εναλλακτικές λύσεις Google Play Store

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Play Store για Android

Το Google Play Store είναι προεγκατεστημένο σε συσκευές Android και είναι το πιο ασφαλές μέρος για λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών. Παρόλο που το Google Play Store είναι συνήθως μια επιλογή για τους χρήστες Android για λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα εφαρμογών για Android.

Σήμερα, εκατοντάδες Εναλλακτικές λύσεις Google Play Store  είναι διαθέσιμα στον Ιστό (δες και αυτό το χρήσιμο . Μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα εγκαταστήσετε στο smartphone Android για να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια.

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Play Store για Android

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google Play Store για smartphone Android. Όλα αυτά τα καταστήματα εφαρμογών είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Κατάστημα Aurora

Κατάστημα Aurora

Το Aurora Store είναι μια εναλλακτική λύση του Google Play Store ανοιχτού κώδικα που μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Google Play Store. Πρώτον, η εφαρμογή έχει εξαιρετική διεπαφή χρήστη και υποστηρίζει ένα σκοτεινό θέμα.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής, το Aurora Store έχει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να σκεφτείτε. Συνολικά, το Aurora Store είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Google Play Store για Android.

2. Galaxy Store

Galaxy Store

Εάν έχετε smartphone Samsung, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Galaxy Store για να κατεβάστε εφαρμογές και παιχνίδια. Εκτός από τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, το Galaxy Store είναι επίσης ένα σπίτι για εκατοντάδες θέματα της Samsung και ζωντανές ταπετσαρίες.

Το καλό με το Galaxy Store είναι ότι έχει πολλές εφαρμογές και παιχνίδια που δεν είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Συνολικά, το Galaxy Store είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Google Play Store για Android.

3. Amazon Underground App για Android

Amazon Underground App για Android

Το Google Play store ονομάζεται King store για εφαρμογές επειδή περιέχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Για τους χρήστες που θέλουν ακόμη καλύτερη εναλλακτική λύση με διπλάσιο αριθμό λιστών εφαρμογών, αυτό το κατάστημα εφαρμογών είναι το μόνο που θέλουν.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό εκτός από τον αριθμό των εφαρμογών σε αυτό το κατάστημα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν προνόμια, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή!

4. GetJar

GetJar

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατάστημα εφαρμογών ή το κέντρο της αγοράς για εφαρμογές για κινητά. Οι χρήστες του Android, ιδιαίτερα οι προγραμματιστές, έφτιαξαν το App Store.

Αυτό περιέχει κάθε εφαρμογή που έχει κατασκευαστεί για Android που μπορεί να ληφθεί και να εγκατασταθεί εύκολα. Η κομψή και κομψή διεπαφή χρήστη του καταστήματος εφαρμογών θα μπορούσε να είναι το κύριο σημείο προσοχής!

5. F-Droid

F-Droid

Εδώ οι χρήστες μπορούν να βρουν τις περισσότερες από τις καλύτερες εφαρμογές Android δωρεάν, ανεξάρτητα από την τιμή τους. Διαχειριζόμενος από ταμεία, αυτός ο ιστότοπος εστιάζει στο να παρέχει σε όλους δωρεάν ποιοτικές εφαρμογές.

Αυτή η ιδέα κλονίζεται, αλλά η πραγματική ποιότητα αυτής της αγοράς εφαρμογών δεν είναι καλύτερη εναλλακτική από το Google Play store.

6. Mobogenie

Mobogenie

Το πιο viral όνομα στο διαδίκτυο ισχυρίζεται ότι παρέχει στους χρήστες μια εξαιρετικής ποιότητας εμπειρία στο κατάστημα εφαρμογών. Οι προγραμματιστές λένε επίσης ότι αυτό το κατάστημα εφαρμογών προσφέρει καλύτερες προτάσεις εφαρμογών για τους χρήστες με βάση τις απαιτήσεις τους.

Το μέρος αυτού του καταστήματος εφαρμογών που αγαπήσαμε είναι η διεπαφή χρήστη και όλα τα σύνολα λειτουργιών που διευκολύνουν την εύρεση και εγκατάσταση νέων εφαρμογών.

7. Blackmart Alpha

Blackmart Alpha

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για λογαριασμό πριν ξεκινήσετε τη λήψη των εφαρμογών. Δεν χρειάζεται να έχετε επίγνωση του απορρήτου και της ασφάλειας, κ.λπ. Λαμβάνετε μόνο δωρεάν εφαρμογές μέσα σε αυτό το κατάστημα, οπότε αν θέλετε να εργαστείτε μόνο στις δωρεάν εφαρμογές, εγκαταστήστε αυτήν την αγορά!

8. Mobile9 

Κινητό 9

Αυτό το κατάστημα εφαρμογών μπορεί να συγκριθεί με ένα κοινωνικό δίκτυο. Το Mobile9 έχει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και ο καθένας μπορεί να σχολιάσει και να μοιραστεί τις εγκατεστημένες εφαρμογές του. Η δημοσίευση μιας εφαρμογής είναι δωρεάν. μια ευρεία βάση χρηστών μπορεί να σημαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα για μια καλά ανεπτυγμένη εφαρμογή.

Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό λήψης για τις εφαρμογές, ακόμη και αυτές που δημοσιεύονται από νέους προγραμματιστές. Επομένως, εάν είστε προγραμματιστής εφαρμογών, το να παρατηρήσετε τις εφαρμογές σας με το Mobile9 μπορεί να είναι σχετικά εύκολο.

9. Aptoide

Aptoide

Αν ψάχνετε για ένα κατάστημα εφαρμογών ανοιχτού κώδικα που μπορεί να αντικαταστήσει το Google Play Store, τότε χωρίς καμία αμφιβολία, το Aptoide θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το Aptoide είναι ένα κατάστημα εφαρμογών Android ανοιχτού κώδικα με περισσότερες από 700.000 εφαρμογές στους κάδους του.

Το Aptoide χρησιμοποιείται πλέον από περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Το καλύτερο μέρος για το Aptoide είναι ότι σας επιτρέπει να κατεβάζετε APK στη συσκευή σας απευθείας και να τα εγκαταστήσετε.

10. Apkmirror

Apkmirror

Λοιπόν, δεν είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας Android, αλλά είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στον ιστό που φιλοξενεί μόνο πολλές δωρεάν εφαρμογές. Σε όλους μας αρέσει να χρησιμοποιούμε δωρεάν εφαρμογές και το ApkMirror διευκολύνει την πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Apkmirror είναι ότι οι διαθέσιμες εφαρμογές είναι χωρίς κακόβουλο λογισμικό και είναι απολύτως ασφαλείς για λήψη. Η διεπαφή του ApkMirror είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη μεταξύ όλων των άλλων καταστημάτων εφαρμογών.

11. Amazon App Store

Amazon Appstore

Το Amazon App Store είναι ένα σχετικά νέο κατάστημα εφαρμογών στη λίστα που μπορεί να δώσει στο Google Play Store μια σκληρή μάχη. Όπως το Google Play Store, είναι ένα πλήρες κατάστημα εφαρμογών για χρήστες Android.

Αν και ο κατάλογος του Amazon App Store δεν είναι τόσο τεράστιος όσο το Google Play Store, εξακολουθεί να είναι πολύ σχετικός το 2023 επειδή είναι προεγκατεστημένος στα Fire Products & Kindle.

Η διεπαφή χρήστη του Amazon App Store δεν είναι πολύ ελκυστική, αλλά είναι εύκολη στη χρήση. Θα κατεβάσετε σχεδόν όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια Android από το Amazon App Store.

12. TapTap

κατεβάστε το αρχείο apk TapTap

Εάν θέλετε μια εναλλακτική λύση στο Google Play Store μόνο για λήψη παιχνιδιών, τότε το TapTap μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το TapTap δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Google Play Store, αλλά έχει εφαρμογές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Το TapTap έχει ήδη φιλοξενήσει μερικά δημοφιλή παιχνίδια όπως το Valorant Mobile, το PUBG Mobile KR κ.λπ. Το μόνο μειονέκτημα του TapTap είναι ότι έχει μόνο παιχνίδια. το κατάστημα εφαρμογών δεν εστιάζει στις εφαρμογές.

13. SlideMe

SlideMe

Το SlideMe είναι μια αγορά εφαρμογών Android όπου μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές επί πληρωμή και δωρεάν για το smartphone σας. Η διεπαφή χρήστη του SlideMe είναι λιγότερο γεμάτη και παρεμβατική από το Google Play Store.

Το SlideMe μοιάζει πολύ με τις εφαρμογές Aptoide και Getjar που αναφέρονται παραπάνω. Δεν διαθέτει τις πιο δημοφιλείς και πιο πρόσφατες εφαρμογές/παιχνίδια, αλλά έχει τις πιο χρησιμοποιούμενες όπως OfficeSuite, προγράμματα ανάγνωσης PDF, εφαρμογές παραγωγικότητας κ.λπ.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google Play Store μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα .Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση στο Google Play Store.

Διαβάστε επίσης :καλύτερα καταστήματα εφαρμογών τρίτων

Πώς να ελέγξετε την έκδοση του Google Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *