Πώς να διορθώσετε το σφάλμα BlueStacks «Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows».

Παρόλο που τα Windows 11 υποστηρίζουν εγγενώς εφαρμογές Android, οι χρήστες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν εξομοιωτές όπως το BlueStacks για την εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών Android στους υπολογιστές τους.

Ο λόγος είναι απλός – το BlueStacks μπορεί να χειριστεί εφαρμογές και παιχνίδια Android καλύτερα από το εγγενές WSA για Windows 11.

Ωστόσο, έχει βρεθεί ότι αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την εκτέλεση του εξομοιωτή BlueStacks στα Windows 11. Οι χρήστες των Windows 11 λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος «Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows» κατά την εκκίνηση του εξομοιωτή.

Το πλήρες μήνυμα σφάλματος BlueStacks είναι:

«Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows

Για να ξεκινήσετε το BlueStacks, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις των Windows. Έχουμε ένα FAQ που το εξηγεί λεπτομερώς’

Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται μόνο κατά την εκκίνηση του εξομοιωτή BlueStacks στα Windows 11 και σας παρέχει την επιλογή να διαβάσετε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις.

Λήψη BlueStacks για Windows 11

Πώς να κατεβάσετε μη συμβατές εφαρμογές στο Android

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows» στο BlueStacks;

Θα μπορούσαμε να νιώσουμε τον πόνο σας αν βασιζόσασταν στο BlueStacks για να εκτελέσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια Android σε υπολογιστή. Αλλά μην ανησυχείτε. το σφάλμα μπορεί να διορθωθεί εύκολα στα Windows 11.

Πρώτον, το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως μετά την ενημέρωση των Windows 11, αλλά η επαναφορά του λειτουργικού συστήματος στην προηγούμενη κατάστασή του δεν θα βοηθήσει. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε Μήνυμα σφάλματος BlueStacks.

Βασικό Σημείωμα

Πριν προχωρήσετε στα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων, είναι σημαντικό να προσέχετε πρώτα μερικά πράγματα.

Οι παρουσίες 32-bit του BlueStacks 5 Nougat δεν υποστηρίζουν Hyper-V, επομένως εάν έχετε πραγματοποιήσει λήψη της παραλλαγής BlueStacks 5 (32-bit), πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε το Hyper-V για να απαλλαγείτε από το μήνυμα σφάλματος Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε το Hyper-V, αλλά θέλετε να απολαύσετε τον εξομοιωτή, πρέπει να κάνετε λήψη της έκδοσης 64-bit του BlueStacks. Επίσης, η εκτέλεση της εφαρμογής ως διαχειριστής είναι πολύ σημαντική, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το BlueStacks 64-bit με ενεργοποιημένο το Hyper-V.

1. Απενεργοποιήστε το Hyper-V στα Windows 11

Το σφάλμα “Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows” εμφανίζεται συνήθως κατά την εγκατάσταση του BlueStacks 5 32-bit σε ένα μηχάνημα όπου είναι ενεργοποιημένο το Hyper-V. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε το Hyper-V και στη συνέχεια να εκτελέσετε τον εξομοιωτή BlueStacks 32-bit.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις δυνατότητες των Windows. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πιο σχετικό αποτέλεσμα από τη λίστα.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις δυνατότητες των Windows

2. Αυτό θα ανοίξει τις δυνατότητες των Windows. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επεκτείνετε το Hyper-V επιλογή εδώ.

επεκτείνετε το Hyper-V

3. Τώρα καταργήστε την επιλογή τα εργαλεία διαχείρισης Hyper-V, Hyper-V και πλατφόρμα Hyper-V.

Πλατφόρμα Hyper-V

4. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι! Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε να εκτελέσετε τον εξομοιωτή BlueStacks 5 στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Απενεργοποιήστε το Windows Sandbox & Subsystem για Linux

Στην ίδια επιλογή Χαρακτηριστικά των Windows, πρέπει να απενεργοποιήσετε το Windows Sandbox και το Υποσύστημα Windows για Linux. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Χαρακτηριστικά των Windows. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις δυνατότητες των Windows εφαρμογή από τη λίστα.

Χαρακτηριστικά των Windows

2. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και καταργήστε την επιλογή ο Windows Sandbox και Υποσύστημα Windows για Linux πλαίσια ελέγχου.

καταργήστε την επιλογή

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11 και εκτελέστε τον εξομοιωτή BlueStacks. Αυτή τη φορά, δεν θα λάβετε πια το σφάλμα.

3. Εκτελέστε το BlueStacks ως διαχειριστής

Πολλοί χρήστες έχουν αναζητήσει το μήνυμα σφάλματος «Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows» του BlueStacks στο Reddit. Ένα δημοφιλές σχόλιο του Reddit λέει ότι η εκτέλεση του BlueStacks ως διαχειριστής θα έλυνε το πρόβλημα.

Η εκτέλεση του BlueStacks ως διαχειριστής έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες του Reddit να επιλύσουν το σφάλμα «Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows». Ως εκ τούτου, μπορείτε να το δοκιμάσετε επίσης.

Εκτελέστε το BlueStacks ως διαχειριστής

Για να εκτελέσετε το BlueStacks ως διαχειριστής, ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε BlueStacks. Επόμενο, κάντε δεξί κλικ στο BlueStacks και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Αυτό θα εκτελέσει τον εξομοιωτή BlueStacks με δικαιώματα διαχειριστή και θα διορθώσει το μήνυμα σφάλματος “Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows”.

4. Εγκαταστήστε τα 32-bit BlueStacks

Εγκαταστήστε τα 32-bit BlueStacks

Το BlueStacks 64-bit είναι συμβατό μόνο με ενεργοποιημένο το Hyper-V. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε BlueStacks 64-bit αλλά το Hyper-V είναι απενεργοποιημένο, πρέπει είτε να ενεργοποιήσετε το Hyper-V είτε να εγκαταστήσετε το BlueStacks 32-bit.

Για να κάνετε λήψη του BlueStacks 32-bit, πρέπει να το ανοίξετε ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη» δίπλα στο «Nougat 32-Bit»

Μετά τη λήψη, απεγκαταστήστε την υπάρχουσα εγκατάσταση BlueStacks από τα Windows 11. Μπορείτε να την καταργήσετε από τον Πίνακα Ελέγχου ή το Μενού Έναρξη. Μετά την απεγκατάσταση της παλαιότερης εγκατάστασης, εγκαταστήστε το BlueStacks 32-bit για να επιλύσετε το σφάλμα.

5. Κατεβάστε και εκτελέστε το αρχείο Custom.exe από το BlueStacks

Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί ακόμη στα Windows 11, μπορείτε να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε ένα αρχείο custom.exe που παρέχεται από το BlueStacks.

Το αρχείο απενεργοποιεί το Hyper-V και αφαιρεί όλα τα ίχνη του. Δεδομένου ότι η πραγματική αιτία του προβλήματος είναι το Hyper-V, συνιστάται η εκτέλεση του αρχείου.

Σπουδαίος: Μην εκτελέσετε το αρχείο εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση 64-bit του BlueStacks

1. Πρώτα, κατεβάστε και εκτελέστε το αρχείο custom.exe στον υπολογιστή σου.

2. Το εργαλείο θα απενεργοποιήσει πλήρως το Hyper-V στο σύστημά σας.

3. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, θα δείτε α αναδυόμενο παράθυρο σας ζητά να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Πρέπει να κάνετε κλικ στο Εντάξει κουμπί για επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

αναδυόμενο παράθυρο

Αυτό είναι! Μετά την επανεκκίνηση, δοκιμάστε να εκτελέσετε ξανά τον εξομοιωτή BlueStacks. Αυτή τη φορά, δεν θα λάβετε το σφάλμα.

6. Απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης του BlueStacks

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης του BlueStacks, εάν τίποτα δεν λειτούργησε για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows.

Ανοίξτε τον λογαριασμό email σας και στείλτε τις ερωτήσεις σας στο [email protected]. Η ομάδα υποστήριξης θα απαντήσει εντός λίγων ωρών ή ημερών.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση στο /r/BlueStacks/ subreddit και ζητήστε βοήθεια. Η ομάδα υποστήριξης BlueStacks είναι συνήθως πολύ ενεργή στο Reddit και μπορείτε να περιμένετε μια απάντηση μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Λήψη της τελευταίας έκδοσης του BlueStacks Offline Installer (Windows & Mac)

Επομένως, αυτές είναι οι πέντε καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος «Μη συμβατές ρυθμίσεις των Windows» στο BlueStacks 5 στα Windows 11. Εάν είχατε ακολουθήσει προσεκτικά τα βήματα, το πρόβλημα θα είχε επιλυθεί. Και αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση αυτού του μηνύματος σφάλματος BlueStacks 5, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *