Πώς να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας (online & offline)

Στα Windows και σε άλλα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλάζουμε το μέγεθος της εικόνας με λογισμικό όπως το Paint κ.λπ., ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό τρίτου κατασκευαστή, το οποίο μειώνει το μέγεθος της εικόνας. Ωστόσο, η ποιότητα των pixel μειώνεται σε μεγάλο βαθμό.

Για να αποφύγετε την απώλεια ποιότητας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε ιστότοπο είτε λογισμικό που αλλάζει το μέγεθος των εικόνων χωρίς ορατή απώλεια ποιότητας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μεθόδους online και offline για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων χωρίς απώλεια ποιότητας.

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

Το Retoucher είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων στο διαδίκτυο με λίγα μόνο κλικ. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σας: μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα και να ορίσετε το πλάτος, το ύψος και τη μορφή εικόνας.

Διαβάστε επίσης :13 καλύτεροι ιστότοποι για μείωση του μεγέθους αρχείου PNG μιας φωτογραφίας

Οι καλύτερες εφαρμογές Android για μείωση του μεγέθους της εικόνας

Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε πρότυπα για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων ανάλογα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας ώστε να ταιριάζει με τη φωτογραφία του προφίλ σας στο Facebook, μπορείτε να επιλέξετε το πρότυπο εικόνας προφίλ Facebook.

Ο ιστότοπος επιχειρεί να αλλάξει το μέγεθος των εικόνων σας χωρίς να μειώσει την ποιότητά τους. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη κάποιες απώλειες ποιότητας.

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

Το Resize Pixel είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για την αλλαγή μεγέθους αρχείων JPG, PNG, WEBP, GIF, BMP και TIFF. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την επεξεργασία εικόνων, οδηγώντας σε λιγότερη ή καθόλου απώλεια ποιότητας.

Η αλλαγή μεγέθους εικόνων με το Resize Pixel είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη. μεταφορτώνετε την εικόνα από τη συσκευή σας στον ιστότοπο, ορίζετε το νέο πλάτος και ύψος σε pixel και ορίζετε το μέγεθος του αρχείου.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το Resize Pixel θα επιστρέψει μαζί με τις εικόνες σας που έχουν αλλάξει μέγεθος. κατεβάστε το στη συσκευή σας.

Kraken

Αυτή η διαδικτυακή εφαρμογή μπορεί εύκολα να αλλάξει το μέγεθος των μορφών εικόνας όπως JPEG, PNG, GIF, SIV κ.λπ., χωρίς να αλλάξει η ποιότητα της εικόνας. Το Kraken είναι ένας ισχυρός, εξαιρετικά γρήγορος βελτιστοποιητής εικόνας και συμπιεστής με τους καλύτερους αλγόριθμους στην κατηγορία του.

Smush

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές εφαρμογές για αλλαγή μεγέθους εικόνων. Αυτή η εφαρμογή παρουσιάζει ένα πρόγραμμα μεταφόρτωσης και ένα πλαίσιο URL για να έχετε την ιδέα και θα υπάρχει ένα πλαίσιο για να εισαγάγετε την ποιότητα εικόνας που θέλετε να ρυθμίσετε για να αλλάξετε το μέγεθος μιας εικόνας.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένη αλλά είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Υποστηρίζει επίσης μαζική μείωση μεγέθους εικόνας.

αλλαγή μεγέθους εικόνας

Το Simple Image Resizer σάς βοηθά να μειώσετε το μέγεθος της εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας και είναι ένας από τους καλύτερους συμπιεστές αρχείων στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Simple Image Resizer για να αλλάξετε το μέγεθος φωτογραφιών και εικόνων στο διαδίκτυο σε διάφορες καταστάσεις. Ο ιστότοπος υποστηρίζει μορφές αρχείων JPEG, JPG, PNG, BMP και GIF.

Αλλαγή μεγέθους εικόνας

Περικόψτε και αλλάξτε το μέγεθος οποιασδήποτε εικόνας στα ακριβώς pixel ή την αναλογία που καθορίσατε και μειώστε σημαντικά το μέγεθος του αρχείου χωρίς απώλεια ποιότητας ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς Photoshop. Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σε μορφή JPEG, PNG, GIF ή BMP.

Μεγέθυνση εικόνας

Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο σάς επιτρέπει να αναβαθμίζετε μικρές εικόνες χωρίς να χάνεται η ποιότητα ή να δημιουργείται παραμόρφωση (γνωστά και ως «τεχνήματα»). Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 6 MB αρχείων εικόνας. Οι υποστηριζόμενες μορφές εικόνας είναι jpg, png, gif και BMP.

Μεγέθυνση φωτογραφιών

Το Photo Enlarger είναι ένα δωρεάν εργαλείο αλλαγής μεγέθους εικόνας για μεγέθυνση της φωτογραφίας, της εικόνας ή της εικόνας σας online χωρίς απώλεια ποιότητας. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και μεγεθύνει τις εικόνες.

Αν και ο ιστότοπος είναι αρκετά εύκολος στη χρήση και δωρεάν, μπορείτε να περιμένετε κάποια απώλεια ποιότητας κατά τη μεγέθυνση του μεγέθους του αρχείου εικόνας.

Web Resizer

Λοιπόν, το Web Resizer είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά προγράμματα αλλαγής μεγέθους εικόνας. Το καλύτερο πράγμα για το Web Resizer είναι ότι εκτός από την αλλαγή μεγέθους εικόνων, το Web Resizer παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα άλλων δυνατοτήτων όπως συμπίεση εικόνας, περιστροφή εικόνας, περικοπή κ.λπ. Έτσι, το Web Resizer είναι το καλύτερο διαδικτυακό πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους εικόνας που μπορείτε να εξετάσετε.

Photo Resizer

Αν θέλετε ένα αλλαγή μεγέθους εικόνας σε απευθείας σύνδεση για αλλαγή μεγέθους, συρρίκνωση, ανάπτυξη και περικοπή των φωτογραφιών σας, τότε το Photo Resizer μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μάντεψε? Το Photo Resizer δεν ζητά από τους χρήστες να δημιουργήσουν λογαριασμό ή να αγοράσουν συνδρομή. Οι χρήστες πρέπει να επισκεφτούν τον ιστότοπο και να ανεβάσουν την εικόνα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορες επιλογές συμπίεσης εικόνας.

Εργαλεία επιφάνειας εργασίας για αλλαγή μεγέθους εικόνων χωρίς απώλεια της ποιότητάς τους

Αλλάξτε το μέγεθος και κάντε τις εικόνες μεγαλύτερες χωρίς απώλεια ποιότητας

Εάν θέλετε να συμπιέσετε ή να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων εκτός σύνδεσης στην επιφάνεια εργασίας σας, πρέπει να το κάνετε PNG Gauntlet. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Windows Framework 4.0 στον υπολογιστή σας. Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό για τη μετατροπή εικόνων χωρίς απώλεια ποιότητας.

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος μιας εικόνας στο Photoshop χωρίς να χάσετε την ποιότητα

Λοιπόν, κάθε άρθρο επεξεργασίας φωτογραφιών είναι ελλιπές χωρίς να αναφέρεται το Photoshop. Το Photoshop είναι ένα από τα καλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, ικανό να εκτελεί προηγμένα πράγματα.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να έχετε εξειδικευμένο επίπεδο γνώσεων για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων στο Photoshop. Το υπέροχο με το Photoshop είναι ότι το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την ποιότητα εξόδου μετά την αλλαγή του μεγέθους της εικόνας.

1. Ανοίξτε το Photoshop στον υπολογιστή σας με Windows και σύρετε και αποθέστε την εικόνα που θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος.

Αλλαγή μεγέθους στο photoshop

2. Τώρα, κάντε κλικ στην καρτέλα Εικόνα και, κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Μέγεθος εικόνας.

Αλλαγή μεγέθους στο photoshop

3. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τα pixel στη δεξιά καρτέλα και να ορίσετε το μέγεθος της επιλογής σας. Ελεγξε το Επαναδειγματοληψία πλαίσιο και επιλέξτε Διατήρηση λεπτομερειών από το αναπτυσσόμενο μενού.

Αλλαγή μεγέθους στο photoshop

4. Μεταβείτε στο Αρχείο και επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση ως. Επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο με αλλαγή μεγέθους.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Photoshop για να αλλάξετε το μέγεθος και να κάνετε τις εικόνες μεγαλύτερες χωρίς απώλεια ποιότητας.

Με αυτές τις μεθόδους, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή σας χωρίς να χάσετε την ποιότητα των pixel τους και να προσελκύσετε χρήστες φορτώνοντας τον ιστότοπό σας πιο γρήγορα. Ελπίζω να σας αρέσει η ανάρτηση. Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να μετατρέψετε ένα PNG σε PDF

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *