Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 910 στο Google Play Store

Όσον αφορά τα λειτουργικά συστήματα για κινητά, το Android συνήθως κλέβει την παράσταση. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον Android. Το Android παρέχει στους χρήστες περισσότερες επιλογές προσαρμογής από κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Όχι μόνο η προσαρμογή αλλά και η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι σχετικά υψηλή στο Android.

Ωστόσο, όπως κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά, το Android δεν είναι εντελώς χωρίς σφάλματα. Κατά την τακτική χρήση, οι χρήστες Android αντιμετωπίζουν συχνά σφάλματα συστήματος, σφάλματα του Google Play Store κ.λπ. Ένα τέτοιο σφάλμα είναι γνωστό ως “Κωδικός σφάλματος 910”

Τι είναι ο κωδικός σφάλματος 910;

Συνήθως παρουσιάζεται ένα σφάλμα Google Play Store κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το Play Store. Εμποδίζει τους χρήστες να εγκαταστήσουν ή να ενημερώσουν τις εφαρμογές. Το πλήρες μήνυμα σφάλματος λέει, “*Το όνομα εφαρμογής* δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Δοκιμάστε ξανά και εάν το πρόβλημα συνεχιστεί, λάβετε βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων. (Κωδικός σφάλματος: 910)”

Τώρα, ίσως όλοι αναρωτιέστε τον λόγο πίσω από τον «κωδικό σφάλματος 910»; Λοιπόν, συμβαίνει κυρίως λόγω κατεστραμμένων δεδομένων και αρχείων προσωρινής μνήμης. Ωστόσο, μπορεί επίσης να συμβεί όταν το αρχείο προορισμού δεν είναι προσβάσιμο ή λόγω σφάλματος Λογαριασμού Google.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για τη διόρθωση του Σφάλματος 910 στο Google Play Store σε αυτό το άρθρο.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, Το DirectVortex προτείνει το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης :Κάρτα SIM έναντι κάρτας SD: Ποια είναι η διαφορά;

Πώς να αφαιρέσετε την προστασία εγγραφής από USB ή κάρτα SD

Πώς να κάνετε Flash Android TV Box

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 910 στο Google Play Store

Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 910 του Google Play Store, οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν μερικές απλές μεθόδους παρακάτω. Λοιπόν, ας δούμε πώς να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος Σφάλμα 910 «Δεν μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή» από το Google Play Store.

1. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android

Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Λοιπόν, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το Play Store ή οποιαδήποτε άλλα σφάλματα στο Android. Μια απλή επανεκκίνηση θα μπορούσε να διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα Android, συμπεριλαμβανομένου του Σφάλματος 910 στο Google Play Store. Επομένως, πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android.

2. Εκκαθαρίστε το αρχείο προσωρινής μνήμης του Google Play Store

Το Σφάλμα 910 του Play Store εμφανίζεται κυρίως λόγω κατεστραμμένων αρχείων κρυφής μνήμης και δεδομένων. Έτσι, σε αυτήν τη μέθοδο, οι χρήστες πρέπει να εκκαθαρίσουν την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Google Play Store για να διορθώσουν το μήνυμα σφάλματος. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Google Play Store.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε Ρυθμίσεις και ανοίξτε το Εφαρμογές. Κάτω από τις Εφαρμογές, πατήστε στην ενότητα “Εγκατεστημένες εφαρμογές”.

Εφαρμογές

2. Από τη λίστα εφαρμογών, πατήστε στο Google Play Store επιλογή.

Google Play Store

3. Εκεί, πρέπει να πατήσετε στο Καθαρισμός δεδομένων

Καθαρισμός δεδομένων

Αυτό είναι, τελειώσατε! Τώρα επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android για να διορθώσετε το Σφάλμα 910 στο Google Play Store.

3. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Services Framework

Το πλαίσιο Υπηρεσιών Google είναι εγκατεστημένο ως εφαρμογή στο Android σας, αλλά επειδή είναι εφαρμογή συστήματος, παραμένει κρυφό από εσάς. Μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του για να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος 910 του Google Play Store. Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε στο Εφαρμογές.

Εφαρμογές

2. Στις Εφαρμογές, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών.

Διαχείριση εφαρμογών

3. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Εμφάνιση συστήματος.

Εμφάνιση συστήματος

4. Τώρα χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για αναζήτηση Πλαίσιο Υπηρεσιών Google. Πατήστε στην εφαρμογή μόλις τη βρείτε.

Πλαίσιο Υπηρεσιών Google

5. Στη συνέχεια, στο Google Services Framework, πατήστε Αποθήκευση Χρήση.

πατήστε Χρήση αποθήκευσης

6. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη του Google Services Framework στο Android σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επανεκκινήσει το Android μετά την εκκαθάριση του αρχείου προσωρινής μνήμης.

4. Συνδέστε ξανά τον Λογαριασμό σας Google

Ο οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων που παρέχεται από την Google για τη διόρθωση του Σφάλματος 910 στο Google Play Store συνιστά στους χρήστες να συνδέσουν ξανά τον Λογαριασμό τους Google. Αυτό το πράγμα διορθώνει τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με τον λογαριασμό. Επομένως, εάν λαμβάνετε το μήνυμα λάθους 910 λόγω εσφαλμένων ρυθμίσεων λογαριασμού, τότε αυτή η μέθοδος θα διορθώσει το πρόβλημα.

Συνδέστε ξανά τον Λογαριασμό σας Google

 • Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις
 • Στην περιοχή Ρυθμίσεις, πατήστε Λογαριασμοί
 • Κάτω από τους Λογαριασμούς, πρέπει να επιλέξετε τον τρέχοντα Λογαριασμό Google και, στη συνέχεια, να πατήσετε Αφαιρώ
 • Αφού αφαιρεθεί, επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android και, στη συνέχεια, προσθέστε ξανά τον Λογαριασμό Google.

Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος του Google Play Store.

5. Ενημερώστε το DNS

Ορισμένοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διόρθωσαν τον κωδικό σφάλματος 910 από το Google Play Store με εναλλαγή DNS. Έτσι, σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε το Google DNS για να διορθώσουμε το σφάλμα 910 στο Google Play «Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής».

Ενημέρωση DNS

 • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε WiFi
 • Πατήστε παρατεταμένα το συνδεδεμένο WiFi και πατήστε στο Τροποποίηση δικτύου
 • Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Δείξε επιλογές για προχωρημένους
 • Στο επόμενο βήμα, πατήστε στο αναπτυσσόμενο εικονίδιο πίσω από τις Ρυθμίσεις IP και επιλέξτε Στατικός
 • Κάτω από τα πεδία DNS 1 και DNS 2, εισαγάγετε – 8.8.8.8 και 8.8.4.4.
 • Τέλος, πατήστε στο Αποθηκεύσετε κουμπί.

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Τώρα συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi και κατεβάστε την εφαρμογή. Δεν θα λαμβάνετε πλέον τον κωδικό σφάλματος 910 του Google Play Store.

6. Φορτώστε το Αρχείο APK από τοποθεσίες τρίτων

Εάν οι παραπάνω επιδιορθώσεις απέτυχαν να διορθώσουν το Σφάλμα 910 στο Google Play Store, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός καταστήματος τρίτου μέρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τρίτου κατασκευαστή για να εγκαταστήσετε ή να ενημερώσετε την εφαρμογή που αποτυγχάνει με τον «Κωδικό σφάλματος 910».

Για καταστήματα τρίτων, εξετάστε το άρθρο μας – 10 καλύτερα καταστήματα εφαρμογών τρίτων για Android. Ωστόσο, κατεβάστε την εφαρμογή από αξιόπιστες πηγές για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα ασφαλείας.

7. Βγάλτε την κάρτα SD

Αυτό μπορεί να είναι περίεργο, αλλά η εξαγωγή της κάρτας SD έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες να επιλύσουν το πρόβλημα. Οι κάρτες SD είναι γνωστό ότι παρεμβαίνουν στην εγκατάσταση της εφαρμογής από το Play Store, ειδικά εάν η κάρτα SD είναι κατεστραμμένη.

Επομένως, εάν έχετε μια ελαττωματική κάρτα SD στη συσκευή σας, μπορείτε να την αφαιρέσετε και, στη συνέχεια, να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε ξανά λήψη της εφαρμογής από το Google Play Store.

Στο Android, δεν χρειάζεται καν να αφαιρέσετε φυσικά την κάρτα SD, καθώς υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε την κάρτα SD εικονικά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

 • Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android.
 • Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέξτε Αποθήκευση.
 • Στην οθόνη Αποθήκευση, βρείτε την κάρτα SD σας.
 • Στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί εξαγωγής δίπλα του.

Αφού κάνετε τις αλλαγές, ανοίξτε το Google Play Store και δοκιμάστε να κάνετε λήψη της εφαρμογής που εμφανίζει τον κωδικό σφάλματος 910.

Έτσι, αυτές είναι οι τρεις καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 910 του Google Play Store στο Android. Στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω, ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε κάποια άλλη μέθοδο για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *