Πώς να αλλάξετε την αποθήκευση και Λήψη θέσης φακέλου στα Windows 11

Πώς να αλλάξετε την αποθήκευση και Λήψη θέσης φακέλου στα Windows 11

Πώς να αλλάξετε την αποθήκευση και Λήψη θέσης φακέλου στα Windows 11

 

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα αποθηκεύει τα ληφθέντα αρχεία στην τοπική μονάδα δίσκου, συνήθως στη μονάδα δίσκου C: του συστήματός σας. Όχι μόνο τα Windows 11, αλλά ακόμη και τα Windows 10 εκχωρούν προεπιλεγμένη τοποθεσία αποθήκευσης στη μονάδα δίσκου C: για αρχεία που κατεβάσατε από το διαδίκτυο.

Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές εξαντλείται ο τοπικός χώρος στο δίσκο και αναγκαζόμαστε να αποθηκεύσουμε τα ληφθέντα αρχεία σε άλλη μονάδα δίσκου. Ενώ μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία με μη αυτόματο τρόπο στα Windows 11, γιατί να μην αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης;

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τα ληφθέντα αρχεία σας σε διαφορετική τοποθεσία, πρέπει να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 11. Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 11, καθώς έχει μια ειδική σελίδα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία όπου αποθηκεύεται νέο περιεχόμενο.

 

διαβάστε επίσης:Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την ασφάλεια του Cloud Computing;

 

Βήματα για την αλλαγή της προεπιλεγμένης θέσης φακέλου αποθήκευσης και λήψης στα Windows 11

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 11, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν αναλυτικό οδηγό για τον τρόπο αλλαγής του σημείου αποθήκευσης εφαρμογών, εγγράφων, μουσικής, εικόνων, βίντεο και χαρτών από προεπιλογή .

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Σύστημα

 

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

 

4. Στη σελίδα Αποθήκευση, κάντε κλικ στην επιλογή Προηγμένες ρυθμίσεις αποθήκευσης.

 

5. Στη σελίδα Πού αποθηκεύεται νέο περιεχόμενο. αλλάξτε τους προεπιλεγμένους καταλόγους αποθήκευσης για διάφορα στοιχεία.

 

6. Μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης για Εφαρμογές, Έγγραφα, Μουσική, Φωτογραφίες & Βίντεο, Χάρτες και πολλούς άλλους τύπους αρχείων.

 

7. Αφού επιλέξετε μια νέα μονάδα δίσκου, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα αλλάξει την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 11. Για παράδειγμα, εάν έχετε επιλέξει ένα αρχείο E: Drive for Music, η μουσική που κατεβάσατε θα αποθηκευτεί στο E:Users<username> Music.

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:Mini Android Tv Box 4k Ultra Hd Ott M8s Kodi

 

Τρόπος αλλαγής της προεπιλεγμένης θέσης φακέλου λήψης

Όπως η προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης, μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση του φακέλου “Λήψεις”. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και κάντε δεξί κλικ στο φάκελο “Λήψεις”. Στο μενού Περιβάλλον, κάντε κλικ στις Ιδιότητες .

 

2. Στις Ιδιότητες λήψης, κάντε κλικ στην καρτέλα Τοποθεσία όπως φαίνεται παρακάτω.

 

3. Τώρα, πρέπει να αλλάξετε τη διαδρομή του φακέλου λήψης . Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διαδρομή ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Εύρεση στόχου για να περιηγηθείτε στη νέα τοποθεσία με μη αυτόματο τρόπο.

 

4. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή. Θα δείτε μια προτροπή επιβεβαίωσης. κάντε κλικ στο κουμπί ‘ Ναι ‘ για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές.

 

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του φακέλου λήψεων στα Windows 11.

Η αλλαγή της προεπιλεγμένης τοποθεσίας αποθήκευσης και θέσης φακέλου λήψεων είναι αρκετά εύκολη στα Windows 11. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να αλλάξετε την αποθήκευση και Λήψη θέσης φακέλου στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *