Παράξενα περιστατικά στο Grand Theft Auto 5

Όταν πρόκειται για το Grand Theft Auto 5 είναι ένα προϊόν βιντεοπαιχνιδιών που δεν σταματά ποτέ να προσφέρει, ειδικά όταν πρόκειται για Rockstar. Κερδίζει χρήματα από αυτήν την επανάληψη του Grand Theft Auto για περισσότερο από μια δεκαετία τώρα, ασταμάτητα. Όχι μόνο αυτό, χάρη στην καλή τύχη και τη σκληρή δουλειά που έγινε από το στούντιο, έχει επίσης το Grand Theft Auto Online και το Red Dead Redemption 2 που συγκεντρώνουν χρήματα για αυτό. Ναι έχεις δίκιο. Η Rockstar παίρνει το καλύτερο από όλα, εκτός από ορισμένες διαμάχες που έχουν έρθει στο προσκήνιο στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσο για τις συγκρούσεις, ας περιορίσουμε αυτές τις ανησυχίες στο ίδιο το παιχνίδι, με άλλα λόγια, τι δεν έχει νόημα για το GTA. Επιπλέον, είναι αυτά τα ζητήματα σταθερά σε κάθε επανάληψη του Grand Theft Auto ή είναι συγκεκριμένα για το Grand Theft Auto 5; Ας το δούμε αναλυτικά παρακάτω. Ψάχνετε για προσιτές τιμές Τροποποιημένοι λογαριασμοί GTA Vδοκιμάστε το CSGOSmurfNinja!

Λήψη GTA Vice City για υπολογιστή (πλήρης έκδοση)

Πώς να παίξετε το GTA Vice City στο Netflix

Παράλογα στοιχεία στο GTA 5

1. Απεριόριστη Οπλοκατοχή

Όχι όλες, αλλά ορισμένες πολιτείες στις ΗΠΑ έχουν νόμους για τα όπλα. Με άλλα λόγια, με την κατάλληλη γραφειοκρατία, μπορεί να καταφέρετε ή να μην καταφέρετε να πιάσετε ένα όπλο στα χέρια σας. Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: το αποτέλεσμα είναι συγκεκριμένο για κάθε κράτος και συνήθως ισχύει μόνο για πιστόλια. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες αδειών κυνηγιού.

Για να το πούμε με απλά λόγια, σε αντίθεση με τον πραγματικό κόσμο, όπου αν βγείτε στο κοινό με εκτοξευτή πυραύλων στα χέρια σας ή οποιοδήποτε άλλο τεράστιο όπλο, θα συλληφθείτε με άμεση ισχύ, εδώ στο Grand Theft Auto 5, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να προσκαλέσετε σύλληψη, εκτός εάν και μέχρι να χρησιμοποιήσετε το όπλο. Με άλλα λόγια, το Λος Σάντος είναι μια πόλη γεμάτη εγκλήματα με πλήθος όπλων βίας. Αν ψάχνετε για αξιόπιστους λογαριασμούς GTA για τον υπολογιστή σας, τότε πάντα να τα αγοράζετε από το CSGO Smurf Ninja!

2. Μείωση των Επιπέδων Ζητούμενων

Εάν κάποιος πέσει κατά λάθος σε ένα αστυνομικό όχημα και δεχτεί μόνο ένα μικρό επίπεδο παράβασης στην πραγματική ζωή, είναι πολύ πιθανό οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου να εγκαταλείψουν τελικά την καταδίωξη. Ναι, σίγουρα θα επισημάνουν την πινακίδα κυκλοφορίας, αλλά δεν ισχύει αυτό εδώ.

Με άλλα λόγια, αν κάποιος μανιακός του εγώ προκάλεσε ζημιά στη μισή σχεδόν πόλη με ένα τανκ και πολλά άλλα όπλα που είχε στη διάθεσή του, τότε απλώς το να ξεφύγει από τους μπάτσους βάφοντας ξανά το αυτοκίνητό του δεν θα κάνει τη ζωή του ξανά καλύτερη. Θα υπήρχαν, σίγουρα, φυλάκια ελέγχου που είτε στήνονται από την αστυνομία είτε από τον στρατό. Εάν θέλετε υποστήριξη το Σαββατοκύριακο για τις συνεδρίες παιχνιδιών σας, τότε αγοράζετε πάντα τους τροποποιημένους λογαριασμούς σας από το CSGOSmurfNinja!


3. Σχόλια NPC Associates

Στις επαναλήψεις του Grand Theft Auto που ήρθαν πριν από το Grand Theft Auto V, σε περιπτώσεις όπου ένας παίκτης προκάλεσε ζημιά σε ένα όχημα ενώ ένα NPC το συνόδευε, το τελευταίο θα αντιδρούσε σε σπάνιες περιπτώσεις. Και στις συνθήκες που αντέδρασαν, η κουβέντα κατέληγε συχνότερα στο πλήρες.

Αλλά το αποτελεσματικό Grand Theft Auto 4, και καλύτερα για τις επόμενες επαναλήψεις, οι επιβάτες θα μπορούσαν να κάνουν μια υποτιμητική παρατήρηση σχετικά με το να τρέξουν κάποιον πριν επιστρέψουν στον διάλογο της αποστολής. Θέλετε άμεση παράδοση του τροποποιημένου λογαριασμού σας fortnite, δοκιμάστε CSGO Smurf Ninja!

Ναι, αυτό είναι κάπως ρεαλιστικό καθώς τώρα τους δίνεται τουλάχιστον η δύναμη να αντιδράσουν, αλλά για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα, η ιστορία θα μπορούσε να ωριμάσει. Για παράδειγμα, “Γιατί να ανησυχείς μήπως πάρεις μια πίτσα τώρα Trevor, μόλις πέρασες το όχημά σου πάνω από ένα παιδί;”

4. Λόγοι πίσω από την οικονομική επιτυχία του GTA V

Το Grand Theft Auto 5 έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του πριν από περισσότερο από μια δεκαετία με υποστήριξη για συστήματα τελευταίας γενιάς. Ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του, μεταφέρθηκε στο MS Xbox One και στο Sony PS4 προτού προσφέρει υποστήριξη για υπολογιστή. Έτσι, παρά το γεγονός ότι η τελευταία σημαντική ενημέρωση του ήρθε πριν από σχεδόν μια δεκαετία, μέχρι σήμερα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που είναι διαθέσιμα για ψυχαγωγία σε παγκόσμια κλίμακα.

Για παράδειγμα, κάπου τον Μάιο, μια λίστα που κυκλοφόρησε από τον όμιλο NPD με έδρα τις ΗΠΑ είχε το Grand Theft Auto 5 στο νούμερο 5 μόνο για την επικράτεια των ΗΠΑ. Όχι μόνο αυτό, αλλά πάνω από 110 εκατομμύρια αντίγραφα αυτού του βιντεοπαιχνιδιού έχουν αγοραστεί μέχρι σήμερα. αυτά είναι τα παγκόσμια μεγέθη. Λοιπόν, ποιος με την κοινή του λογική θα μπορούσε να αντισταθεί στην αγορά αυτού του παιχνιδιού; Το παιχνίδι είναι απλά ακαταμάχητο!

Τελικές Λέξεις

Όπως είναι η τάση, εδώ θα χωρίσουμε τους δρόμους μας για σήμερα με μια σύντομη περίληψη όλων όσων μάθαμε σήμερα. Αρχικά, το GTA 5 είναι ένα προϊόν βιντεοπαιχνιδιών που δεν σταματά ποτέ να προσφέρει, ειδικά όταν πρόκειται για Rockstar, κερδίζοντας χρήματα από αυτήν την επανάληψη του GTA για περισσότερο από μια δεκαετία τώρα, ασταμάτητα.

Ωστόσο, αυτό το προϊόν της Rockstar απολαμβάνει την ανοιξιάτικη σεζόν του, εκτός από ορισμένες διαμάχες που ήρθαν στο προσκήνιο στο πρόσφατο παρελθόν. Για την ακρίβεια, το GTA V των Rockstar Studios είναι ένα μείγμα κοινωνικού σχολιασμού με λίγη τρέλα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η λίστα με μερικά από αυτά τα παράλογα στοιχεία στο GTA 5.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *