή ροή παιχνιδιών. αυτή η πλατφόρμα θα διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της καλύτερης ποιότητας καταγράφεται με ευκολία. 

✅Δημιουργεί Instant Slideshows : Αυτή είναι μια μοναδική δυνατότητα που μπορεί να μην βρείτε με άλλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Με το EzVid, θα σας παρέχονται εύκολα άμεσες προβολές διαφανειών.

Τιμολόγηση 

Το EzVid είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο και εγγραφής οθόνης. 


6. Κωδικοποιητής έκφρασης

Το Expression Encoder είναι ένα δωρεάν εργαλείο εγγραφής οθόνης και επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ελκυστικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο δωρεάν. Αυτή η πλατφόρμα είναι αρκετά αξιόπιστη και εύκολη στη χρήση με λίγα εφέ.

Ωστόσο, δεν εμπλέκονται πολλές δυνατότητες, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για μικρές εργασίες που δεν απαιτούν πολλά δημιουργικά εφέ. Είναι πιο κατάλληλο για την καταγραφή συναντήσεων εργασίας, μαθημάτων και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά 

Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει το Expression Encoder. 

✅Εγγραφή οθόνης σε οθόνη: Τώρα μπορείτε εύκολα να εγγράψετε την κάμερα και την οθόνη σας ταυτόχρονα, κάτι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το πιο αποτελεσματικό περιεχόμενο βίντεο. 

✅Πολλές επιλογές κωδικοποίησης : Μπορείτε εύκολα να κωδικοποιήσετε τον αρχικό κωδικοποιητή Express που σας παρέχεται.

Τιμολόγηση 

Το Express Encoder είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο και εγγραφής οθόνης. 


7. Παγωτό

Το IceCream είναι μια προσιτή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να κατεβάσετε για να χρησιμοποιήσετε εκτός σύνδεσης ή πολλά άλλα εργαλεία, αν προτιμάτε να τα χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο. Είναι πιο κατάλληλο για Windows και παρέχει δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα.

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο IceCream

Εδώ, μπορείτε εύκολα να ηχογραφήσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε διάφορες πλατφόρμες με λίγα μόνο κλικ. Αυτή η πλατφόρμα διασφαλίζει ότι όλη η ποιότητα του περιεχομένου σας διατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και ότι τίποτα δεν χαλάει στη διαδικασία.

Βασικά χαρακτηριστικά 

Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει το IceCream. 

✅Χωρίς υδατογράφημα : Ένα πρόβλημα με πολλά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο είναι ότι συχνά αφήνουν ένα υδατογράφημα στο περιεχόμενό σας, με αποτέλεσμα να φαίνεται αντιεπαγγελματικό. Ωστόσο, με την πληρωμένη έκδοση του IceCream, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα υδατογραφήματος.

✅Μετατροπή βίντεο: Η δημιουργία ενός podcast θα μπορούσε να γίνει ταραχώδης αν έπρεπε να αναδημιουργήσετε ολόκληρο το περιεχόμενο για να το δημοσιεύσετε ως mp3. Ωστόσο, με το IceCream, έχετε ένα ενσωματωμένο εργαλείο μετατροπής βίντεο για να σας βοηθήσει να επαναχρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό σας μετατρέποντας μια μορφή mp4 σε mp3. 

✅Προσαρμογή μουσικής BG : Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε οποιαδήποτε μουσική και να την επεξεργαστείτε και να την προσαρμόσετε στο IceCream για να κάνετε το βίντεο πιο συναρπαστικό.

✅Υποστήριξη πολλαπλών μορφών: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μορφές που μπορεί να υποστηρίξει αυτή η πλατφόρμα, καθώς το IceCream υποστηρίζει σημαντικό αριθμό μορφών, όπως MP4, AVI, WEBM, MOV, JPG, PNG, GIF κ.λπ.

Τιμολόγηση 

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σχέδια που προσφέρει το IceCream. 

 • Άδεια 1 έτους: 29,95 $ ετησίως
 • Άδεια ζωής: 49,95 $ Εφάπαξ χρέωση
 • Πακέτο Video PRO: 78 $ Εφάπαξ χρέωση

8. Webinaria

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Webinaria είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη δημιουργία και την εγγραφή διαδικτυακών σεμιναρίων. Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα που συνοδεύεται από πολλά εργαλεία. Επίσης, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τους κωδικούς αν θέλετε.

Webinaria

Εδώ, μπορείτε να γίνετε μέλος μιας μεγάλης κοινότητας όπου μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τα διαδικτυακά σεμινάρια σας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με πολλούς θεατές. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό διαδικτυακό σεμινάριο χρησιμοποιώντας τα βασικά εργαλεία Webinaria ή να δημιουργήσετε ένα πολύ πιο εφικτό εργαλείο.

Βασικά χαρακτηριστικά 

Ας συζητήσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η Webinaria. 

✅Δωρεάν κώδικας ανοιχτού κώδικα: Το Webinaria είναι ένας δωρεάν κώδικας ανοιχτού κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έχει με απλές αλλά χρήσιμες λειτουργίες. Ωστόσο, έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε έναν πολύ πιο εφικτό κώδικα, καθώς σας παρέχεται ήδη η βασική δομή κώδικα. 

✅Γίνετε μέλος της Κοινότητας : Με το Webinaria, μπορείτε να εγγράψετε το περιεχόμενό σας, να γίνετε μέλος μιας ευρύτερης κοινότητας και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με άτομα που το εκτιμούν.

Τιμολόγηση 

Το Webinaria είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο και εγγραφής οθόνης. 


Συχνές ερωτήσεις – Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Camtasia

Ποια είναι η δωρεάν εναλλακτική της Camtasia;

Υπάρχουν διάφορες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για την Camtasia. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς αρχίζουν να χρεώνουν τις υπηρεσίες τους μετά από λίγο. Αλλά το EzVid και το Expression Encoder είναι δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Camtasia που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα ελκυστικό περιεχόμενο. 

Πόσο κοστίζει το Camtasia;

Το Camtasia μπορεί να σας κοστίσει περίπου: 

 • Ατομική συνδρομή: 211,10 $/έτος
 • Διαρκής Άδεια: 352,06 $ Τιμολογήθηκε μία φορά
 • Camtasia + Audiate: 445,80 $/έτος

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Freemium για Camtasia;

Εάν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες δωρεάν πριν προχωρήσετε στην πληρωμένη έκδοση, μπορείτε πάντα να πάτε για CamStudio, Loom ή Wondershare DemoCreator.

Πόσο κοστίζει το Camtasia ετησίως; 

Το κόστος των υπηρεσιών Camtasia διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε: 

 • Ατομική συνδρομή: 211,10 $/έτος
 • Διαρκής Άδεια: 352,06 $ Τιμολογήθηκε μία φορά
 • Camtasia + Audiate: 445,80 $/έτος

Συμπέρασμα – Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Camtasia

Τώρα έχετε τη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Camtasia για Mac και Windows το 2023. Πολλές πλατφόρμες παραπάνω ταιριάζουν και στα δύο λειτουργικά συστήματα, αλλά ορισμένες λειτουργούν μόνο για ένα από τα δύο.

Ωστόσο, έχουμε εξασφαλίσει ότι αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να αντικαταστήσουν το Camtasia στη ζωή σας με τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά. Αυτές οι πλατφόρμες εγγραφής οθόνης και επεξεργασίας βίντεο προσφέρουν χαρακτηριστικά παρόμοια με το Camtasia αλλά και φθηνότερα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας στα Windows 11

καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή οθόνης

Καλύτερο browser για Android TV

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: