καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών όπως το Photoshop

15 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών όπως το Photoshop

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε φωτογράφο για το εργαλείο επεξεργασίας εικόνας, πιθανότατα θα σας πει για το Photoshop. Το Photoshop είναι πράγματι ένα εξαιρετικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που προσφέρει πολλές δυνατότητες.

Ωστόσο, το Adobe Photoshop δεν είναι ένα δωρεάν εργαλείο και δεν είναι εύκολο στη χρήση. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι αναζητούν πάντα τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop. Σήμερα, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Online Photoshop για να εξαλείψουμε την ταλαιπωρία της λήψης και εγκατάστασης λογισμικού.

15 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών όπως το Photoshop

Αυτά είναι τα καλύτερα διαδικτυακά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι προσβάσιμα μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Αυτά τα εργαλεία που βασίζονται στο διαδίκτυο δεν χρειάζονται ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος και θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας σε ελάχιστο χρόνο. Λοιπόν, ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές φωτογραφιών όπως το Photoshop.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Τρόπος επεξεργασίας εικόνων σε υπολογιστή χωρίς λογισμικό

8 Καλύτεροι επεξεργαστές βίντεο AI για κινητά

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber 

1. edit.photo

επεξεργασία φωτογραφίας

Το edit.photo είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό για να ξεκινήσετε.

Παρόλο που το edit.photo δεν είναι η πιο κατάλληλη εναλλακτική λύση για το photoshop, εξακολουθεί να εκτελείται από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και σας προσφέρει έναν πιο γρήγορο τρόπο να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το edit.photo για να περικόψετε τις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε φίλτρα σε αυτές, να τις βελτιστοποιήσετε περαιτέρω κ.λπ. Επίσης, έχετε την επιλογή να σχολιάσετε τις εικόνες, να προσθέσετε καρέ κ.λπ.

2. Instasize

Instasize

Το Instasize είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Ιστού στη λίστα που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε φωτογραφίες. Αυτό είναι λίγο προηγμένο σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο, καθώς σας προσφέρει μια φωτογραφία βάσει επιπέδου και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Το Instasize προσφέρει πάνω από 130 αρχεία αρχείων, εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών/βίντεο, μοναδικά φόντα και πολλά άλλα. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε όλες τις λειτουργίες, πρέπει να αγοράσετε το Instasize premium.

3. Επεξεργαστής Pixlr

Επεξεργαστής Pixlr

Αν ψάχνετε για ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το Photoshop, το Pixlr Editor θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το υπέροχο με το Pixlr Editor είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δωρεάν όσο θέλετε.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το Pixlr Photo Editor είναι τα πολλά εργαλεία επεξεργασίας του, που του δίνουν την τέλεια αίσθηση Photoshop. Εκτός από αυτά, το Pixlr Photo Editor διαθέτει προηγμένα εργαλεία όπως πινέλα, δημιουργία επιπέδων, φίλτρα κ.λπ.

4. Photopea

Photopea

Το Photopea είναι ένας άλλος καλύτερος διαδικτυακός επεξεργαστής εικόνας που μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Photoshop. Είναι μια εφαρμογή ιστού HTML5 που εκτελείται χωρίς προβλήματα σε προγράμματα περιήγησης ιστού.

Το εργαλείο web δεν χρειάζεται πρόγραμμα αναπαραγωγής Flash και φέρνει πολλά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας. Στο Photopea, θα βρείτε επιλογές για να εφαρμόσετε εφέ πινέλου, φίλτρα, επίπεδα, επιλογές ανάμειξης κ.λπ.

5. Polarr

Polarr

Εάν είστε ένας παράγοντας επιρροής του Instagram που αναζητά ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζεται στον ιστό, το Polarr μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Οι επεξεργαστές φωτογραφιών, ειδικά οι επηρεαστές του Instagram, χρησιμοποιούν ευρέως εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζονται στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού της Polarr προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, όπως φίλτρα, εφέ φωτογραφίας και εφέ πινέλου. Παρέχει επίσης πολύτιμα εργαλεία, όπως παραμόρφωση φακού, αφαίρεση κηλίδων, βούρτσα και στρώση.

6. φωτογραφία

φωτογραφία

Είναι μια ελκυστική δωρεάν διαδικτυακή εναλλακτική λύση Photoshop που θα λατρέψει κάθε φωτογράφος. Το εργαλείο που βασίζεται στο web είναι γνωστό για την καθαρή διεπαφή του. Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά, με το Fotor, θα αποκτήσετε σχεδόν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επεξεργασία φωτογραφιών.

Εκτός από αυτά, το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται εικόνες σε επαγγελματικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας Lens Flare, Color Splash, Tilt-Shift κ.λπ.

7. BeFunky

BeFunky

Το BeFunky δεν πλησιάζει πουθενά το Photoshop, ωστόσο είναι αποτελεσματικό. Αυτός ο ιστότοπος θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη επιλογή για γρήγορη επεξεργασία φωτογραφιών.

Η διεπαφή χρήστη του Befunky είναι φανταστική και το εργαλείο που βασίζεται στο web προσφέρει πολλά φίλτρα για εφαρμογή. Εκτός αυτού, ο διαδικτυακός επεξεργαστής φωτογραφιών του BeFunky επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ένα κολάζ και παρέχει ένα πλήρως προσαρμοσμένο εργαλείο γραφίστα.

8. PicMonkey

PicMonkey

Με το PicMonkey, μπορείτε να επεξεργάζεστε φόντο εικόνας και να προσθέτετε κείμενα, στοιχεία κ.λπ. Εκτός από αυτό, το PicMonkey επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν τις λειτουργίες χρώματος και να εφαρμόζουν φίλτρα.

Είναι επίσης μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Photoshop στο διαδίκτυο για τη δημιουργία εικόνων για κοινή χρήση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

9. iPiccy

iPiccy

Λοιπόν, το iPiccy χρειάζεται την πιο πρόσφατη έκδοση των προσθηκών Flash για εκτέλεση στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που βασίζεται στο web είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται σε στρώματα, όπως το Adobe Photoshop.

Αν και οι δυνατότητες δεν είναι συγκρίσιμες με αυτές του Photoshop, το iPiccy προσφέρει πολλά εργαλεία επεξεργασίας εικόνων που συνήθως δεν βρίσκονται σε άλλους διαδικτυακούς επεξεργαστές εικόνων.

10. FotoJet

PhotoJet

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο δωρεάν διαδικτυακό επεξεργαστή φωτογραφιών που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κολάζ, το FotoJet μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το FotoJet προσφέρει στους χρήστες πολλά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για να δώσουν στις εικόνες τους μια νέα πινελιά.

Το FotoJet μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αφισών, κολάζ, φωτογραφικών καρτών κ.λπ.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ασφαλή στη χρήση αυτά τα διαδικτυακά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών;

Ναι, όλα τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών που αναφέρονται στο άρθρο είναι 100% ασφαλή στη χρήση. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε ιστότοπους που σας ζητούν να κάνετε λήψη λογισμικών στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιήσετε τους επεξεργαστές Ιστού.

Το Photoshop έχει web έκδοση;

Οχι! Το Photoshop είναι ένα λογισμικό που δεν έχει έκδοση web. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διαδικτυακούς επεξεργαστές φωτογραφιών που αναφέρονται στο άρθρο για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας.

Ποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών είναι 100% δωρεάν;

Ενώ οι διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών είναι δωρεάν στη χρήση, κανένας δεν είναι 100% δωρεάν. Ορισμένες εμφανίζουν διαφημίσεις, περιορίζουν τις δυνατότητες και τα στοιχεία επεξεργασίας κ.λπ.

Είναι το Photopea τόσο καλό όσο το Photoshop;

Το Photopea είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζεται στον ιστό, αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο το Photoshop. Το Photoshop είναι μια ειδική σουίτα επεξεργασίας φωτογραφιών που φέρνει πολλές προηγμένες λειτουργίες. Στο PhotoPea, έχετε όλες τις βασικές λειτουργίες, φίλτρα, εφέ, αυτοκόλλητα κ.λπ.

Αυτά είναι εργαλεία που βασίζονται στον ιστό στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας σε αυτούς τους ιστότοπους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *