Πώς να αλλάξετε τη χώρα του Amazon

Πώς να αλλάξετε τη χώρα του Amazon (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

Εάν μόλις εχετε  εγγραφείτε στο Amazon, ίσως χρειαστείτε βοήθεια για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή αλλαγής χώρας/περιοχής. Η Amazon επιτρέπει στους πελάτες της να κάνουν αγορές εντός της χώρας. Ως εκ τούτου, μπορεί περιστασιακά να χρειαστεί να αλλάξετε τη χώρα ή την περιοχή στο Amazon.

Εάν ταξιδεύετε συχνά σε νέες χώρες, αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Δεδομένου ότι το Amazon είναι εξαπλωμένο σε όλες τις χώρες, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε χώρα. Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε χώρα στο Amazon, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Πώς να αλλάξετε χώρα/περιοχή στον ιστότοπο του Amazon

Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε τις προτιμήσεις σας για να κάνετε αγορές από διαφορετική χώρα. Μπορείτε απλώς να αλλάξετε τη χώρα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Amazon. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

 Διαβάστε επίσης : Πώς να παρακολουθήσετε κάθε εκπομπή του Netflix σε οποιαδήποτε χώρα

Πώς να αλλάξετε τη χώρα και την περιοχή του Microsoft Store στα Windows 11

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Αμαζόν

2. Στη συνέχεια, ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης, κάντε κλικ στο χώρα/γλώσσα .

χώρα/γλώσσα

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Αλλαγή χώρας/περιοχής.

επιλέξτε Αλλαγή χώρας/περιοχής

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού από κάτω. Επιλέξτε τον ιστότοπο της χώρας/περιοχής που προτιμάτε και επιλέξτε τη χώρα/περιοχή.

Επιλέξτε τον ιστότοπο της χώρας/περιοχής που προτιμάτε

Σημειώστε ότι πρόκειται για προσωρινή αλλαγή. για να κάνετε τη νέα γλώσσα μόνιμη, πρέπει να ακολουθήσετε την επόμενη μέθοδο.

Πώς να αλλάξετε τη χώρα λογαριασμού Amazon (μόνιμο)

Λοιπόν, εάν έχετε μετακομίσει σε μια νέα χώρα, είναι καλύτερο να ενημερώσετε τα στοιχεία χρέωσής σας και να αλλάξετε τη χώρα σας. Εάν το κάνετε, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε μη αυτόματα τα στοιχεία χρέωσής σας και να αλλάξετε την τοποθεσία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Amazon από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Account & Lists και επιλέξτε Διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις συσκευές σας.

Διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις συσκευές σας

3. Στην οθόνη Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας, μεταβείτε στο Προτιμήσεις .

Προτιμήσεις

4. Στις Προτιμήσεις, κάντε κλικ στο Χώρα/Περιοχή Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις χώρας/περιοχής

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αλλαγή κουμπί δίπλα στην τρέχουσα χώρα σας.

Αλλαγή

6. Τώρα, ενημερώστε τα νέα στοιχεία χρέωσής σας, επιλέξτε τη χώρα από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω .

Εκσυγχρονίζω

Πώς να αλλάξετε χώρα στην εφαρμογή Amazon;

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μετακομίσει στον Καναδά ή θέλετε να περιηγηθείτε στον κατάλογο αγορών που είναι διαθέσιμος για Καναδούς χρήστες. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αλλάξετε τη χώρα του Amazon σε Καναδά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Amazon για κινητά για να αλλάξετε και τη χώρα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε χώρα στην εφαρμογή Amazon.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Amazon στο Android ή το iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού στην επάνω δεξιά γωνία.

μενού χάμπουργκερ

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, αναπτύξτε το Ρυθμίσεις μενού.

Ρυθμίσεις

4. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Χώρα & Γλώσσα.

Χώρα & Γλώσσα

5. Στη συνέχεια, πατήστε Χώρα/Περιοχή και ενημερώστε τη νέα σας χώρα. Ομοίως, πρέπει να αλλάξετε και τη γλώσσα.

ενημερώστε τη νέα σας χώρα

6. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Εγινε .

Πώς να αλλάξετε χώρα στο Amazon Prime;

Το Prime Video είναι μια υπηρεσία ροής βίντεο που υποστηρίζεται από την Amazon. Πολλοί χρήστες θέλουν να αλλάξουν τη χώρα τους μέσω του Amazon Prime Video μόνο για να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο που βασίζεται στη χώρα.

Η διαθεσιμότητα περιεχομένου βίντεο στο Prime Video εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα δικαιώματα ροής και την άδεια χρήσης του περιεχομένου στη χώρα σας. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτό το περιεχόμενο, πρέπει να αλλάξετε τη χώρα στο Prime Video.

Για να αλλάξετε το περιεχόμενο του Prime Video, πρέπει να αλλάξετε τη χώρα του λογαριασμού σας στο Amazon ακολουθώντας τα βήματα που μοιραστήκαμε παραπάνω. Μόλις το κάνετε, η Amazon θα το κάνει μεταφέρετε το Prime Membership και το Prime Video στον νέο λογαριασμό χώρας.

Αλλάξτε τη χώρα του Amazon Prime Video χρησιμοποιώντας VPN

Το VPN είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε τη χώρα του Amazon Prime. Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε μια εφαρμογή VPN, καθώς η Amazon είναι αρκετά έξυπνη στον εντοπισμό διακομιστών VPN.

Το NordVPN, το ExpressVPN και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες VPN είναι εξαιρετικές για την αλλαγή της χώρας του Amazon Prime. Αρχικά, πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN σε οποιαδήποτε χώρα της προτίμησής σας.

Αφού συνδεθείτε σε διακομιστή VPN, πρέπει διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης αντί να συνδεθείτε στο Amazon Prime Video. Μετά την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης, ανοίξτε το Prime Video και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Τώρα θα μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο βάσει χώρας στο Amazon Prime Video.

Πώς να αποτρέψετε τυχόν σφάλματα αναντιστοιχίας χωρών;

Θα πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή σε αυτά τα πράγματα για να αποτρέψετε οποιαδήποτε πιθανότητα αναντιστοιχίας χώρας στο μέλλον. Εδώ είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε.

  • Βεβαιωθείτε ότι η προεπιλεγμένη διεύθυνσή σας αντιστοιχεί στην τρέχουσα χώρα διαμονής σας.
  • Θα πρέπει να ορίσετε τη διεύθυνσή σας ως προεπιλογή από Οι διευθύνσεις σας > Ορισμός ως προεπιλογή.
  • Αποφύγετε τη χρήση VPN ή υπηρεσίας Proxy κατά την επίσκεψη στον ιστότοπο της Amazon ή την πραγματοποίηση μιας αγοράς.

Αφού αλλάξετε χώρα, θα πρέπει επίσης να αλλάξετε τη γλώσσα στο Amazon. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή της χώρας σας στο Amazon, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *