15 καλύτεροι ιστότοποι για αφαίρεση φόντου από εικόνες

Ας το παραδεχτούμε. Υπάρχουν φορές που όλοι θέλαμε να αφαιρέσουμε ένα φόντο από μια εικόνα. Η αφαίρεση του φόντου από μια εικόνα δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το φόντο από μια εικόνα, αλλά η αφαίρεση του φόντου συνήθως απαιτεί επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το Photoshop. Ωστόσο, το πρόβλημα με το Photoshop είναι ότι είναι πολύπλοκο στη χρήση του και δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να αφαιρέσετε το φόντο από μια εικόνα, αλλά το αποτέλεσμα συνήθως δεν είναι ικανοποιητικό. Τι θα συμβεί αν σας πω ότι μπορείτε να αφαιρέσετε φόντο από οποιαδήποτε εικόνα χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών; Λοιπόν, είναι δυνατό, αλλά χρειάζεστε μια ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα στο Android

15 καλύτεροι ιστότοποι για αφαίρεση φόντου από εικόνες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς ιστότοπους επεξεργασίας φωτογραφιών για να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε το φόντο από μια εικόνα σε χρόνο μηδέν. Αυτοί οι ιστότοποι είναι αρκετά εύχρηστοι και ολοκληρώνουν τα πράγματα. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους ιστότοπους.

1. Remove.bg

Remove.bg

Το Remove.bg είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε φόντο από οποιαδήποτε εικόνα. Το καλό με τον ιστότοπο είναι ότι είναι 100% αυτόματο και δωρεάν. Ανιχνεύει αυτόματα το θέμα από μια εικόνα και αφαιρεί το φόντο.

Στο τέλος, έχετε την επιλογή να κάνετε λήψη της εικόνας σε μορφή PNG ή JPG. Το Remove.bg είναι πιο εύκολο στη χρήση από όλους τους άλλους ιστότοπους της λίστας και είναι εντελώς δωρεάν.

2. PhotoScissors

PhotoScissors

Το PhotoScissors είναι ένας άλλος καλύτερος και πιο δημοφιλής ιστότοπος στη λίστα που αφαιρεί αυτόματα το φόντο από τις φωτογραφίες σας. Αφού αφαιρέσετε το φόντο, μπορείτε να αντικαταστήσετε το φόντο με διαφάνεια, συμπαγές χρώμα ή προσαρμοσμένη εικόνα φόντου.

Μάντεψε? Το PhotoScissors μπορεί να χειριστεί πολύπλοκα ημιδιαφανή αντικείμενα όπως τρίχες και μικρές λεπτομέρειες. Εκτός από την αφαίρεση του φόντου, το PhotoScissors μπορεί να δημιουργήσει κολάζ, να ανταλλάξει φόντο και πολλά άλλα.

3. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Adobe Photoshop Express για να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα. Το εργαλείο είναι δωρεάν στη χρήση, αλλά έχει πολλά προβλήματα. Καταργεί το φόντο από μια εικόνα, αλλά η ακρίβεια ανίχνευσης θέματος είναι η χειρότερη.

Μερικές φορές, αφαιρεί ακόμη και το θέμα από το φόντο. Για να χρησιμοποιήσετε το Adobe Photoshop Express, συνδεθείτε στον δωρεάν λογαριασμό σας στην Adobe και ανεβάστε το αρχείο εικόνας JPG/PNG. Μετά τη μεταφόρτωση, κάντε κλικ στο κουμπί «Αυτόματη κατάργηση φόντου» για να αφαιρέσετε το φόντο.

4. Slazzer

Slazzer

Το Slazzer είναι ένας ιστότοπος που χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο όρασης υπολογιστή AI για να ανιχνεύσει ένα θέμα από οποιαδήποτε εικόνα. Μπορεί να ανιχνεύσει πολύπλοκα αντικείμενα από εικόνες όπως τρίχες, σκιές, παρόμοια χρώματα κ.λπ. Το Slazzer είναι γνωστό για τις ακριβείς λειτουργίες αφαίρεσης φόντου και διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά, μια προσθήκη photoshop, την προσθήκη WooCommerce και πολλά άλλα.

Ο δωρεάν λογαριασμός Slazzer σάς επιτρέπει να ανεβάσετε μορφές αρχείων JPG, PNG και JPEG. Ωστόσο, με τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να κάνετε λήψη μόνο του μεγέθους προεπισκόπησης των επεξεργασμένων εικόνων.

5. Αφαίρεση.ai

Αφαίρεση.ai

Το Removal.ai είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκόψετε συγκεκριμένα στοιχεία από την εικόνα σας και να δημιουργήσετε ένα διαφανές φόντο. Μάντεψε? Το Removal.ai ισχυρίζεται ότι αφαιρεί το φόντο των εικόνων δωρεάν χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το εργαλείο Ιστού μπορεί επίσης να χειριστεί τρίχες ή οποιαδήποτε άλλη γούνα σε μια εικόνα. Το Removal.ai κάνει τρία βήματα για να αφαιρέσει το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα – ανεβάστε την εικόνα, κάντε κλικ στο κουμπί μετατροπής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη» για λήψη της εικόνας χωρίς φόντο.

6. Αφαίρεση φόντου Photoroom

Αφαίρεση φόντου Photoroom

Το PhotoRoom είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος στη λίστα όπου μπορείτε να αφαιρέσετε το φόντο των εικόνων σας. Το εργαλείο αφαίρεσης φόντου του PhotoRoom είναι δωρεάν στη χρήση και δεν έχει όρια.

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα του PhotoRoom Background Remover ή να την ανεβάσετε από τον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης. Μετά τη μεταφόρτωση, το εργαλείο Ιστού θα αφαιρέσει αυτόματα το φόντο και θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψη του αρχείου εξόδου.

7. Pixlr

Pixlr

Λοιπόν, το Pixlr είναι ένα πολύ δημοφιλές διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών εκεί έξω. Διαθέτει επίσης ένα δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης φόντου που χρησιμοποιεί AI για να ανιχνεύει θέματα από την εικόνα σας και να αφαιρεί το φόντο.

Αφού αφαιρέσετε το φόντο από τις εικόνες, σας παρέχει την επιλογή να επεξεργαστείτε και τις φωτογραφίες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα, να προσαρμόσετε τις θερμοκρασίες χρώματος και πολλά άλλα μετά την αφαίρεση του φόντου.

8. ΚατάθεσηΦωτογραφίες

ΚατάθεσηΦωτογραφίες

Το DepositPhotos διαθέτει επίσης ένα διαδικτυακό εργαλείο αφαίρεσης φόντου εικόνων που μπορεί να αφαιρέσει φόντο εικόνας με ένα μόνο κλικ.

Το εργαλείο Ιστού χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ανιχνεύσει και να αφαιρέσει το φόντο μιας εικόνας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα εξόδου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά και λειτουργεί με όλους τους τύπους εικόνων.

9. Αφαίρεση φόντου Fotor

Αφαίρεση φόντου Fotor

Λοιπόν, το Fotor είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζεται στον ιστό που σας παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ανίχνευσης και αφαίρεσης φόντου από μια εικόνα.

Το εργαλείο αφαίρεσης φόντου του Fotor είναι πλήρως αυτόματο. ανεβάστε τη φωτογραφία και το εργαλείο θα εντοπίσει και θα αφαιρέσει αυτόματα το φόντο.

10. αγγίζοντας

αγγίζοντας

Το Retoucher μπορεί να μην είναι μια δημοφιλής επιλογή στη λίστα. μπορεί ακόμα να αφαιρέσει εύκολα το φόντο από τις εικόνες σας. Το εργαλείο web είναι πλήρως αυτόματο και λειτουργεί για όλους τους τύπους εικόνων.

Το Retoucher διαθέτει επίσης μερικά άλλα εργαλεία εκτός από το εργαλείο αφαίρεσης φόντου, όπως ένα πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους εικόνας, το πρόγραμμα περιστροφής εικόνας, το πτερύγιο εικόνας, το πρόγραμμα περικοπής εικόνας και πολλά άλλα.

11. InPixio

InPixio

Το InPixio δεν είναι πολύ διάσημο. εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο απλοϊκά εργαλεία αφαίρεσης φόντου στον Ιστό. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση, αφαιρώντας αυτόματα το φόντο της φωτογραφίας για εσάς μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο, πρέπει να ανεβάσετε την εικόνα της οποίας το φόντο θέλετε να αφαιρέσετε. Μόλις μεταφορτωθεί, το εργαλείο θα εντοπίσει αυτόματα το φόντο και θα παρέχει την εικόνα.

12. Clipping Magic

Clipping Magic

Η αρχική σελίδα του Clipping Magic λέει ότι το εργαλείο του είναι εκπαιδευμένο σε εκατομμύρια και εκατομμύρια εικόνες πραγματικού κόσμου, όχι σε τεχνητά δεδομένα εργαστηρίου.

Είναι βασικά ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φόντου AI που μπορεί να σαρώσει και να επιλέξει αποτελεσματικά θέματα από τη φωτογραφία σας και να αφαιρέσει τα άλλα μέρη. Σας παρέχει επίσης εύχρηστα εργαλεία για να αφαιρέσετε μέρη από φωτογραφίες με μη αυτόματο τρόπο.

13. Αφαίρεση φόντου Pixelcut

Αφαίρεση φόντου Pixelcut

Το Pixelcut είναι ένας ολοκληρωμένος διαδικτυακός επεξεργαστής εικόνων που μπορεί να αφαιρέσει εύκολα το φόντο από τις εικόνες σας. Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση και το εργαλείο αφαίρεσης φόντου είναι εντελώς δωρεάν.

Το εργαλείο αφαίρεσης φόντου του Pixelcut χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα λειτουργίες AI για να ανιχνεύσει το φόντο και να το αφαιρέσει άμεσα μέσα σε δευτερόλεπτα. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε νέο φόντο στην εικόνα σας.

14. Cutout.pro

Cutout.pro

Το Cutout.pro είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος για δωρεάν αφαίρεση φόντου από οποιαδήποτε εικόνα. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Cutout.pro είναι η δυνατότητα αφαίρεσης παρασκηνίου κατά παρτίδες.

Μπορείτε να ανεβάσετε πολλές εικόνες και να αφαιρέσετε το φόντο τους με ένα μόνο κλικ. Μετά την αφαίρεση του φόντου, το Cutout.pro σάς προσφέρει επίσης την επιλογή να προσθέσετε και νέο φόντο.

15. Διαγραφή.bg

Διαγραφή.bg

Το Erase.bg είναι λιγότερο δημοφιλές από άλλους ιστότοπους στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει ένα από τα πιο ακριβή εργαλεία αφαίρεσης φόντου. Ενώ το εργαλείο web μπορεί να επιλέξει ακόμη και τις τραχιές άκρες και είναι αρκετά ισχυρό, δεν είναι δωρεάν.

Για να ξεκινήσετε, το Erase.bg σας παρέχει μόνο τρεις μονάδες δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για να αφαιρέσετε το φόντο μόνο τριών εικόνων.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους για να αφαιρέσετε φόντο από οποιαδήποτε εικόνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους για να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα δωρεάν. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλους ιστότοπους.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story

10 καλύτερες εφαρμογές θολώματος φόντου για iPhone

Εργαλείο αφαίρεσης φόντου Paint App Λήψη και τρόπος χρήσης

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *