Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο HD σε WhatsApp

Παρόλο που έχουμε εκατοντάδες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σήμερα, το WhatsApp οδηγεί τη λίστα. Το WhatsApp, το οποίο μας παρουσιάστηκε ως εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, έχει πλέον εξελιχθεί σε μια πλατφόρμα micro social media.

Σήμερα, μπορείτε να εγγραφείτε σε κανάλια, να μοιράζεστε κατάσταση, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις κ.λπ. Παρά όλες τις χρήσιμες λειτουργίες του, το μόνο πράγμα που απογοητεύει πολλούς χρήστες είναι ο αλγόριθμος συμπίεσης αρχείων. Η εφαρμογή μειώνει δραστικά την ποιότητα των αρχείων που ανεβάζετε στην εφαρμογή.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, το WhatsApp έχει παράσχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες HD μέσω συνομιλίας. Ναι, η δυνατότητα ήταν εξαιρετική, αλλά τι γίνεται με τη μεταφόρτωση του WhatsApp Status σε HD;

Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο HD ως κατάσταση WhatsApp

Από προεπιλογή, δεν μπορείτε να ανεβάσετε την κατάσταση WhatsApp σε HD, αλλά μια λύση σάς επιτρέπει να παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό και να ανεβάσετε τις καταστάσεις WhatsApp σε HD. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε αυτό το κόλπο, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Δεδομένου ότι το WhatsApp δεν επιτρέπει την κοινή χρήση βίντεο υψηλής ποιότητας στο Status, πρέπει πρώτα να ανεβάσετε τη φωτογραφία ή το βίντεο HD σε μια συνομιλία.

Αφού μεταφορτωθεί σε μια συνομιλία, πρέπει να την μοιραστείτε με την κατάσταση. Έτσι, τεχνικά, οι φωτογραφίες ή τα βίντεο ποιότητας HD που αποστέλλονται μέσω της συνομιλίας θα κοινοποιούνται στην Κατάσταση WhatsApp.

5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές WhatsApp Status Saver για Android

Πώς να δημοσιεύσετε φωνητική σημείωση στο WhatsApp

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το WhatsApp εφαρμογή στο Android ή το iPhone σας.

2. Τώρα ανοίξτε μια συνομιλία με τον εαυτό σας. Εάν δεν ξέρετε πώς να ανοίξετε μια συνομιλία μόνοι σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό.

3. Στη συνέχεια, στο πεδίο συνομιλίας, πατήστε στο εικονίδιο κάμερας.

εικονίδιο κάμερας

4. Επιλέξτε τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στο WhatsApp Status.

5. Αφού επιλέξετε το αρχείο πολυμέσων, πατήστε το εικονίδιο HD στο επάνω μέρος της οθόνης.

Εικονίδιο HD

6. Στη γραμμή εντολών ποιότητας πολυμέσων, επιλέξτε Ποιότητα HD.

Ποιότητα HD

7. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Στείλετε κουμπί για να στείλετε τα μέσα στη συνομιλία.

Στείλετε

8. Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το αρχείο πολυμέσων που μόλις στείλατε στη συνομιλία. Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση. Στο iPhone, πατήστε το Μερίδιο εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία.

Μερίδιο

9. Στην οθόνη Κοινή χρήση, πατήστε Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μου.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μου

10. Η φωτογραφία ή το βίντεο HD θα σταλεί στην Κατάσταση WhatsApp.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο υψηλής ποιότητας στο WhatsApp Status. Αν και αυτή δεν είναι επίσημη μέθοδος, βελτιώνει την ποιότητα των αρχείων πολυμέσων που κοινοποιούνται μέσω της Κατάστασης WhatsApp.

Έτσι είναι εύκολο να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας στο WhatsApp Status. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη λύση που έχουμε μοιραστεί για να ανεβάσετε όσες φωτογραφίες και βίντεο θέλετε σε μορφή HD. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο HD στο WhatsApp Status, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :WhatsApp Status έχει κολλήσει στην αποστολή;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *