Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Κρυπτονομίσματος

Το κρυπτονόμισμα είναι το δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποιείται για τις ασφαλέστερες διαδικτυακές συναλλαγές χωρίς τρίτους μεσολαβητές. Μεταφέρετε τα χρήματα από το πορτοφόλι σας στο πορτοφόλι του ατόμου αλληλογραφίας και κανείς δεν ξέρει για τη συναλλαγή. Υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα διαθέσιμα στην αγορά, όπως Bitcoin, Ethereum, XRP, Tether και άλλα. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να παίξετε για να κερδίσετε κρυπτονομίσματα.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να παίξετε για να κερδίσετε κρυπτονομίσματα. Αν ψάχνετε για τέτοιο κρυπτονόμισμα, μπορείτε αγοράστε ταμαντότζε. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε το κρυπτονόμισμά σας σε Tamadogen Crypto (TAMA) στην καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία.

Διαβάστε πλήρως αυτό το άρθρο για να μάθετε τι είναι το Κρυπτονόμισμα και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Τι είναι το Κρυπτονόμισμα;

Το κρυπτονόμισμα είναι το ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποιείται για διαδικτυακές πληρωμές που δεν μπορούν να παραποιηθούν ή να δαπανηθούν διπλά. Είναι το διαδικτυακό σύστημα συναλλαγών peer-to-peer όπου δεν εμπλέκονται οι τράπεζες, η κυβέρνηση ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αντίθετα, οι συναλλαγές που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία καταχωρούνται στο δημόσιο βιβλίο και αποθηκεύονται σε ψηφιακά πορτοφόλια. Σήμερα, αρκετές εταιρείες πωλούν κρυπτογράφηση και σύντομα θα χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο.

Το κρυπτονόμισμα είναι διαθέσιμο τόσο ως νομίσματα όσο και ως μάρκες. Τα μάρκες είναι τα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν στο blockchain και τα νομίσματα είναι τα ψηφιακά νομίσματα που είναι παρόμοια με τα παραδοσιακά μας χρήματα. Η τιμή της κρυπτογράφησης ποικίλλει ανάλογα με το νόμισμα της περιοχής σας.

Πλεονεκτήματα του Κρυπτονομίσματος

Υπάρχουν οφέλη που έχουν τα κρυπτονομίσματα, αλλά οι άνθρωποι τα αγνοούν. Διαβάστε τα παρακάτω σημεία για να μάθετε τα πλεονεκτήματα της κρυπτογράφησης.

 • Το κύριο πλεονέκτημα του κρυπτονομίσματος είναι η ιδιωτικότητα. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία πιθανότητα να γνωρίζουν την πραγματική αξία των περιουσιακών στοιχείων σας στο ψηφιακό σας πορτοφόλι.
Κάντε συναλλαγές με το ψηφιακό νόμισμα
 • Είναι ένα φθηνότερο και ταχύτερο σύστημα μεταφοράς χρημάτων που δεν έχει καταρρεύσει.
 • Η αξία των κρυπτονομισμάτων παραμένει η ίδια όταν αγοράζονται, πωλούνται ή διαπραγματεύονται.
 • Οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα μεγάλο κέρδος. Όταν συνδυάζετε τα περιουσιακά σας στοιχεία με μικρότερο συσχετισμό τιμών, θα έχετε πιο σταθερές αποδόσεις. Με απλά λόγια, όταν η συλλογή των αποθεμάτων σας μειώνεται, η αξία των περιουσιακών στοιχείων Crypto σας αυξάνεται.
Κερδίστε περισσότερα κέρδη με κρυπτονομίσματα
 • Είναι απλό στην πρόσβαση. Μπορεί να χρειάζεστε μόνο ένα Smartphone ή έναν υπολογιστή και μια ισχυρή σύνδεση WiFi. Δεν υπάρχει έλεγχος ιστορικού, έλεγχος ταυτότητας ή πιστωτικός έλεγχος για πρόσβαση στο ψηφιακό πορτοφόλι σας.
 • Παρόλο που υπάρχει έλεγχος ταυτότητας ή πίστωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, επειδή το κρυπτοπορτοφόλι σας είναι προσβάσιμο μόνο με το ιδιωτικό σας κλειδί.
 • Μπορείτε να ανταλλάξετε αβίαστα κρυπτονομίσματα σε διαφορετικά νομίσματα σε όλο τον κόσμο.

Μειονεκτήματα του κρυπτονομίσματος

 • Παρόλο που είπαν ότι πρόκειται για μια ανώνυμη μορφή συναλλαγής, υπάρχει κάποια συζήτηση που το FBI μπορεί να αποκωδικοποιήσει. Έτσι, μπορεί να υπάρχει πιθανότητα παρέμβασης από το FBI.
 • Υπήρξε ρεκόρ επιθέσεων στα τελευταία δίκτυα με σκληρό πιάτο και στις νέες αλυσίδες μπλοκ. Έτσι, οι άνθρωποι φοβήθηκαν να αγοράσουν κρυπτογράφηση.
 • Η προσβασιμότητα των blockchains απαιτεί έναν ισχυρό υπολογιστή ASIC που καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.
Η πρόσβαση κρυπτογράφησης καταναλώνει περισσότερη ενέργεια
 • Το πλεονέκτημα του ιδιωτικού κλειδιού για πρόσβαση στο πορτοφόλι σας μετατρέπεται σε μειονέκτημα όταν ξεχνάτε το κλειδί. Σύμφωνα με την πολιτική κρυπτονομισμάτων, εάν χάσετε το ιδιωτικό σας κλειδί, δεν μπορείτε να επαναφέρετε τα χρήματά σας και δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.
 • Πρόσφατα, πολλές απάτες περιστρέφονταν γύρω από τα κρυπτονομίσματα. Θα πρέπει να γνωρίζετε τις απάτες με δώρο, τις επενδυτικές απάτες, τις απάτες phishing, τον εκβιασμό και τις ψεύτικες εφαρμογές ή ιστότοπους. Κατά την αγορά κρυπτογράφησης, πρέπει να αποφεύγετε τις απάτες.

FAQ

1. Είναι η κρυπτογράφηση καλή επένδυση;

Καθώς το Crypto είναι μια επικίνδυνη επένδυση, η αγορά του είναι μια καλή επιλογή μόνο εάν έχετε ισχυρή οικονομική θέση με ανοχή υψηλού κινδύνου. Ωστόσο, είναι ο τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα κέρδη και να εξασφαλίσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *