μπαταρία φορητού υπολογιστή

BlueStacks 5 – Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία απόδοσης

Παρόλο που τα Windows 11 υποστηρίζουν εγγενώς παιχνίδια εφαρμογών Android, εξακολουθεί να αποτυγχάνει να προσφέρει την εμπειρία που προσφέρουν οι εξομοιωτές Android. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης του BlueStacks σε έναν υπολογιστή .

Η τελευταία έκδοση του BlueStacks, BlueStacks 5, είναι πλήρως συμβατή με τα νέα Windows 11 και προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Το BlueStack 5 σάς επιτρέπει να αποφασίσετε πώς θα αποδώσει ο εξομοιωτής στον επιτραπέζιο και φορητό υπολογιστή σας και παρέχει μια επιλογή βελτίωσης της απόδοσης.

Ως εκ τούτου, εάν χρησιμοποιείτε το BlueStacks 5 στον υπολογιστή σας με Windows 11 και αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως καθυστέρηση συστήματος, συντριβή εξομοιωτή κ.λπ., μπορεί να βρείτε αυτό το άρθρο πολύ χρήσιμο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε μερικές λειτουργίες παιχνιδιού BlueStacks που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση των εξομοιωτών .

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αλλάξτε τη λειτουργία απόδοσης μέσω των ρυθμίσεων BlueStacks 5

Τώρα που γνωρίζετε τις λειτουργίες απόδοσης, μπορεί να θέλετε να τις αλλάξετε για να βελτιώσετε την απόδοση του εξομοιωτή. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία απόδοσης μέσω των Ρυθμίσεων για να ενισχύσετε την απόδοση του BlueStacks .

1. Αρχικά, εκκινήστε τον εξομοιωτή BlueStacks στον υπολογιστή σας με Windows 11.

 

2. Όταν ανοίξει ο εξομοιωτής, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην κάτω δεξιά γωνία.

 

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Απόδοση στο επάνω μέρος.

 

4. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λειτουργία απόδοσης .

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), S Pen, Tablet, 10.4 Pollici Touchscreen LCD TFT, Wi-Fi, RAM 4 GB, 64 GB espandibili, Batteria 7040 mAh, Tablet Android 12 Oxford Gray [Versione italiana] 2022

5. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού για τη λειτουργία απόδοσης και επιλέξτε τη λειτουργία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

6. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών στην κάτω δεξιά γωνία.

 

7. Μόλις ολοκληρωθεί, το BlueStacks 5 θα σας ζητήσει να επανεκκινήσετε τον εξομοιωτή. Κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση τώρα για επανεκκίνηση του εξομοιωτή Android.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Performance για να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του BlueStacks .

Πώς να κατεβάσετε το BubbleUPnP για Windows [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποιες είναι οι διαθέσιμες λειτουργίες απόδοσης στο BlueStacks 5;

Λοιπόν, στο BlueStacks 5, έχετε τρεις διαφορετικές λειτουργίες απόδοσης. Κάθε μία από τις λειτουργίες απόδοσης είναι ικανή να βελτιώσει την απόδοση του BlueStack . Δείτε τι κάνουν κάθε τρεις λειτουργίες απόδοσης.

Χαμηλή μνήμη: Αυτό χρησιμοποιεί τη μικρότερη ποσότητα μνήμης RAM. Εάν ο υπολογιστής σας έχει λιγότερο από 4 GB μνήμης RAM, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Χαμηλή μνήμη.

Balanced Mode: Αυτή έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τον εξομοιωτή για να προσφέρει καλή απόδοση, ενώ βελτιστοποιεί τη χρήση της μνήμης RAM. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε 4 GB μνήμης RAM.

Samsung Galaxy Tab S7 FE Tablet Android 12,4 Pollici Wi-Fi, RAM 4 GB, Nero

Λειτουργία υψηλής απόδοσης: Εάν εκτελείτε παιχνίδια Android προηγμένης τεχνολογίας στον υπολογιστή σας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία υψηλής απόδοσης. Αυτή η λειτουργία απόδοσης θα ευνοήσει την υψηλότερη απόδοση σε βάρος της αυξημένης χρήσης RAM και επεξεργαστή.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης της λειτουργίας Performance στο BlueStacks 5 . Εάν ο υπολογιστής σας είναι ισχυρός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία υψηλής απόδοσης.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *