Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Google Photos στο Flickr το 2022

Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Google Photos στο Flickr το 2022

Εάν έχετε βασιστεί στο Google Photos για την αποθήκευση των σημαντικών φωτογραφιών και βίντεό σας στο χώρο αποθήκευσης cloud, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή δεν προσφέρει πλέον δωρεάν χώρο αποθήκευσης. Η Google έχει ήδη τερματίσει το σχέδιό της παρέχοντας δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στους χρήστες του Google Photos.

Σήμερα, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζετε στο Google Photos υπολογίζονται στα 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει ο Λογαριασμός Google. Η Google άλλαξε την πολιτική της στο Google Photos για να προωθήσει τη συνδρομητική της υπηρεσία Google One, αλλά η κίνηση ανάγκασε πολλούς χρήστες να αρχίσουν να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στο Google Photos.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ακόμη και σήμερα, οι χρήστες του Google Photos αναζητούν τρόπους μεταφοράς των αποθηκευμένων φωτογραφιών και βίντεό τους σε άλλες υπηρεσίες cloud. Η Google το γνωρίζει αυτό, γι’ αυτό εισήγαγε ένα εργαλείο για τη μεταφορά φωτογραφιών από το Google Photos στον λογαριασμό Flickr .

Τι είναι το Flickr;

Το Flickr ήταν αρχικά μια υπηρεσία φιλοξενίας εικόνων που επέτρεπε στους χρήστες να φιλοξενούν 1.000 φωτογραφίες δωρεάν. Ως ιστότοπος φιλοξενίας φωτογραφιών, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις φωτογραφίας έχουν οριστεί σε Δημόσιες, επιτρέποντας σε άλλους χρήστες που επισκέπτονται το Flickr να βλέπουν τη φωτογραφία που έχετε ανεβάσει.

Ωστόσο, μπορείτε να ορίσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου των μεταφορτωμένων φωτογραφιών σας σε Ιδιωτικές. Εάν θέλετε να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google σε οποιονδήποτε άλλο δωρεάν ιστότοπο φιλοξενίας εικόνων, το Flickr θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τη μεταφορά φωτογραφιών από το Google Photos στο Flickr

Είναι πολύ εύκολο να μετακινήσετε Φωτογραφίες από το Google Photos στο Flickr . Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επισκεφτείτε τη σελίδα Αρχειοθέτησης Google .

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση επιλογής όλων στη σελίδα Αρχειοθέτησης Google για να καταργήσετε την επιλογή όλων των υπηρεσιών Google.

 

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Φωτογραφίες Google και κάντε κλικ στο Περισσότερες πληροφορίες , Κάντε κλικ στο Μεταφορά φωτογραφιών στο

 

4. Στις Φωτογραφίες Google, μεταφέρετε φωτογραφίες .

Πώς να δείτε τις Φωτογραφίες Google στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στην επόμενη οθόνη, ελέγξτε τις Φωτογραφίες Google και κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα .

 

6. Στο αναπτυσσόμενο μενού Μέθοδος παράδοσης, επιλέξτε Μεταφορά στο Flickr . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο λογαριασμών και δημιουργήστε εξαγωγή .

 

7. Στο μήνυμα Είσοδος με το Google, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

 

8. Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε στον λογαριασμό Flickr. Συνδεθείτε στο Flickr και κάντε κλικ στο κουμπί «Οκ, θα το εξουσιοδοτήσω» .

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast iPad Media στην τηλεόραση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. Τώρα, η Google θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο αρχείων από τις Φωτογραφίες Google και θα το μετεγκαταστήσει στον λογαριασμό σας στο Flickr.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Google Photos στο Flickr. Οι φωτογραφίες που θα μετεγκαταστήσει η Google στο Flickr θα οριστούν σε Ιδιωτικές.

 

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να μετακινήσετε φωτογραφίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Flickr για να αποθηκεύσετε τις σημαντικές φωτογραφίες σας. Έτσι, είναι τόσο εύκολο να μεταφέρετε όλες τις εικόνες από τις Φωτογραφίες Google στον λογαριασμό σας στο Flickr. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πώς να προσθέσετε γνωστά πρόσωπα στις Φωτογραφίες Google για εύκολη αναζήτηση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *