iTop Screen Recorder: Πώς μπορώ να καταγράψω μια συνάντηση Zoom στον υπολογιστή μου;

Θέλατε ποτέ να κρατήσετε μια συνάντηση Zoom για να ανατρέξετε αργότερα; Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να θυμάστε όλα τα σημαντικά πράγματα για τα οποία συζητήθηκαν. Είτε ξεκινήσατε τη συνάντηση είτε μπήκατε αργότερα, η ηχογράφηση είναι παιχνιδάκι.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να αποτυπώσετε το σύνολο χωρίς να ιδρώσετε. Το Zoom έχει την πλάτη σας, καθιστώντας το ένα κομμάτι κέικ για να σώσετε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές ή τις μεγάλες συζητήσεις.

Τώρα, μπορεί να ξύνετε το κεφάλι σας, αναρωτιέστε, “Πώς μπορώ να καταγράψω μια συνάντηση Zoom στον υπολογιστή μου;” Χωρίς άγχος! Θα είναι ένας τέλειος οδηγός για εσάς. Αυτός ο οδηγός τεχνολογίας θα σας καθοδηγήσει σε μια διαδικασία βήμα προς βήμα για την εγγραφή οποιουδήποτε μέρους της συνεδρίας σύσκεψης Zoom σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iTop Screen Recorder. Είστε έτοιμοι να βουτήξετε; Ας αρχίσουμε!

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Zoom

Πώς να διορθώσετε το πάγωμα του Zoom

5 βασικοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το iTop Screen Recorder:

Αναρωτιέμαι γιατί iTop Screen Recorder είναι η καλύτερη επιλογή για τις περιπέτειες εγγραφής οθόνης σας; Καλά! Ενώ υπάρχουν σωροί εφαρμογών εκεί έξω που μπορούν να καταγράψουν την οθόνη σας, δεν πρόκειται να είναι όλες το φλιτζάνι του τσαγιού σας.

Αλλά iTop Screen Recorder; Είναι σαν το ελβετικό μαχαίρι για τον υπολογιστή σας με Windows – έχει όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Να γιατί αλλάζει εντελώς το παιχνίδι:

  • Εντελώς δωρεάν: Ναι, καλά ακούσατε! Δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα για χρήση στα Windows 7, 8, 10 ή ακόμα και στα νέα λαμπερά Windows 11.
  • Ηχογράφηση: Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γραφικά – μπορείτε επίσης να καταγράψετε τον ήχο, ώστε να μην χάνετε ούτε λεπτό.
  • Αποθηκεύστε το με τον τρόπο σας: Είτε θέλετε ένα γρήγορο κλιπ είτε ολόκληρο το shebang, αποθηκεύστε τα βίντεό σας όπως ακριβώς θέλετε
  • Easy-Peasy: Ένα κλικ και φεύγετε. Η εγγραφή ξεκινά πιο γρήγορα από άλλα εργαλεία!
  • Snapshot Magic: Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης ενώ κάνετε εγγραφή – είναι σαν να έχετε το κέικ σας και να το τρώτε επίσης!

Λοιπόν, γιατί να αρκεστείτε σε οποιαδήποτε συσκευή εγγραφής οθόνης, όταν μπορείτε να έχετε την πιο όμορφη;

iTop Screen Recorder: Πώς να καταγράψετε τη συνάντηση Zoom με αυτό το εργαλείο; [A step-by-step Guide]

Είστε ένας από τους μάγους του Zoom και τους λάτρεις της εγγραφής οθόνης; Εάν ναι, και αν ψάχνετε για έναν υπέροχο τρόπο για να καταγράψετε τις συσκέψεις σας στο Zoom, θα πρέπει να ελέγξετε το iTop Screen Recorder σήμερα. Είναι σαν τον υπερήρωα των συσκευών εγγραφής οθόνης για τον υπολογιστή/υπολογιστή σας. Αυτό το εργαλείο είναι αξιόπιστο και γεμάτο με όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες.

Εδώ είναι το αποκλειστικό γιατί το iTop Screen Recorder είναι πλέον η συζήτηση της πόλης:

  • Μηδενικό κόστος: Αυτό είναι σωστό, είναι δωρεάν για όλους εσάς τους χρήστες των Windows εκεί έξω!
  • Crystal Clear Ποιότητα: Εγγράψτε βίντεο σε 4K/1080p με ομαλά 120fps χωρίς ενοχλητική καθυστέρηση.
  • Αποθηκεύσεις υψηλής ποιότητας: Διατηρήστε τις εγγραφές σας ευκρινείς σε κορυφαίες μορφές.
  • One-Click Wonder: Ξεκινήστε την εγγραφή με ένα μόνο κλικ – είναι τόσο εύκολο!
  • Snap and Record: Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης ενώ κάνετε εγγραφή. Μιλάμε για multitasking!

Και μάντεψε τι? Είναι ένα κομμάτι κέικ για χρήση, είτε μόλις ξεκινάτε είτε είστε απόλυτα επαγγελματίας. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε κύλιση:

Βήμα 1:

Μεταφερθείτε στον επίσημο ιστότοπο iTop και αποκτήστε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής iTop Screen Recorder. Εγκαταστήστε αυτό το εργαλείο και να είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 7, 8, 10 ή 11.

iTop Screen Recorder

Βήμα 2:

Μεταβείτε στη σύσκεψη Zoom που θέλετε να καταγράψετε. Ενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής οθόνης iTop και επιλέξτε το τμήμα της οθόνης που θέλετε να διατηρήσετε. Βλέπετε αυτό το μικρό βέλος στα δεξιά; Κάντε κλικ σε αυτό για να επιλέξετε το μέγεθος της οθόνης σας. Μην ξεχάσετε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επαγγελματική συμβουλή: Συνδέστε το ηχείο, το μικρόφωνο και την κάμερά σας και το iTop θα σας βοηθήσει. Αλλά αν δεν το νιώθετε, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εντελώς.

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε ρολό, πατήστε το κόκκινο κυκλικό κουμπί ή σπάστε αυτό το πλήκτρο F9 και κάνετε εγγραφή. Είναι ώρα για σόου!

Κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής

Ετοιμαστείτε, ετοιμαστείτε και φύγετε! Μετά από μια γρήγορη αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων, η σύσκεψη Zoom θα ξεκινήσει την εγγραφή στον υπολογιστή σας με Windows. Έχετε το νου σας για μια εύχρηστη γραμμή εργαλείων που κρυώνει στην κάτω δεξιά γωνία. Είναι σαν να έχετε ένα τηλεχειριστήριο για την εγγραφή σας – κάντε παύση εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα ή σταματήστε όταν τελειώσετε. Είναι όλα στα χέρια σας!

Οθόνη iTop Screen Recorder

Βήμα #3:

Όλα τα καλά πράγματα πρέπει να σταματήσουν, σωστά; Όταν καταγράψετε όλα τα ωραία πράγματα από τη σύσκεψή σας στο Zoom, απλώς πατήστε το κουμπί που μοιάζει με χρονικό όριο (ξέρετε, αυτό με δύο κάθετες γραμμές). Αυτό θα κάνει την ηχογράφηση σας σε ένα μικρό διάλειμμα. Και όταν τελειώσετε τελείως, μπορείτε να πατήσετε στοπ όποτε θέλετε.

Κουμπί διακοπής

Βήμα #4:

Στο τέλος, απλώς κάντε ένα γρήγορο ταξίδι στη ζώνη “Οι δημιουργίες μου”. Εκεί αποθηκεύονται όλα τα εκπληκτικά βίντεό σας, περιμένοντας να ξαναζήσετε τη δράση!

iTop Screen Recorder

Τα κατάφερες! Συγχαρητήρια! Δώστε στον εαυτό σας ένα high-five γιατί είστε πλέον επαγγελματίας στην εγγραφή συσκέψεων Zoom με το iTop Screen Recorder στον υπολογιστή σας με Windows. Προχωρήστε, ξεκινήστε την ηχογράφηση και περάστε καλά!

Ολοκλήρωση για το iTop Screen Recorder:

Με λίγα λόγια, η ηχογράφηση της σύσκεψής σας στο Zoom είναι ένα παιχνιδάκι όταν το έχετε iTop Screen Recorder στην εργαλειοθήκη σας. Τα εύκολα βήματα για να το πραγματοποιήσετε στην επιφάνεια εργασίας σας έχουν παρουσιαστεί.

Το iTop Screen Recorder είναι σαν τον έμπιστο βοηθό σας, έτοιμο να καταγράψει την οθόνη σας χωρίς προβλήματα. Παρέχει ευκρινείς, καθαρές ηχογραφήσεις που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας ή να τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κάθε λογής εκπληκτικό υλικό, όπως βίντεο και διαλέξεις. Και αν κάτι δεν πάει καλά; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ηχογραφήσεις σας μέχρι να γίνουν σωστά.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Το iTop Screen Recorder δεν είναι απλώς φοβερό. Είναι δωρεάν! Λοιπόν γιατί απλά να το διαβάσετε; Προχωρήστε, κατεβάστε το και δείτε μόνοι σας!

Θα σας πιάσουμε αργότερα, και καλή ηχογράφηση!

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :13 καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *