Πώς να επαναφέρετε τον υπολογιστή Windows 11 χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις

Παρόλο που τα Windows 11 δοκιμάζονται, εξακολουθούν να τροφοδοτούν όλους τους νέους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft έχει πολλά προβλήματα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί.

Τις περισσότερες φορές ή όχι, οι χρήστες των Windows 11 αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως BSOD, σφάλματα συστήματος, καθυστερήσεις εξερεύνησης αρχείων και πολλά άλλα. Ενώ μπορείτε να διορθώσετε γρήγορα τα περισσότερα προβλήματα των Windows 11, συγκεκριμένα προβλήματα ενδέχεται να σας αναγκάσουν να επαναφέρετε το λειτουργικό σύστημα .

Όπως τα Windows 10, τα Windows 11 επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να επαναφέρουν την εγκατάσταση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επαναφέρετε τα Windows 11, αλλά η χρήση της εφαρμογής Ρυθμίσεις είναι ο πιο εύκολος.

Πώς να επαναφέρετε το Oculus Quest 2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε Windows 11 και αντιμετωπίζετε προβλήματα, είναι καλή ιδέα να κάνετε μια νέα αρχή επαναφέροντας τα Windows 11 στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των Windows 11 χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις . Ας αρχίσουμε.

Επαναφέρετε τον υπολογιστή Windows 11 χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις

Σημαντικό: Η επαναφορά των Windows 11 θα αφαιρέσει όλα τα αρχεία από τη συσκευή σας. Ακόμα κι αν διατηρήσετε τα αρχεία σας, θα καταργηθούν όλες οι ρυθμίσεις πολιτικής μητρώου και τοπικής ομάδας που έχετε κάνει στο παρελθόν. Επομένως, προτού επαναφέρετε τα Windows 11, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων και φακέλων σας σε αποθήκευση cloud ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

Πώς να επαναφέρετε ένα MacBook [2 τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Κάντε κλικ στο κουμπί ενημέρωση των Windows στο αριστερό παράθυρο της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

 

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στις Επιλογές για προχωρημένους .

 

4. Στη συνέχεια, στις Επιλογές για προχωρημένους, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Πρόσθετες επιλογές και κάντε κλικ στο Ανάκτηση .

 

5. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset PC στην ενότητα Recovery.

 

6. Επιλέξτε είτε θέλετε να διατηρήσετε τα αρχεία σας είτε καταργήστε τα πάντα στο μήνυμα Επαναφορά αυτού του υπολογιστή.

 

7. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τρόπο επανεγκατάστασης των Windows. Η τοπική επανεγκατάσταση θα επανεγκαταστήσει τα Windows από τη συσκευή σας. Επιλέγοντας την επιλογή Cloud Download θα γίνει λήψη ενός νέου αντιγράφου των Windows και θα το εγκαταστήσετε.

Πώς να προγραμματίσετε τα σημεία αυτόματης επαναφοράς συστήματος στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά στην οθόνη Έτοιμος για επαναφορά αυτού του υπολογιστή.

Αυτό είναι! Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία επαναφοράς. Η διαδικασία θα πάρει χρόνο για να ολοκληρωθεί. βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Μετά την επαναφορά, θα δείτε την οθόνη Setup όπου πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη. Αυτό θα απαιτήσει ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο επαναφοράς των Windows 11 χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις. Η μέθοδος που έχουμε μοιραστεί θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows 11 στη συσκευή σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: