Πώς να χρησιμοποιήσετε και να δείτε το Instagram χωρίς λογαριασμό

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Οι άνθρωποι μοιράζονται πλέον κάτι περισσότερο από εικόνες των κατοικίδιων και των τροφίμων τους σε αυτό το δίκτυο. Έτσι, ακόμα κι αν χάσατε την τρέλα του Instagram, ίσως χρειαστεί ή θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό Instagram κάποιου άλλου.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε τι να κάνετε εάν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram και ποια τμήματα των λογαριασμών άλλων ατόμων μπορείτε και ποια δεν μπορείτε να δείτε.

Τι μπορείτε να δείτε στο Instagram χωρίς λογαριασμό

Όταν προσγειωθείτε στην αρχική σελίδα, το Instagram θα σας ζητήσει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό. Η δημιουργία προφίλ Instagram είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες του Instagram. Χωρίς να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό, δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο Instagram, να δείτε αναρτήσεις και ιστορίες Instagram και να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες του Instagram.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να παραλείψετε την οθόνη σύνδεσης μεταβαίνοντας απευθείας στις σελίδες προφίλ και χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων.

Εδώ είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Instagram χωρίς να συνδεθείτε:

Δείτε δημόσια προφίλ στο Instagram.
Δείτε τις πληροφορίες για τα προφίλ: όνομα προφίλ, βιογραφικό, σύνδεσμοι που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό, εικόνα προφίλ και τον συνολικό αριθμό αναρτήσεων, ακολούθων και άλλων λογαριασμών που ακολουθήθηκαν.
Προβολή σχολίων ανάρτησης.
Δείτε τις ιστορίες του Instagram.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί

Το Instagram δεν θέλει κανέναν να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του χωρίς να εγγραφεί για ένα προφίλ. Οι δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς λογαριασμό Instagram είναι περιορισμένες. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να δείτε ορισμένες αναρτήσεις στο Instagram χωρίς λογαριασμό, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένων οποιουδήποτε από τα παρακάτω:

Προβολή ιδιωτικών λογαριασμών Instagram
Επισήμανση “μου αρέσει” και σχολιασμός σε οποιεσδήποτε αναρτήσεις στο Instagram
Μεγέθυνση φωτογραφιών στο Instagram
Αναζήτηση στο Instagram
Δημοσίευση του περιεχομένου σας στο Instagram
Δικτύωση με άλλους χρήστες του Instagram

Όταν προσπαθείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, θα εμφανιστεί μια οθόνη που σας ζητά να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Instagram.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το τέχνασμα ονόματος χρήστη Instagram

Εάν συμβεί ότι δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram και εξακολουθείτε να θέλετε να προβάλλετε προφίλ στο Instagram, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας την παραβίαση ονόματος χρήστη. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου Instagram με το όνομα χρήστη του λογαριασμού, όπως αυτό το instagram.com/username. Αυτό θα ανοίξει τη ροή του λογαριασμού για εσάς.

Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα σε αυτή τη μέθοδο. Αρχικά, πρέπει να γνωρίζετε το ακριβές όνομα χρήστη του λογαριασμού που αναζητάτε. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να το βρείτε στο Google ή σε κάποια κοινωνικά δίκτυα ή να μάθετε το όνομα χρήστη του ατόμου που ψάχνετε από έναν φίλο. Να θυμάστε ότι οι άνθρωποι μερικές φορές αλλάζουν τις λαβές τους στο Instagram και αν γνωρίζετε το όνομα χρήστη κάποιου τώρα, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το προφίλ του.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο με δημόσια προφίλ και δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο τρίτου μέρους

Μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε λογαριασμούς Instagram είναι ένα εργαλείο τρίτου μέρους που ονομάζεται πρόγραμμα προβολής Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό που σας επιτρέπουν να κοιτάζετε διάφορα προφίλ Instagram ανώνυμα χωρίς να συνδεθείτε.

ImgInn

Το ImgInn είναι ένα δωρεάν εργαλείο ιστού που σας επιτρέπει να αναζητάτε προφίλ στο Instagram χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό. Αν και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε ιδιωτικά προφίλ, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να δείτε τα προφίλ Instagram που έχουν οριστεί σε δημόσια. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Inginn για να προβάλετε το Instagram χωρίς λογαριασμό.

Ανοίξτε τον ιστότοπο ImgInn στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Στην αρχική σελίδα, θα βρείτε μια γραμμή αναζήτησης. Εισαγάγετε το όνομα του χρήστη Instagram στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το πλήρες όνομά τους στην αναζήτηση εάν δεν γνωρίζετε το ακριβές όνομα χρήστη τους.
Θα δείτε μια λίστα λογαριασμών Instagram με παρόμοια ονόματα και ονόματα χρήστη. Επιλέξτε τον λογαριασμό Instagram που χρειάζεστε.
Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ImgInn για να δείτε ανώνυμα το προφίλ τους στο Instagram.

Το ImgInn σάς επιτρέπει να προβάλλετε τις αναρτήσεις κάποιου, συμπεριλαμβανομένων των λεζάντας της ανάρτησης, των αναφορών, των hashtag και των σχολίων. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να δείτε τον αριθμό των like και σε ποιους άρεσε η ανάρτηση. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το ImgInn μπορείτε να κάνετε λήψη οποιωνδήποτε φωτογραφιών, τροχών και βίντεο IGTV από έναν δημόσιο λογαριασμό Instagram.

Το ImgInn σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε και να κατεβάζετε αναρτήσεις με ετικέτα, τρέχουσες ιστορίες και ιστορίες ενός χρήστη που έχουν προστεθεί στα highlights . Αλλά, ταυτόχρονα, το ImgInn δεν σας δείχνει τις βασικές πληροφορίες για έναν χρήστη του Instagram, όπως το βιογραφικό του και τον συνολικό αριθμό ακολούθων και αναρτήσεων.

Anon IG Viewer

Εάν αναζητάτε πιο γενικές πληροφορίες σχετικά με έναν χρήστη του Instagram, μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό του χρησιμοποιώντας το Anon IG Viewer.

Τα βήματα για τη χρήση αυτού του δωρεάν προγράμματος προβολής Instagram είναι παρόμοια με αυτά που αναφέραμε παραπάνω. Αφού ανοίξετε τον ιστότοπο της εφαρμογής, πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη του λογαριασμού Instagram που αναζητάτε στη γραμμή αναζήτησης. Αν και το Anon IG Viewer θα σας δώσει το σωστό αποτέλεσμα μόνο όταν εισαγάγετε το ακριβές όνομα χρήστη που χρησιμοποιεί το άτομο στο Instagram.

Μετά από αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ, το βιογραφικό τους και άλλες πληροφορίες προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των ακολούθων και των αναρτήσεων, των ενεργών ιστοριών και των αναρτήσεων.

Dumpor

Το Dumpor είναι ένας ανώνυμος θεατής Instagram που σας επιτρέπει να βλέπετε και να κάνετε τα περισσότερα με τα προφίλ άλλων ανθρώπων στο Instagram χωρίς να έχετε λογαριασμό στο Instagram. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο είναι επίσης εύκολο στη χρήση και έχει μια τακτοποιημένη μινιμαλιστική διεπαφή.

Για να αναζητήσετε ένα προφίλ Instagram στο Dumpor, ανοίξτε τον ιστότοπο και εισαγάγετε το όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης. Εκτός από το όνομα χρήστη, το Dumpor σάς επιτρέπει να αναζητάτε προφίλ Instagram με βάση hashtags και τοποθεσίες. Αυτή η δυνατότητα αναζήτησης θα μπορούσε να είναι χρήσιμη εάν δεν γνωρίζετε τη λαβή Instagram του ατόμου που αναζητάτε ή εάν θέλετε να αναλύσετε τα προφίλ Instagram από μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή αυτά που χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο hashtag.

Μόλις μεταβείτε στη σελίδα προφίλ, μπορείτε να δείτε την εικόνα προφίλ, το βιογραφικό τους, τις ενεργές ιστορίες, τις αναρτήσεις και τις αναρτήσεις με ετικέτα. Υπάρχουν επίσης πλαίσια που θα σας επιτρέπουν να βλέπετε τους κυλίνδρους, τους ακόλουθους και τους ακόλουθους του χρήστη, αλλά δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε να λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Διαβάστε επίσης : Πώς να βρείτε το παλιό σας βιογραφικό στο Instagram

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Instagram χωρίς λογαριασμό

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram, ίσως χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα κάθε τόσο για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να αναλύσετε τον ανταγωνισμό στη θέση της επιχείρησής σας, ακολουθώντας τον αγαπημένο σας blogger ή απλώς μαθαίνετε τις τοπικές ειδήσεις.

Ακόμη και όταν έχετε ενεργό λογαριασμό Instagram, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές και τις εφαρμογές που συζητήσαμε σε αυτό το άρθρο. Κάντε like αν θέλετε να δείτε τον λογαριασμό κάποιου χωρίς να αφήσετε ίχνος ή αν θέλετε να δείτε έναν λογαριασμό κάποιου που σας έχει αποκλείσει στο παρελθόν στο Instagram .

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *