Πακέτα Amazon Unclaimed: Τι είναι και πού να αγοράσετε

Η Amazon χάλασε την παραγγελία σας και δεν την παρέδωσε ποτέ; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι παραγγελίες της Amazon δεν εμφανίζονται στο κατώφλι σας. Η διεύθυνση μπορεί να είναι λάθος, η ναυτιλιακή εταιρεία μπέρδεψε τα πακέτα, κάποιος την επισήμανε ως μη παράδοση ή η παραγγελία χάθηκε στην αποθήκη. Ό,τι κι αν συμβεί, ένα πακέτο που δεν έχει παραδοθεί εξακολουθεί να υπάρχει κάπου γιατί δεν μπορεί απλώς να εξαφανιστεί στον αέρα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για τα αζήτητα αντικείμενα της Amazon. Αυτή η παραγγελία που δεν πήρες ποτέ είναι ακόμα κάπου εκεί έξω και μπορεί ακόμη και να τη βρεις κατά λάθος. Δείτε ποια είναι τα μη διεκδικημένα πακέτα και πού μπορείτε να τα αγοράσετε.

Ίσως σας ενδιαφέρει :Κερδίστε 50 ευρώ με το temu: το Jumbo της Κίνας 

Τι είναι τα μη διεκδικημένα πακέτα Amazon;

Η Amazon, και παρόμοιες εταιρείες, έχουν τον κανόνα ότι ένα πακέτο θα παραμείνει στην αποθήκη τους έως και 90 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο παραλήπτης έχει το δικαίωμα να έρθει και να διεκδικήσει το πακέτο. Εάν αυτό δεν συμβεί, το πακέτο της Amazon απλώς χαρακτηρίζεται ως μη διεκδικημένο. Η Amazon συχνά επιστρέφει ή στέλνει ξανά το ίδιο αντικείμενο στον πελάτη της. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ τι συμβαίνει με το αρχικό πακέτο χωρίς αξίωση;

Εδώ αρχίζει το διασκεδαστικό μέρος. Η Amazon πρέπει να καλύψει τις ζημίες της και αυτά τα πακέτα αποστέλλονται σε δημοπρασία για να πουληθούν στον πλειοδότη. Ωστόσο, αντί να ανοίγει κάθε πακέτο και να το κάνει απογραφή, η Amazon απλώς τα πουλάει χύμα σε ιστότοπους δημοπρασιών όπως το GovDeals ή το Liquidation.com.

Οι αγοραστές σε αυτούς τους ιστότοπους είναι συνήθως επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Μεταπωλούν ολόκληρο το πακέτο ή τα μεμονωμένα είδη. Αλλά και εσείς μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα πακέτα με πολύ λίγα χρήματα και να πάρετε μερικά υπέροχα αντικείμενα. Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβετε ότι πωλούνται διάφοροι τύποι μη διεκδικημένων πακέτων Amazon, και παρόλο που ορισμένα από αυτά μπορεί να είναι αντικείμενα υψηλής αξίας για τα οποία θα πληρώνατε μια περιουσία, άλλα αντικείμενα στο πακέτο μπορεί να είναι άχρηστα.

Οι μεμονωμένοι αγοραστές συνήθως αγοράζουν πακέτα Amazon που δεν έχουν ζητηθεί είτε μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων είτε σε τοπικές συναντήσεις ανταλλαγής. Αυτό έγινε ακόμη και μια πολύ δημοφιλής τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube και το TikTok. Οι δημιουργοί περιεχομένου αγόραζαν κουτιά του Amazon και τα άνοιγαν μπροστά στην κάμερα για να δείξουν τις υπέροχες προσφορές που είχαν.

Η ποικιλία των αντικειμένων σε αυτές τις μυστηριώδεις συσκευασίες, ή ακόμα και παλέτες κουτιών, μπορεί να κυμαίνεται από ακριβά ενδύματα Louis Vuitton και ακριβά προϊόντα Apple έως φθηνά εσώρουχα ή δωροκάρτες για το Target ή το Starbucks. Τα βίντεο unboxing είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή περιεχόμενο στο YouTube .

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Τύποι μη διεκδικημένων πακέτων Amazon και η αξία τους

Ορισμένοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου και εκκαθάρισης έχουν μανιφέστα των πακέτων που μεταπωλούν και σε αυτά αναφέρουν τα στοιχεία, τα μοντέλα τους και τους σειριακούς αριθμούς. Μερικές φορές έχουν πολύ γενικευμένες ετικέτες όπως Ηλεκτρονικά, Παιχνίδια ή βιβλία. Έχετε τη γενική ιδέα για το τι υπάρχει μέσα στο κουτί, αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για κάθε αντικείμενο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε κάποια εικόνα για το τι αγοράζετε και να αποφασίσετε εάν το πακέτο αξίζει τα χρήματα που ξοδεύετε.

Όσον αφορά την αξία των κουτιών της Amazon που δεν έχουν ζητηθεί, μπορεί να φτάσει έως και 1 $ ή αρκετές χιλιάδες δολάρια. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Τα κουτιά μπορεί να είναι εντελώς χωρίς ετικέτα και συνήθως ο πωλητής και ο αγοραστής δεν έχουν ιδέα τι έχουν μέσα τους. Συνήθως αναφέρονται ως τυφλά κουτιά. Αλλά οι συσκευασίες με τουλάχιστον μια γενική ετικέτα έχουν μεγαλύτερη αξία. Μεταξύ αυτών, οι ηλεκτρονικές συσκευασίες θα είναι ακριβότερες από εκείνες που φέρουν ετικέτα. Ορισμένες συσκευασίες αποθηκεύτηκαν σε μια αποθήκη για πάρα πολύ καιρό και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα εμπορεύματα μέσα τους δεν έχουν υποστεί ζημιά. Ορισμένα αντικείμενα επιστρέφονται στο amazon, οπότε περιμένετε να ανοίξουν ή ακόμα και να μην λειτουργήσουν.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Amazon Fire Tablet

Πού να αγοράσετε αζήτητα πακέτα Amazon

Το καλύτερο στοίχημά σας για την αγορά πακέτων Amazon που δεν έχουν παραδοθεί ή επιστραφεί θα ήταν απευθείας από τον ιστότοπο εκκαθάρισης της Amazon. Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε σε διάφορες δημοπρασίες και να διαβάσετε λεπτομέρειες για κάθε παλέτα πακέτων, εάν υπάρχουν. Αυτοί οι ιστότοποι δεν πωλούν μόνο πακέτα Amazon, αλλά τυχόν μη ζητηθείσα αλληλογραφία από άλλες υπηρεσίες παράδοσης, όπως το UPSP.

Πωλούν επίσης επιστρεφόμενα ή ληγμένα αντικείμενα από καταστήματα όπως το Walmart ή το Target. Ορισμένοι πωλητές μπορούν να κανονίσουν την αποστολή των παλετών, αλλά να γνωρίζετε ότι το κόστος αποστολής μπορεί να είναι υψηλότερο από την αξία του πακέτου για το οποίο υποβάλλετε προσφορά.

Ακολουθούν ορισμένοι ιστότοποι στους οποίους μπορείτε να υποβάλετε προσφορές για τα μη διεκδικημένα πακέτα Amazon:

1. Liquidation.com

Το καλύτερο πράγμα για το Liquidation.com είναι ότι μπορείτε να ταξινομήσετε τις προσφορές όχι μόνο ανά κατηγορία προϊόντων αλλά και κατά το ποσό που θέλετε να αγοράσετε. Επιλέξτε ένα φορτηγό, μια παλέτα ή ένα πακέτο για να αγοράσετε μη διεκδικημένη αλληλογραφία Amazon. Συνήθως, η Liquidation.com παραθέτει τα είδη στα πακέτα, ώστε να μπορείτε να έχετε μια ιδέα για το τι αγοράζετε.

10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Οι προσφορές ξεκινούν από τα 100 $, αλλά μπορεί να είναι αρκετά υψηλές, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που κάνουν προσφορές. Ορισμένες παλέτες και πακέτα μπορούν να αγοραστούν άμεσα, χωρίς δημοπρασίες. Η Liquidation.com καθιστά επίσης ορισμένα από τα μη διεκδικημένα πακέτα διαθέσιμα για διεθνή αποστολή.

2. directliquidation

Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα Amazon στην Άμεση εκκαθάριση υποβάλλοντας προσφορές ή με μια επιλογή Αγορά τώρα. Αυτή η εταιρεία ηλεκτρονικής εκκαθάρισης διαθέτει νέα και ανακαινισμένα είδη με εγγύηση 90 ημερών. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να παραλάβετε προσωπικά τα δέματα από την αποθήκη τους, ή αν θέλετε η εταιρεία να οργανώσει την αποστολή.

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη αποθεμάτων που προσφέρονται στην Άμεση εκκαθάριση, από παλέτες και φορτηγά έως μεμονωμένες συσκευασίες. Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την Direct Liquidation γιατί έχει πολύ απλές και ασφαλείς μεθόδους συναλλαγής.

3. BULQ

Η BULQ είναι μια εταιρεία εκκαθάρισης που συναλλάσσεται απευθείας με την Amazon. Τα νέα ρευστοποιημένα είδη πωλούνται καθημερινά. Ορισμένα έχουν σταθερές τιμές και άλλα μπαίνουν σε σύντομες δημοπρασίες που διαρκούν λιγότερο από 3 ημέρες. Όλες οι αγορές που γίνονται μέσω της BULQ είναι οριστικές και δεν υπάρχουν επιστροφές. Ωστόσο, η BULQ φροντίζει να τραβάει φωτογραφίες καλής ποιότητας από πακέτα, ακόμα και αντικείμενα μέσα. Έχουν λεπτομερή μανιφέστα, ώστε να είστε σίγουροι τι αγοράζετε.

Η περιγραφή των πακέτων θα αναφέρει πάντα εάν τα αντικείμενα είναι πιθανώς σε κακή κατάσταση ή δεν λειτουργούν όπως προβλεπόταν. Μπορείτε να επιλέξετε να οργανώσετε τη μεταφορά των πακέτων Amazon που αγοράσατε μόνοι σας ή να πληρώσετε μια τυπική χρέωση 30 $ για τη μεταφορά του BULQ.

4. American Pallet Liquidators

Η American Pallet Liquidators είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εκκαθάρισης στις ΗΠΑ. Έχουν εμπειρία στην αντιμετώπιση πακέτων Amazon και είναι το τέλειο μέρος για να αναζητήσετε μυστηριώδη κουτιά, παλέτες, ακόμη και φορτηγά. Δεν ανοίγουν τα πακέτα του Amazon για να τα ταξινομήσουν ή για να κάνουν απογραφή.

Η αγορά σας θα είναι τυφλή, αλλά αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος! Αυτή η εταιρεία έχει μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες για είδη εκκαθάρισης και μπορείτε να πάτε φυσικά εκεί και να δείτε τις παλέτες. Η φυσική αίσθηση των πακέτων μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θέλετε να ρισκάρετε και να τα αγοράσετε.

5. Barton’s Discounts

Η Barton’s Discounts έχει εμπειρία βοηθώντας την Amazon στην επεξεργασία των μη απαιτηθέντων πακέτων, των υπερφορτωμένων ή επιστρεφόμενων αντικειμένων και των τραβήξεων στα ράφια. Πωλούν παλέτες εκκαθάρισης της Amazon με φορτηγά, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κιβώτια μυστηρίου από αυτά. Με την έδρα της στην Ιντιάνα, το Barton’s Discounts είναι μια καλή επιλογή για την απρόσκοπτη αγορά των μη διεκδικημένων πακέτων της Amazon.

6. BlueLots

Η BlueLots πουλά παλέτες επιστροφής της Amazon αλλά και πακέτα από μερικούς από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές στις ΗΠΑ. Ξεχωρίζουν από άλλες εταιρείες εκκαθάρισης καθώς δεν σημειώνουν το απόθεμα. Αντίθετα, χρεώνουν απευθείας τους λιανοπωλητές. Αποστέλλονται μέσω UPS, FedEx και USPS.

7. 888 Lots

Η 888 Lots έχει περισσότερα από 10.000 επιστρεφόμενα πακέτα της Amazon, όλα ταξινομημένα σε περισσότερες από 30 κατηγορίες. Αν και τα φορτηγά, οι παλέτες και τα πακέτα έχουν συνήθως σταθερές τιμές, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να διαπραγματευτούν με τον πωλητή.

Αυτή η πλατφόρμα εκκαθάρισης παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με παλέτες, όπως κατάταξη πωλήσεων amazon, κριτικές, εικόνες, περιγραφή προϊόντος, σειριακό αριθμό και κατάσταση. Μπορείτε είτε να οργανώσετε τη δική σας μεταφορά είτε να πληρώσετε προκαταβολικά 12,99 $ για αποστολή 888 παρτίδων.

8. B-Stock

Η Amazon συνεργάστηκε με την B-stock για να πουλήσει τις παλέτες πακέτων επιστροφής στις ΗΠΑ, την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Λόγω της ποικιλίας των τοποθεσιών, οι τιμές, η αποστολή και η κατάσταση των πακέτων θα διαφέρουν πολύ. Αν και μπορείτε να περιηγηθείτε στις δημοπρασίες χωρίς λογαριασμό στην πλατφόρμα B-Stock, θα χρειαστείτε έναν για να δείτε τις λεπτομέρειες κάθε δημοπρασίας, εάν προσφέρεται.

Συμβουλές για το πώς να αποφύγετε τις απάτες

Η αγορά πακέτων Amazon χωρίς αξίωση μπορεί να μοιάζει σαν κάθε μέρα να είναι ημέρα Χριστουγέννων. Μπορείτε να πάρετε μερικές εξαιρετικές προσφορές σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αλλά όπως συμβαίνει με όλο το διαδικτυακό εμπόριο με δημοπρασίες, ευκαιρίες και μεγάλες προσφορές, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να συναντήσετε απατεώνες.

Πρέπει να μάθετε πώς να το παίζετε με ασφάλεια. Οι αγοραστές για πρώτη φορά δεν πρέπει ποτέ να επενδύουν μεγάλα χρήματα στην αγορά τυφλών κουτιών. Διατηρήστε το απλό και ασφαλές μέχρι να αποκτήσετε κάποια εμπειρία. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις απάτες αλλά και θα σας δώσει την αίσθηση του πώς λειτουργούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες.

Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές για το πώς να αποφύγετε τους απατεώνες όταν αγοράζετε πακέτα Amazon χωρίς αξίωση:

1. Αγορά μόνο από αξιόπιστους ιστότοπους. Ξεκινήστε με αυτούς που αναφέρονται εδώ και επεκτείνετε την εμπειρία αγορών σας μόνο σε αυτούς τους ιστότοπους που έχουν ελεγχθεί από άλλους χρήστες.

2. Διαβάστε κριτικές και σχόλια για όλους τους προμηθευτές με τους οποίους πρόκειται να αντιμετωπίσετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν σκοπεύετε να αγοράσετε κουτιά μυστηρίου. Ναι, οι εκπλήξεις είναι ωραίες, αλλά δεν θέλετε να εκπλαγείτε από μια απάτη.

3. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις για κάθε πώληση που αναφέρονται σε ιστότοπους εκκαθάρισης ή ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν θέλετε να καταλήξετε με σπασμένα αντικείμενα που δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε.

4. Προσπαθείτε πάντα να αγοράζετε τοπικά. Αν και τα έξοδα αποστολής δεν είναι απάτη, μπορούν να βλάψουν το πορτοφόλι σας. Η αγορά τοπικά ή ακόμα και σε μια συνάντηση ανταλλαγής θα μειώσει το κόστος που πρέπει να πληρώσετε για πακέτα Amazon που δεν έχουν ζητηθεί.

Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε πάντα να αγοράζετε με ασφάλεια. Δεν θέλετε να αγοράσετε κουτιά που έχουν παραβιαστεί. Το όλο νόημα της αγοράς πακέτων χωρίς αξίωση είναι να πληρώσεις λιγότερα και να κερδίσεις περισσότερα. Δεν υπάρχει ποτέ εγγύηση ότι τα αντικείμενα που λαμβάνετε θα είναι σε καλή κατάσταση, οπότε προσπαθήστε να το λάβετε υπόψη όταν προσδιορίζετε πόσα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. Μερικές φορές, ακόμη και οι εξαιρετικές προσφορές μπορεί να καταλήξουν να είναι ένα ripoff, ειδικά με blind boxes.

Συχνές ερωτήσεις 

Πακέτα Amazon Unclaimed,μενω στην Ελλάδα μπορω να εκμεταλευτώ αυτην την ευκαιρία?

Ναι, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βρείτε και να αγοράσετε αζήτητα πακέτα Amazon στην Ελλάδα. Η Amazon διαθέτει μια υπηρεσία που ονομάζεται Unclaimed Packages, στην οποία μπορείτε να βρείτε μια λίστα με πακέτα που δεν έχουν παραδοθεί στον παραλήπτη τους. Αυτά τα πακέτα μπορούν να αγοραστούν σε μειωμένη τιμή ή ακόμα και δωρεάν.

Για να βρείτε αζήτητα πακέτα Amazon στην Ελλάδα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Amazon Unclaimed Packages.
  2. Επιλέξτε την Ελλάδα από τη λίστα των χωρών.
  3. Επιλέξτε την πόλη στην οποία θέλετε να αναζητήσετε πακέτα.
  4. Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μόλις βρείτε ένα πακέτο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να κάνετε προσφορά για αυτό. Εάν η προσφορά σας γίνει αποδεκτή, θα έχετε την ευκαιρία να παραλάβετε το πακέτο από το τοπικό κέντρο διανομής της Amazon.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε αζήτητα πακέτα Amazon:

  • Τα πακέτα μπορεί να έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά.
  • Τα πακέτα μπορεί να περιέχουν προϊόντα που δεν είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά.
  • Τα πακέτα μπορεί να περιέχουν προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για πώληση.

Ωστόσο, η αγορά αζήτων πακέτων Amazon μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε προϊόντα που θα αγοράζατε κανονικά.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε αζήτητα πακέτα Amazon στην Ελλάδα:

  • Αναζητήστε πακέτα που έχουν αποσταλεί πρόσφατα.
  • Κάντε προσφορές για πακέτα που έχουν χαμηλή αξία.
  • Εάν βρείτε ένα πακέτο που σας ενδιαφέρει, κάντε προσφορά το συντομότερο δυνατό.

Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες να σας φανούν χρήσιμες.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *