Πώς να διαγράψετε τα ληφθέντα βίντεο YouTube στο Android (2 Μέθοδοι)

Το Youtube είναι πιθανότατα ο καλύτερος και κορυφαίος ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο εκεί έξω. Είναι μια δωρεάν πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει ή να ανεβάσει βίντεο και αν βασίζεστε στο YouTube για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για βίντεο, πιθανότατα θα γνωρίζετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης.

Όπως κάθε άλλη πλατφόρμα ροής βίντεο, το YouTube σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη βίντεο για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να κατεβάσετε όσα βίντεο θέλετε στο YouTube, αλλά οι δωρεάν χρήστες έχουν ορισμένους περιορισμούς.

Χωρίς το YouTube premium, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο μόνο σε ποιότητα 360p ή χαμηλότερη. Μπορείτε να καταργήσετε αυτόν τον περιορισμό με την εγγραφή σας στο YouTube premium. Ενώ η λήψη βίντεο YouTube για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης είναι εξαιρετική, η λήψη πάρα πολλών βίντεο μπορεί να γεμίσει γρήγορα τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :  επέκταση YouTube Music στο Google Gemini

Βήματα για τη διαγραφή ληφθέντων βίντεο YouTube στο Android

Εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα χαμηλής αποθήκευσης λόγω της αποθήκευσης βίντεο YouTube. Ευτυχώς, μπορείτε να διαγράψετε μερικά βίντεο YouTube που έχετε λάβει ή να τα διαγράψετε όλα ταυτόχρονα για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας Android.

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να διαγράψετε βίντεο εκτός σύνδεσης από την εφαρμογή YouTube για Android, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τη διαγραφή των ληφθέντων βίντεο YouTube μεμονωμένα ή ταυτόχρονα. Ας αρχίσουμε.

1. Διαγράψτε τα ληφθέντα βίντεο YouTube μεμονωμένα

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα εάν θέλετε απλώς να διαγράψετε μερικά ληφθέντα βίντεο YouTube. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένα βίντεο YouTube που έχετε λάβει στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην καρτέλα Βιβλιοθήκη στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

3. Στη σελίδα Βιβλιοθήκη, πατήστε την επιλογή Λήψεις .

4. Τώρα πατήστε στις τρεις τελείες δίπλα στο βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Διαγραφή από λήψεις , όπως φαίνεται παρακάτω.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε ξεχωριστά τα ληφθέντα βίντεο εκτός σύνδεσης YouTube. Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για κάθε βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.

Διαβάστε επίσης :Τα σορτς YouTube δεν εμφανίζονται

2. Πώς να διαγράψετε όλα τα ληφθέντα βίντεο YouTube εκτός σύνδεσης

Εάν θέλετε να διαγράψετε όλα τα ληφθέντα βίντεο εκτός σύνδεσης YouTube ταυτόχρονα, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε όλα τα ληφθέντα βίντεο YouTube εκτός σύνδεσης στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε τις Ρυθμίσεις .

4. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε στο Λήψεις .

5. Στη συνέχεια, στην οθόνη Λήψεις, πατήστε στην επιλογή Διαγραφή όλων των λήψεων .

6. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά το κουμπί Διαγραφή .

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό από το YouTube στο iPhone

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαγράψετε όλα τα βίντεο εκτός σύνδεσης από την εφαρμογή YouTube.

Εκτός από τον αποθηκευτικό χώρο, η εφαρμογή YouTube για Android σάς προσφέρει και μερικές επιλογές για να μειώσετε την κατανάλωση Διαδικτύου. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τη μείωση της χρήσης δεδομένων στην εφαρμογή YouTube. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό για να μάθετε όλους τους πιθανούς τρόπους μείωσης της κατανάλωσης δεδομένων.

Επομένως, αυτός είναι ένας λεπτομερής οδηγός για τη διαγραφή όλων των βίντεο εκτός σύνδεσης από την εφαρμογή YouTube για Android. Θα πρέπει να διαγράψετε τα ληφθέντα βίντεο εκτός σύνδεσης εάν ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου σας εξαντλείται.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *