10 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email

Οι υπηρεσίες email χρησιμεύουν ως μια εύκολη επιλογή επικοινωνίας για τους ανθρώπους. Μέσω των υπηρεσιών email, οποιοσδήποτε μπορεί να μοιράζεται τα έγγραφά του, να διαχειρίζεται την επαγγελματική του εργασία, να συνομιλεί με άλλους, κ.λπ. Επί του παρόντος, πολλές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιστού είναι διαθέσιμες για εγγραφή και χρήση από οποιονδήποτε.

Ωστόσο, δεν είναι κάθε υπηρεσία η καλύτερη. Ορισμένα προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ενώ άλλα επικεντρώνονται στο απόρρητο. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email και παρόχους υπηρεσιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Λίστα με τις 10 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες/παρόχους υπηρεσιών email

Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτές τις υπηρεσίες email, οι οποίες αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματά σας. Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email και παρόχους υπηρεσιών email.

1. Gmail

Εάν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Google, ίσως γνωρίζετε καλά το Gmail. Το Gmail είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Google που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με το Gmail, μπορείτε να στείλετε συνημμένα αρχεία, να προγραμματίσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Με κάθε λογαριασμό Google, λαμβάνετε 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη χωρητικότητα αποθήκευσης για να αποθηκεύσετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και πολλά άλλα πράγματα.

Εκτός από αυτό, το Gmail προσφέρει επίσης μερικές χρήσιμες λειτουργίες, όπως αποστολή εμπιστευτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , προγραμματισμό email, προώθηση email και πολλά άλλα.

2. Outlook

Το Microsoft Outlook είναι η δεύτερη καλύτερη υπηρεσία email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Με το Outlook, μπορείτε όχι μόνο να στέλνετε και να λαμβάνετε email, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέες συσκέψεις, εργασίες κ.λπ.

Το Outlook είναι κυρίως γνωστό για την εξαιρετική του ενσωμάτωση με τα προϊόντα της Microsoft και τη διαθεσιμότητά του σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες.

Η εφαρμογή Outlook είναι επίσης διαθέσιμη για Android και iOS. Επίσης, σας επιτρέπει να προγραμματίσετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ των προτέρων. Το μόνο μειονέκτημα του Outlook είναι ότι μερικές φορές επισημαίνει τα νόμιμα email ως ανεπιθύμητα.

3. Mail.com

Λοιπόν, το Mail.com είναι ένας άλλος καλύτερος πάροχος υπηρεσιών email στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία webmail με τομέα email, πρόσβαση από κινητά και δυνατότητα συλλογής αλληλογραφίας.

Το Mail.com σάς παρέχει 2 GB δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύσετε τα σημαντικά email σας. Επίσης, το Mail.com έχει την εφαρμογή του διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS.

4. Zoho mail

Αν ψάχνετε για μια ασφαλή και αξιόπιστη επιχειρηματική λύση email, πρέπει να δοκιμάσετε το Zoho mail. Το Zoho mail παρέχει ένα ενσωματωμένο ημερολόγιο, επαφές, εργασίες, σημειώσεις και σελιδοδείκτες απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Εκτός από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Zoho mails σας προσφέρει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες, όπως οι λειτουργίες συνεργασίας της εργασίας σας.

Επίσης, εάν έχετε λογαριασμό Zoho, μπορείτε να οργανώσετε τα συμβάντα του ημερολογίου σας, να κρατήσετε σημειώσεις, να δημιουργήσετε εργασίες και να διαχειριστείτε τις επαφές σας.

5. Yahoo! ταχυδρομείο

Το Yahoo Mail εξακολουθεί να είναι ένας άξιος ανταγωνιστής του Gmail όσον αφορά τις προσωπικές/επαγγελματικές λύσεις. Το νέο Yahoo Mail προσφέρει μερικές συναρπαστικές δυνατότητες σε σύγκριση με το παλιό.

Η τελευταία έκδοση του Yahoo Mail έχει επίσης ενσωματωμένο ημερολόγιο και σας προσφέρει ένα νέο θέμα και διάταξη.

Η δωρεάν έκδοση του Yahoo Mail εμφανίζει πολλές διαφημίσεις που ενδέχεται να διαταράξουν την εμπειρία σας μέσω email. Ωστόσο, μπορείτε να εξαλείψετε όλες τις διαφημίσεις αγοράζοντας μια συνδρομή Yahoo Mail Pro που ξεκινά μόνο από 3,49 $ το μήνα.

6. AOL Mail

Αυτό είναι γνωστό για την ασφάλεια και τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η AOL Mail ισχυρίζεται επίσης ότι εντοπίζει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα με κακόβουλο λογισμικό. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το AOL Mail είναι ότι παρέχει στους χρήστες την απεριόριστη δυνατότητα αποθήκευσης στους χρήστες.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια ασφαλή υπηρεσία email, δοκιμάστε την AOL Mail. Μπορεί ακόμη και να ενσωματωθεί με πολλά προγράμματα τρίτων.

7. Αλληλογραφία iCloud

Οι χρήστες της Apple χρησιμοποιούν κυρίως αυτό. Εφόσον η αλληλογραφία iCloud προορίζεται για συσκευές Apple, το Apple ID μπορεί να συσχετιστεί με τη διεύθυνση email iCloud. Επιπλέον, ο διακομιστής email προσφέρει στους χρήστες πολλές δυνατότητες όπως επαλήθευση ασφαλείας, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη να ενσωματώσετε πολλά εργαλεία που βασίζονται σε σύννεφο με το iCloud, όπως Υπενθύμιση, Σημειώσεις Ημερολογίου και άλλα.

8. ProtonMail

Το ProtonMail είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν υπηρεσία email στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Όπως κάθε άλλη υπηρεσία email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ProtonMail για αποστολή ή λήψη email. Ωστόσο, το μέγεθος γραμματοκιβωτίου του ProtonMail περιορίζεται μόνο στα 500 MB.

Η υπηρεσία email προορίζεται για χρήστες που εστιάζουν στο απόρρητο και η εφαρμογή της είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Το μόνο μειονέκτημα του ProtonMail είναι η κακή εξυπηρέτηση πελατών.

9. GMX

Το GMX μοιάζει πολύ με το Mail.com που παραθέσαμε παραπάνω. Είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία email που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα έναν δωρεάν λογαριασμό email.

Παρέχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για την αποθήκευση των βασικών email σας, την αποστολή συνημμένων μεγέθους έως 50 MB και πολλά άλλα.

Εκτός από όλα αυτά, το GMX προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες, όπως ένα ηλεκτρονικό γραφείο και διοργανωτής. Μπορείτε να διαχειριστείτε έγγραφα, αρχεία PDF, κ.λπ., απευθείας από τη διεπαφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ενσωμάτωση ηλεκτρονικού γραφείου.

10. Tutanota

Εάν η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά σας, δεν πρέπει να κοιτάξετε άλλο από το Tutanota. Το Tutanota είναι μια εξαιρετικά ασφαλής υπηρεσία email που σας παρέχει δωρεάν διεύθυνση email.

Το καλό με το Tutanota είναι ότι η εφαρμογή του για κινητά είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα email σας από τις κινητές συσκευές σας.

Το Tutanota παρέχει 10 GB χώρου για την αποθήκευση email και το μέγεθος μεταφόρτωσης του αρχείου περιορίζεται μόνο στα 25 MB. Το μόνο μειονέκτημα του Tutanota είναι ότι χάνει τον προγραμματισμό email.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε αυτές τις υπηρεσίες email δωρεάν. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες υπηρεσίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gmail

Gmail στο Apple Watch

Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό Yahoo

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *