Πώς μπορώ να διορθώσω τον κωδικό σφάλματος 3 0x80040154 στο Chrome;

Ας το παραδεχτούμε. Το Google Chrome είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέσιμο για επιτραπέζιους υπολογιστές, Android, iOS και κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι πλούσιο σε δυνατότητες και έχει επίσης μερικές επιλογές προσαρμογής.

Ενώ το Google Chrome έχει λιγότερα σφάλματα από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες έλαβαν κωδικό σφάλματος 3: 0x80040154 — μήνυμα σφάλματος σε επίπεδο συστήματος κατά την ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Εάν λαμβάνετε επίσης το ίδιο μήνυμα σφάλματος κατά την ενημέρωση του Chrome, μην πανικοβληθείτε, έχουμε μερικές λύσεις για το πρόβλημα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές εύκολες μεθόδους για τη διόρθωση του Κωδικού Σφάλματος 3: 0x80040154 — επίπεδο συστήματος σε υπολογιστές με Windows.

Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος 3: 0x80040154 στο Google Chrome

Πριν εξερευνήσετε τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, πρώτα, ας μάθουμε γιατί εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος Κωδικός σφάλματος 3: 0x80040154 — επίπεδο συστήματος. Εδώ είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για το σφάλμα Google Chrome κατά την ενημέρωση.

Το εργαλείο ενημέρωσης Google Chrome δεν μπορεί να συνδεθεί στον διακομιστή.
Μόλις εγκαταστήσατε ένα VPN ή διακομιστή μεσολάβησης.
Τα αρχεία Chrome είναι κατεστραμμένα.
Κακόβουλο λογισμικό/ιός σε υπολογιστή με Windows

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους πιο πιθανούς λόγους για τον κωδικό σφάλματος Κωδικός σφάλματος 3: 0x80040154 . Ακολουθούν τα βήματα για την επίλυση του σφάλματος.

1. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αφού αντιμετωπίσετε το μήνυμα σφάλματος Κωδικός σφάλματος 3: 0x80040154 είναι να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Ενδέχεται να λάβετε τον κωδικό σφάλματος 3 0x80040154 λόγω σφάλματος ή σφάλματος. Και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων σφαλμάτων είναι να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και τερματίστε όλες τις διεργασίες του από τη Διαχείριση εργασιών.

2. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

Το δεύτερο καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν το πρόγραμμα επανεκκίνησης του Chrome δεν επιλύσει το σφάλμα κωδικού σφάλματος 3 0x80040154 είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Η επανεκκίνηση του υπολογιστή θα επιλύσει προσωρινές δυσλειτουργίες στον υπολογιστή που ενδέχεται να εμποδίζουν την εκτέλεση της υπηρεσίας Google Update. Επομένως, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε «Επανεκκίνηση».

3. Απενεργοποιήστε το VPN ή το διακομιστή μεσολάβησης

Η χρήση ενός διακομιστή VPN ή διακομιστή μεσολάβησης δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ο κωδικός σφάλματος 3 0x80040154 εμφανίζεται όταν η υπηρεσία ενημέρωσης Chrome δεν εκτελείται.

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η Υπηρεσία Ενημέρωσης του Chrome μπορεί να αποτύχει να εκτελεστεί και η χρήση VPN ή διακομιστή μεσολάβησης είναι ο πιο σημαντικός.

Μερικές φορές τα VPN, ειδικά το δωρεάν, εμποδίζουν τη σύνδεση της Υπηρεσίας Ενημέρωσης Google (gupdate) στον διακομιστή, οδηγώντας στο μήνυμα σφάλματος με κωδικό σφάλματος 3 0x80040154.

4. Εκκινήστε την υπηρεσία Google Update

Οι ιοί και τα κακόβουλα προγράμματα μπορούν να εμποδίσουν την εκτέλεση της υπηρεσίας Google Update. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ιών και κακόβουλου λογισμικού είναι να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση χρησιμοποιώντας την Ασφάλεια των Windows. Μετά τη σάρωση, πρέπει να ξεκινήσετε την υπηρεσία Google Update με μη αυτόματο τρόπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε RUN. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου RUN από τη λίστα επιλογών.

2. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε services.msc και πατήστε το κουμπί Enter .

3. Στη Λίστα υπηρεσιών, βρείτε και κάντε διπλό κλικ στις Υπηρεσίες Google Update (ενημερωμένη έκδοση) .

4. Στον τύπο εκκίνησης, επιλέξτε « Αυτόματη (καθυστερημένη έναρξη) » και, στη συνέχεια, στην Κατάσταση υπηρεσίας, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε μη αυτόματα τις Υπηρεσίες Google Update σε έναν υπολογιστή με Windows.

5. Λίστα επιτρεπόμενων του Google Chrome στο Τείχος προστασίας των Windows

Εκτός από ιούς και κακόβουλο λογισμικό, το Τείχος προστασίας των Windows μπορεί επίσης να αποτρέψει την εκτέλεση της υπηρεσίας ενημέρωσης Google Chrome. Αυτό συμβαίνει όταν το Τείχος προστασίας των Windows θέτει σε μαύρη λίστα την υπηρεσία ενημέρωσης Google Chrome. Ως εκ τούτου, πρέπει να συμπεριλάβετε τη λίστα επιτρεπόμενων του Google Chrome στο Τείχος προστασίας των Windows για να επιλύσετε το πρόβλημα.

1. Αρχικά, ανοίξτε την Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Τείχος προστασίας Windows Defender . Στη συνέχεια, ανοίξτε την επιλογή Τείχος προστασίας του Windows Defender από τη λίστα.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται μια εφαρμογή ή δυνατότητα μέσω του τείχους προστασίας του Windows Defender στα δεξιά.

3. Πρέπει να επιτρέψετε στις tools.google.com και dl.google.com να εκτελούνται μέσω του Τείχους προστασίας. Διαφορετικά, απλώς επιτρέψτε στο Google Chrome να εκτελείται μέσω του Τείχους προστασίας.

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows και προσπαθήστε να ενημερώσετε ξανά το Chrome.

6. Εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Εάν όλες οι μέθοδοι απέτυχαν να επιλύσουν το μήνυμα σφάλματος με κωδικό σφάλματος 3 0x80040154, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Η επανεγκατάσταση του Chrome είναι εύκολη. ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και βρείτε το Google Chrome. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Μόλις απεγκατασταθεί, μεταβείτε στην επίσημη αρχική σελίδα του Chrome και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού. Μόλις το κατεβάσετε, εγκαταστήστε το. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Chrome. Μετά την εγκατάσταση, συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google για να λάβετε πίσω τα δεδομένα σας.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι για την επίλυση του κωδικού σφάλματος 3 0x80040154 στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη διόρθωση σφαλμάτων ενημέρωσης του Chrome, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *