Πώς να αλλάξετε τη μορφή ώρας 24 ωρών WhatsApp σε 12 ώρες

Έχουμε εκατοντάδες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android, αλλά από όλες, το WhatsApp ήταν η πιο δημοφιλής και πλούσια σε δυνατότητες. Το WhatsApp δεν περιορίζεται μόνο στα μηνύματα. σας προσφέρει επίσης δυνατότητες φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

Παρόλο που η εφαρμογή WhatsApp για Android είναι χωρίς σφάλματα, οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν μερικά προβλήματα. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες WhatsApp για Android μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας πώς να διορθώσουμε εσφαλμένες χρονικές σημάνσεις στα μηνύματα.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram το 2022

Εάν το smartphone Android σας χρησιμοποιεί εσφαλμένη ζώνη ώρας, θα δείτε τη λάθος ώρα κατά την αποστολή και λήψη μηνυμάτων στο WhatsApp. Επιπλέον, λόγω εσφαλμένων ρυθμίσεων ζώνης ώρας, το WhatsApp ενδέχεται να εμφανίσει ακόμη και την κατάσταση που εμφανίστηκε τελευταία σε λάθος μορφή ημερομηνίας και ώρας.

Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα λόγω εσφαλμένων ρυθμίσεων ζώνης ώρας στο WhatsApp ή εάν θέλετε να αλλάξετε τη μορφή ώρας 24 ωρών WhatsApp σε 12 ώρες, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για την αλλαγή της μορφής ώρας WhatsApp 24 ωρών σε μορφή 12 ωρών . Ας αρχίσουμε.

Αλλάξτε τη μορφή ώρας WhatsApp 24 ωρών σε 12 ώρες

Λοιπόν, το WhatsApp δεν έχει ειδική επιλογή για αλλαγή της μορφής ημερομηνίας και ώρας. Ως εκ τούτου, βασίζεται στις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας του τηλεφώνου σας. Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε τη μορφή ώρας 24 ωρών WhatsApp σε 12 ώρες, πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας του τηλεφώνου σας .

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από το συρτάρι εφαρμογών Android. Εναλλακτικά, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

 

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε στις Ρυθμίσεις συστήματος .

 

3. Στη συνέχεια, στην οθόνη Ρυθμίσεις συστήματος, πατήστε την Ημερομηνία και ώρα .

 

4. Τώρα, στην Ημερομηνία και ώρα, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ρύθμιση ώρας αυτόματα και Ορισμός ζώνης ώρας αυτόματα .

 

5. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη μορφή ώρας 24ωρης μορφής WhatsApp σε 12 ώρες, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για 24ωρη μορφή.

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις παραπάνω αλλαγές, επανεκκινήστε το Android smartphone σας. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp και δείτε τη μορφή 12 ωρών.

Εάν το WhatsApp εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη μορφή ώρας 24 ωρών, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή για « Αυτόματη ρύθμιση ζώνης ώρας ». Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε ξανά τη συσκευή σας Android.

 

Αλλάξτε τη μορφή ώρας WhatsApp 24 ωρών σε 12 ώρες στο iOS

Οι χρήστες iPhone πρέπει επίσης να αλλάξουν τη μορφή ώρας και ημερομηνίας σε 12 ώρες. Στο iPhone, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ημερομηνία και ώρα .

Στην οθόνη Ημερομηνία και ώρα, πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές. Αφού κάνετε τις αλλαγές, πρέπει να επανεκκινήσετε το iPhone σας.

Η νέα ζώνη ώρας και η ημερομηνία δεν αντικατοπτρίζονται στο Whatsapp;

Μερικές φορές, η νέα μορφή ημερομηνίας και ώρας μπορεί να μην αντικατοπτρίζεται στο WhatsApp λόγω της προσωρινής μνήμης αρχείων και των δεδομένων. Ως εκ τούτου, εάν το WhatsApp εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη μορφή παλιάς ώρας ακόμη και μετά την αλλαγή της μορφής ημερομηνίας και ώρας στο τηλέφωνό σας, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram το 2022

Εάν αυτό δεν βοήθησε, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή WhatsApp στο Android ή το iPhone σας.

 

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να αλλάξετε τη μορφή ώρας 24 ωρών WhatsApp σε μορφή 12 ωρών.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *