Πώς να ενισχύσετε την απόδοση στο BlueStacks (Βέλτιστες ρυθμίσεις GPU)

Ενώ το BlueStacks είναι ο καλύτερος εξομοιωτής Android για υπολογιστή, εξακολουθεί να χρειάζεται χειροκίνητη διαμόρφωση. Πρέπει να ρυθμίσετε τον εξομοιωτή χειροκίνητα για να έχετε καλύτερους ρυθμούς καρέ ενώ παίζετε παιχνίδια Android σε υπολογιστή.

Το BlueStacks είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν κάθε τμήμα του εξομοιωτή. Υπάρχουν διαθέσιμες ρυθμίσεις στο BlueStacks για ενίσχυση του FPS, αύξηση της απόδοσης ή εξοικονόμηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του BlueStacks ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει πώς να ορίσετε την προτιμώμενη GPU στο BlueStacks 5 .

Πώς να αλλάξετε την εκκίνηση και την αρχική σελίδα στο Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ρύθμιση της Προτιμώμενης GPU στο BlueStacks 5 θα αυξήσει τη συνολική απόδοση του εξομοιωτή. Θα έχετε καλύτερους ρυθμούς καρέ, θα παρατηρήσετε αύξηση στην απόδοση, θα εκτελέσετε παιχνίδια στις υψηλότερες ρυθμίσεις τους και πολλά άλλα.

Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις GPU του BlueStacks για να ενισχύσετε την απόδοση

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε την απόδοση του BlueStacks, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο. Εδώ έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων GPU στο BlueStacks 5 για να αυξήσετε την απόδοση του παιχνιδιού. Ας τσεκάρουμε.

1) Ρυθμίστε την αποκλειστική GPU σε χρήση

Αυτή η μέθοδος θα αναγκάσει το BlueStacks 5 να χρησιμοποιήσει την αποκλειστική GPU σας αντί για τα ενσωματωμένα γραφικά. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε την αποκλειστική GPU στο BlueStacks 5.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε BlueStacks. Στη συνέχεια, ανοίξτε το BlueStacks 5 από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

 

2. Όταν ανοίξει το BlueStacks 5, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στη δεξιά πλευρά.

 

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Γραφικά , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Πώς να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε τα παιχνίδια υπολογιστή εκτός σύνδεσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από την GPU που χρησιμοποιείται.

5. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε « Προτίμηση αποκλειστικής GPU ». Εάν δεν υπάρχει διακόπτης, ενεργοποιήστε την επιλογή “Προτιμήστε την αποκλειστική GPU”.

 

6. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών στην κάτω δεξιά γωνία.

 

7. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τα BlueStacks. Κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση τώρα για επανεκκίνηση του εξομοιωτή.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αφιερώσετε τη GPU σας στο BlueStacks 5 στα Windows 11.

2) Αλλάξτε τις ρυθμίσεις γραφικών στα Windows

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γραφικών του υπολογιστή σας με Windows για να βελτιώσετε την απόδοση του BlueStacks . Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποκλειστική GPU στο BlueStacks για να ενισχύσετε την απόδοση.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις γραφικών . Στη συνέχεια, ανοίξτε την επιλογή Ρυθμίσεις γραφικών από τη λίστα.

2. Στις Ρυθμίσεις γραφικών, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε BlueStacks. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Επιλογές .

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε High Performance  στη γραμμή προτίμησης Graphics και κάντε κλικ στο κουμπί Save .

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αναγκάσετε τα Windows να χρησιμοποιούν πάντα μια αποκλειστική GPU για το BlueStacks 5.

 

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις GPU στο BlueStacks 5 για να αυξήσετε την απόδοση του παιχνιδιού. Αυτή η μικρή τροποποίηση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του εξομοιωτή BlueStacks. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με τον ορισμό της αποκλειστικής GPU ως προεπιλογής για το BlueStacks 5, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *