Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές Windows στο Android

Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές Windows στο Android το 2024

Ας το παραδεχτούμε: οι χρήστες ανέκαθεν αναζητούσαν τρόπους εκτέλεσης των εφαρμογών υπολογιστή στα τηλέφωνά τους. Μέχρι τώρα, η εκτέλεση εφαρμογών των Windows στο Android ήταν πολύ δύσκολη, καθώς οι περισσότερες απαιτούσαν root.

Ωστόσο, κατά την περιήγηση στο Github, συναντήσαμε πρόσφατα μια εφαρμογή που ονομάζεται Winlator που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη, εγκατάσταση και εκτέλεση εφαρμογών Windows (αρχεία .exe) στη συσκευή σας Android χωρίς πρόσβαση root.

Επομένως, αν σας ενδιαφέρει να μάθετε το κόλπο για την εκτέλεση εφαρμογών των Windows στο Android, ακολουθήστε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε περιγράψει τα βήματα για τη χρήση του Winlator για την εκτέλεση εφαρμογών των Windows στο Android.

Τι είναι το Winlator;

Το Winlator είναι βασικά ένας εξομοιωτής Windows που έχει σχεδιαστεί για smartphone Android. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση εφαρμογών υπολογιστή Windows σε smartphone.

Είναι μια προηγμένη εφαρμογή Android που εκτελεί απρόσκοπτα λογισμικό και παιχνίδια Windows (x86_x64). Αν αναρωτιέστε πώς λειτουργεί, χρησιμοποιεί Wine και Box86 για τη μετάφραση και εκτέλεση των εφαρμογών των Windows.

Χρησιμοποιήσαμε την εφαρμογή Winlator στο Android μας. Έχει πολλά σφάλματα και μερικές φορές, αποτυγχάνει να εγκαταστήσει ορισμένες εφαρμογές. Ωστόσο, η εγκατάσταση συνήθως πηγαίνει καλά.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή

Πώς να ελέγξετε την έκδοση των Windows 11

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber 

Πώς να εκτελέσετε τις εφαρμογές των Windows στο Android;

Θα έχετε καλύτερη απόδοση εάν έχετε ένα smartphone υψηλής ποιότητας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, και μπορείτε να την αποκτήσετε από αυτήν τη σελίδα GitHub.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Winlator στη συσκευή σας

Εφόσον η εφαρμογή Winlator δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, θα πρέπει να την φορτώσετε στο Android σας. Η πλευρική φόρτωση αρχείων apk στο Android είναι αρκετά εύκολη. απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Για να ξεκινήσετε, ενεργοποιήστε το Άγνωστες πηγές (Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών) στο Android smartphone σας.

2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε αυτό Σελίδα GitHub και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Winlator αρχείο APK στο τηλέφωνό σας. Μπορεί να λάβετε μια προειδοποίηση. είναι ψευδώς θετικό? απλά πατήστε Λήψη ούτως ή άλλως.

Winlator

3. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να εγκατασταθεί το Winlator στο τηλέφωνό σας Android.

Το Winlator εγκαθιστά

Αυτό είναι! Αυτό ολοκληρώνει το μέρος εγκατάστασης του Winlator για Android.

Πώς να ρυθμίσετε το Winlator στο Android;

Τώρα που το Winlator είναι εγκατεστημένο στο Android smartphone σας, πρέπει να το ρυθμίσετε ώστε να τρέχει τις αγαπημένες σας εφαρμογές υπολογιστή. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω για να ξεκινήσετε.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Winlator στο smartphone Android.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε το (+) εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

(+) εικονίδιο

3. Πατήστε το Αναπτυσσόμενο μενού Μέγεθος οθόνης και επιλέξτε το μέγεθος ανά οθόνη του τηλεφώνου σας.

Αναπτυσσόμενο μενού Μέγεθος οθόνης

4. Εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει τσιπ Snapdragon, επιλέξτε (Adreno) στο Πρόγραμμα οδήγησης γραφικών Ρυθμίσεις. Πρέπει να επιλέξετε VirGL (Universal) εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει GPU Mali.

Γογγύλι (Adreno)

5. Αφού κάνετε την αλλαγή, πατήστε το σημάδι ελέγχου κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία.

σημάδι ελέγχου

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε ένα κοντέινερ στην εφαρμογή Winlator για την εκτέλεση εφαρμογών των Windows.

Πώς να εκτελέσετε τις εφαρμογές των Windows στο Android;

Μετά τη διαμόρφωση του κοντέινερ, η εφαρμογή Winlator μπορεί να εκτελέσει τις αγαπημένες σας εφαρμογές των Windows. Ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να εκτελέσετε εφαρμογές Windows στο τηλέφωνό σας Android.

1. Μετακινήστε τα εκτελέσιμα αρχεία της εφαρμογής (.exe) στο φάκελο “Λήψεις” του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB και να μεταφέρετε την εφαρμογή των Windows στο φάκελο “Λήψεις”.

2. Αφού μετακινήσετε το αρχείο, εκτελέστε την εφαρμογή Winlator στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο τρεις τελείες δίπλα στο Container που δημιουργήσατε.

τρεις τελείες

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Τρέξιμο.

Τρέξιμο

4. Η εφαρμογή Winlator θα ξεκινήσει τώρα ένα περιβάλλον τύπου Windows. Πρέπει να μετακινήσετε τον κέρσορα σύροντας το δάχτυλό σας στην οθόνη. Υποστηρίζει επίσης χειρονομίες με ένα/διπλό κλικ.

Winlator

5. Απλώς μετακινήστε τον κέρσορα στο Δ: οδηγώ και επιλέξτε το. Η μονάδα D: θα εμφανίσει όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο φάκελο Λήψη του τηλεφώνου σας.

Δ: οδηγώ

6. Βρείτε το αρχείο .exe που θέλετε να εγκαταστήσετε και κάντε διπλό κλικ πάνω του. Αυτό θα εκκινήσει τον οδηγό εγκατάστασης. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

κάντε διπλό κλικ πάνω του

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Winlator για να εκτελέσετε εφαρμογές Windows στο τηλέφωνό σας Android.

Αυτή είναι η ευκολότερη μέθοδος για την εκτέλεση εφαρμογών Windows στο τηλέφωνό σας Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Το Microsoft Office 2024 (LTSC) είναι πλέον διαθέσιμο για Windows και macOS

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *