Πώς να παρακολουθήσετε το Peach Bowl 2022

Το Peach Bowl 2022 έχει προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου 2022, στο στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Ohio State Buckeyes και Georgia Bulldogs είναι οι ομάδες που συμμετέχουν στον ημιτελικό του College Football Playoff. Η ώρα έναρξης είναι 8 μ.μ. ανατολική ώρα (ET).

Το ESPN θα παρέχει ζωντανή κάλυψη του Peach Bowl στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν δεν έχετε καλωδιακή τηλεόραση, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε υπηρεσίες ροής με το ESPN στη σειρά καναλιών τους. Θα παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες ζωντανής ροής τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε το 2022 Peach Bowl online.

ESPN+

Μπορείτε να μεταδώσετε το Peach Bowl online μέσω της υπηρεσίας ψηφιακής ροής του ESPN—ESPN+. Η υπηρεσία κοστίζει 9,99 $/μήνα και είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με μια συνδρομή ESPN+, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά το παιχνίδι μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου ESPN. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android, iOS, Apple TV, Amazon Fire TV και Roku.

YouTube TV

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τον αγώνα Peach Bowl στο ESPN μέσω του YouTube TV στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χρειάζεστε μια συνδρομή 64,99 $/μήνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube TV από τις συσκευές σας. Εναλλακτικά, εγγραφείτε σε μια ομάδα κοινής χρήσης οικογένειας YouTube TV για να παρακολουθήσετε δωρεάν το Peach Bowl στο διαδίκτυο.

Εάν είστε συνδρομητής για πρώτη φορά, επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του YouTube TV για να παρακολουθήσετε το 2022 Peach Bowl στο διαδίκτυο χωρίς πληρωμή. Θυμηθείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μετά το συμβάν, ώστε ο τρόπος πληρωμής σας να μην χρεώνεται.

Hulu (με πρόσθετο ESPN+)

Εάν έχετε συνδρομή στο Hulu (7,99 $/μήνα), προσθέστε ένα πρόσθετο ESPN+ με 9,99 $/μήνα για να μεταδώσετε ζωντανή ροή το Peach Bowl. Το πρόσθετο ESPN+ του Hulu παρέχει ζωντανή κάλυψη κολεγιακών αγώνων μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τένις και κολεγιακού ποδοσφαίρου.

Συνδεθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας Hulu σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επιλέξτε Διαχείριση πρόσθετων και επιλέξτε ESPN+. Επιλέξτε Αναθεώρηση αλλαγών για να αγοράσετε το πρόσθετο.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στη «συλλογή ESPN+» στην αρχική οθόνη του Hulu ή στο κέντρο Sports για να παρακολουθήσετε το Peach Bowl.

fuboTV

Το fuboTV είναι μια άλλη υπηρεσία ροής που παρέχει πρόσβαση σε ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις ESPN. Η υπηρεσία είναι αρκετά ακριβή—το βασικό πρόγραμμα κοστίζει 69,99 $/μήνα—αλλά υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για νέους χρήστες.

Εάν δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, μπορείτε να παρακολουθήσετε το 2022 Peach Bowl online χωρίς πληρωμή. Το fuboTV επιτρέπει στους νέους χρήστες να ακυρώσουν τη δωρεάν δοκιμή ανά πάσα στιγμή, επομένως θυμηθείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας μετά το παιχνίδι. Διαφορετικά, χρεώνεστε για το πρόγραμμα μετά τη δοκιμαστική περίοδο.

Sling TV

Ένα πρόγραμμα Sling TV Orange προσφέρει ESPN και 30 άλλα κανάλια για 40 $/μήνα. Η υπηρεσία ροής δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, αλλά οι νέοι χρήστες λαμβάνουν έκπτωση 50% στη συνδρομή του πρώτου μήνα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ESPN στην τηλεόραση Sling από το smartphone, τον υπολογιστή, την κονσόλα, την smart TV και τον αποκωδικοποιητή.

DirecTV Stream (πρώην AT&T TV)

Όλα τα προγράμματα του DirecTV Stream προσφέρουν ESPN και ESPN2 στη σειρά καναλιών τους. Με το φθηνότερο πρόγραμμα (69,99 $/μήνα), μπορείτε να παρακολουθήσετε το 2022 Peach Bowl σε συσκευές που υποστηρίζουν τη ροή DirecTV . Υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος 5 ημερών για νέους χρήστες, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά το παιχνίδι δωρεάν.

Να είσαι στο μπολ

Αυτές οι υπηρεσίες ροής είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκτός των ΗΠΑ, χρησιμοποιήστε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) για να παρακολουθήσετε το Peach Bowl 2022.

Πώς να παρακολουθήσετε το DirecTV Stream σε LG Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *