Outlook εναντίον Thunderbird: Σύγκριση σε βάθος – 2022

Στην επαγγελματική ζωή, το να έχεις τα μέσα για να μεταφέρεις σημαντικά μηνύματα είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τόσο απλό όσο ένα μήνυμα κειμένου ή μια αναπάντητη κλήση. Πρέπει να τηρηθούν ορισμένα πρωτόκολλα και να τηρηθεί ένας βαθμός επαγγελματισμού. Πολλές υπηρεσίες email αναπτύχθηκαν για το σκοπό αυτό.

Ένα από αυτά είναι το Thunderbird της Mozilla, το οποίο ισχυρίζεται ότι προσφέρει κάποιο ανταγωνισμό σε παλαιότερους παρόχους email όπως το Outlook και το Gmail. Το Outlook είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται σε μεγάλες εταιρείες. Το Thunderbird υποστηρίζει το Outlook και άλλα email. Ωστόσο, εάν κάνετε εναλλαγή από το Thunderbird στο MS Outlook, χρειάζεστε έναν μετατροπέα Thunderbird σε PST .

Πώς να προσθέσετε ζουμ στο Microsoft Outlook μέσω του πρόσθετου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σχετικά με το Thunderbird

Πολλοί ισχυρίζονται ότι το Thunderbird είναι η καλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή διαθέτει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ενισχύει την ασφάλεια. Αποκλείει τα συνημμένα εικόνων και τους συνδέσμους μέσα στα email για να προστατεύσει το απόρρητό σας.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του Thunderbird είναι ότι σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν λογαριασμό. Και πάλι, αυτό συμβαίνει επειδή υποστηρίζει πρωτόκολλα POP/IMAP/SMTP.

Οι χρήστες φαίνεται επίσης να απολαμβάνουν τη διαδραστική, απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή του Thunderbird. Το λογισμικό έχει επί του παρόντος υποστήριξη για Windows, Linux και MAC.

10 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Pros

Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς μέσω μιας εφαρμογής/πελάτη. Διαθέτει υποστήριξη για πρωτόκολλα IMAP/POP/SMTP. Πολλές δωρεάν επεκτάσεις, προσθήκες και πρόσθετα είναι διαθέσιμα για ενσωμάτωση στο Thunderbird. Εύκολη ρύθμιση. Καλύτερη ασφάλεια, φιλτράρει ανεπιθύμητα και επικίνδυνα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς. Διαθέτει μια λειτουργία συνομιλίας που σας επιτρέπει να ανοίγετε πολλές καρτέλες και να μιλάτε με άτομα σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Μειονεκτήματα

Η βασική εφαρμογή δεν διαθέτει λειτουργίες διαχείρισης χρόνου. Η διεπαφή χρήστη είναι λίγο παλιά. Οι προγραμματιστές δεν ενδιαφέρονται τόσο για γρήγορες ενημερώσεις/βελτιώσεις. Περισσότερα σφάλματα από το Outlook.

Σχετικά με το Outlook

Hitachi, 22HE4002, τηλεόραση, Android TV, Smart Wifi, 22 Pollici, 56 cm, Full HD, LED TV DVB-S2/C/T2 – 12 V e 220 V…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πολλοί χρήστες αγαπούν και λατρεύουν το Microsoft Outlook είναι ένα αξιόπιστο και παλιό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα χρήστη μεταξύ οποιασδήποτε υπηρεσίας email και είναι γνωστό για τις δυνατότητες ανάκτησης email.

Η Microsoft αναπτύσσει το Outlook. Επομένως, είναι φυσικό να είναι εξοπλισμένο με πολλά άλλα προϊόντα της Microsoft όπως το Word , το Excel και άλλα. Τα άλλα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο ρολόι που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλά τον χρόνο σας, να προγραμματίζετε συσκέψεις και να προγραμματίζετε σημαντικές εργασίες.

Σας παρέχει ζωτική χωρητικότητα αποθήκευσης 5 GB που μπορεί να αναβαθμιστεί αργότερα. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πακέτα, ανάλογα με τις δυνατότητες του Outlook.

Μόνο λίγοι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να νικήσουν το Outlook σε αυτό που προορίζεται να κάνει.

12 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί και εκτός σύνδεσης κατασκευαστές ιστοτόπων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Pros

Υποστηρίζει IMAP/POP/SMTP. Διαθέτει επίσης υποστήριξη MSN και τα Προφίλ Hotmail είναι προσβάσιμα χωρίς ταλαιπωρία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη πολλών λογαριασμών και τη διαμόρφωση του Gmail. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησής του MSN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναζητήσετε πράγματα άνετα. Διαθέτει ενσωματωμένες υπηρεσίες cloud. Ενισχυμένη ασφάλεια με εξαιρετικά προγράμματα φιλτραρίσματος. Τα email μπορούν να ταξινομηθούν βάσει προτεραιότητας. Διαθέτει ενσωματωμένο MS Office.

Μειονεκτήματα

Λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί αρχικά. Υποστηρίζει μόνο ψευδώνυμα του Outlook. Πρέπει να πληρώσω για την καλύτερη έκδοση. Περιορισμένη χωρητικότητα 5 GB.

Τιμολόγηση

Το Thunderbird κερδίζει την κατηγορία για την τιμή επειδή είναι ουσιαστικά δωρεάν. Ωστόσο, το MS Outlook έχει πολλές άλλες και καλύτερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγραφείτε στο Outlook από 6,99 $ ανά μήνα. Η πληρωμένη έκδοση συνοδεύεται από χώρο αποθήκευσης 1 TB και όλες τις διαφορετικές εκδόσεις των εφαρμογών MS Office.

Διεπαφή χρήστη

Το Thunderbird κερδίζει την κατηγορία για την τιμή επειδή είναι ουσιαστικά δωρεάν. Ωστόσο, το MS Outlook έχει πολλές άλλες και καλύτερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγραφείτε στο Outlook από 6,99 $ ανά μήνα. Η πληρωμένη έκδοση συνοδεύεται από χώρο αποθήκευσης 1 TB και πλήρεις εκδόσεις των εφαρμογών MS Office.

Διαχείριση λογαριασμού email

Και οι δύο πελάτες είναι αποτελεσματικοί στον σκοπό τους. Για τη διαχείριση πολλών email ή email πολλαπλών πλατφορμών, το Thunderbird είναι μια καλύτερη επιλογή. Το MS Office είναι ανώτερο εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μόνο το Outlook.

Το Thunderbird έχει επίσης τη δυνατότητα να περιλαμβάνει το Outlook στα email του.

 

Τελικές Λέξεις

Και οι δύο υπηρεσίες email, το Outlook και το Thunderbird, είναι εξαιρετικές στον σκοπό τους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα με βάση τις απαιτήσεις σας.

Το Thunderbird είναι δωρεάν, έχει απλή διεπαφή χρήστη, είναι εύκολο στον χειρισμό, υποστηρίζει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλαπλής πλατφόρμας ή πολλαπλής διαχείρισης και έχει καλές επιλογές ασφαλείας.

Το MS Outlook δεν διαθέτει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Η πλήρης έκδοση πρέπει να πληρωθεί. Αλλά έχει μια ανώτερη και εξαιρετικά βολική διεπαφή χρήστη. Η ασφάλεια που προσφέρει η Microsoft είναι κορυφαία.

Η εναλλαγή από το MS Outlook στο Thunderbird δεν αποτελεί πρόβλημα, επειδή έχει ήδη υποστήριξη για το MS Outlook.

Διατίθενται περισσότερα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνουν στο Outlook αξιόπιστη χρήση. Το Zimbra εναντίον του Microsoft Outlook είναι ένας άλλος ανταγωνισμός που συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό.

 

Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς email στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *