εφαρμογές για κίνηση φωτογραφιών στο Android

15 καλύτερες εφαρμογές για κίνηση φωτογραφιών στο Android το 2024

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εικόνες και τα βίντεο είναι οι κύριες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή. Κάθε δεύτερη μέρα, οι χρήστες μοιράζονται νέες φωτογραφίες και βίντεο. Εάν ξοδεύετε ατελείωτες ώρες κάνοντας κύλιση προς τα κάτω και εξερευνώντας τις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ίσως γνωρίζετε ότι η τάση των κινούμενων φωτογραφιών, των GIF και των βίντεο είναι υψηλή σε αυτές τις πλατφόρμες.

Αυτές τις μέρες, η προσθήκη εφέ φίλτρου και κινούμενων εικόνων στα βίντεο είναι σχετικά εύκολη, χάρη σε πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Έτσι, αν ψάχνετε επίσης τρόπους για να κάνετε κινούμενες εικόνες, είστε στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Πώς να τραβήξετε κινούμενες φωτογραφίες στο Android

15 καλύτερες εφαρμογές για κίνηση φωτογραφιών στο Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκατοντάδες εφαρμογές για την κίνηση φωτογραφιών είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, αλλά μόνο μερικές λειτουργούν. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, παραθέσαμε τις μη αυτόματα δοκιμασμένες εφαρμογές. Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Google Play Store. Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, τη λίστα των καλύτερων εφαρμογών για κινούμενες φωτογραφίες.

1. Motionleap

Motionleap

Το Motionleap είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων 3D Android με φίλτρα για την προσθήκη κίνησης στην εικόνα σας.

Μάντεψε? Με το Motionleap, μπορείτε γρήγορα να κάνετε κινούμενες φωτογραφίες και να τις μετατρέψετε σε κάτι σύντομο και ενδιαφέρον. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Motionleap επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παγώσουν μερικά μέρη των εικόνων, να εφαρμόσουν φίλτρα κ.λπ.

2. ImgPlay

ImgPlay

Αν αναζητάτε τρόπους δημιουργίας GIF χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, το ImgPlay μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μάντεψε? Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του ImgPlay είναι πολύ πιο καθαρό από το Pixaloop και δεν είναι γεμάτο με άχρηστες λειτουργίες.

Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα του ImgPlay είναι ότι κολλάει ένα υδατογράφημα στις εικόνες σας, το οποίο δεν μπορεί να αφαιρεθεί αν δεν αγοράσετε την έκδοση premium. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS και είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android για κινούμενες φωτογραφίες.

3. Movepic

Movepic

Με το Movepic, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ζωντανές φωτογραφίες, wallpapers και gif με κινούμενα εφέ. Το υπέροχο με το Movepic είναι ότι σας επιτρέπει να κάνετε κίνηση σε οτιδήποτε σε φωτογραφίες με ελαφριά κίνηση απλά σχεδιάζοντας μια διαδρομή.

Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την ταχύτητα της κινούμενης εικόνας βρόχου φωτογραφιών. Ωστόσο, στο μειονέκτημα, η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής προσθέτει ένα υδατογράφημα στις επεξεργασμένες εικόνες.

4. StoryZ Photo Motion

StoryZ Photo Motion

Εάν αναζητούσατε τρόπους για να δημιουργήσετε οπτικές ιστορίες από ακίνητες εικόνες, τότε το StoryZ Photo Motion μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Το StoryZ Photo Motion μπορεί να κάνει τις φωτογραφίες σας να κινούνται και να ζωντανεύουν.

Η εφαρμογή είναι λίγο προηγμένη, αλλά προσφέρει πολλές συναρπαστικές και χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, για να ζωντανέψει τις φωτογραφίες σας, χρησιμοποιεί προγραμματισμένες διαδρομές κίνησης, επικαλύψεις και χρωματικά φίλτρα.

5. PixaMotion Loop

PixaMotion Loop

Το PixaMotion Loop είναι μια σχετικά νέα αλλά δημοφιλής ζωντανή φωτογραφία, ζωντανή ταπετσαρία και δημιουργός κινούμενου φόντου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές animator, το PixaMotion Loop διαθέτει επίσης έναν κατασκευαστή βίντεο για τη δημιουργία μοναδικών σύντομων βίντεο. Το πρόγραμμα επεξεργασίας κίνησης σε εικόνα είναι σε θέση να δημιουργεί εκπληκτικές ζωντανές φωτογραφίες σε κίνηση.

6. Zoetropic

Zoetropic

Η Zoetropic προσφέρει πολλά εργαλεία τρισδιάστατων εφέ και Camera FX για να βυθίσετε τις φωτογραφίες σας. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Zoetropic είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Για να κάνετε μια κίνηση φωτογραφίας, πρέπει να ορίσετε τα σημεία κίνησης, να καλύψετε τις περιοχές που θέλετε να διατηρήσετε ακίνητες και να προσαρμόσετε τα σημεία κίνησης με επικαλύψεις και ήχο.

7. ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΚΟΝΑ

Το VIMAGE είναι μια εφαρμογή δημιουργίας cinemagraph που σας επιτρέπει να κάνετε κινούμενες εικόνες. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσθέσετε εκατοντάδες εφέ κινούμενων φωτογραφιών, φίλτρα, προεπιλογές και επικαλύψεις στις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει τις πολύτιμες εικόνες σας σε δημιουργικές ζωντανές εικόνες.

8. Φώτα

Φώτα

Το Lumyer είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να προσθέτετε εφέ σε βίντεο. Ωστόσο, το καλό είναι ότι ο Lumyer δουλεύει και με φωτογραφίες. Για να κάνετε κινούμενες εικόνες, πρέπει να τραβήξετε μια εικόνα από την κάμερα ή τη συλλογή για να έχετε εκπληκτικά εφέ κινούμενων σχεδίων.

Όχι μόνο αυτό, ο Lumyer μπορεί επίσης να μετατρέψει τη φωτογραφία σας σε κινούμενο GIF και βίντεο.

9. PixAnimator

PixAnimator

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε εκπληκτικούς βρόχους βίντεο, τότε το PixAnimator μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες στη συλλογή, στο ρολό της κάμερας, στις φωτογραφίες του Facebook κ.λπ., για να κάνετε κίνηση. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή λαμβάνει νέους βρόχους κάθε μέρα.

10. Photo Animator & Loop Animation Editor

Photo Animator & Loop Animation Editor

Το Photo Animator & Loop Animation Editor είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή Android Photo Animator στο Google Play Store. Με το Photo Animator & Loop Animation Editor, μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα αξέχαστες φωτογραφίες σε όμορφα κινούμενα σχέδια.

Η εφαρμογή προσφέρει μια δέσμη αποκλειστικών επικαλύψεων, εφέ κίνησης κ.λπ.

11. ToonMe

ToonMe

Το ToonMe είναι μια εκπληκτική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών Android που μετατρέπει τις λήψεις σας πορτρέτου σε στυλ κινουμένων σχεδίων ή διανυσμάτων.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν στο Google Play Store και χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να μετατραπεί η φωτογραφία σας σε καρτούν ή διανυσματική τέχνη. Παίρνετε επίσης έναν κατασκευαστή ολόσωμων καρτούν, διανυσματικά πρότυπα πορτρέτου κ.λπ.

12. Κινούμενες εικόνες και τρισδιάστατες εικόνες

Κινούμενες εικόνες και τρισδιάστατες εικόνες

Το Moving Pictures & 3D Pictures από το Imagix είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ζωντανές φωτογραφίες, wallpapers και κινούμενα θέματα.

Χάρη στην κίνησή του σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, η δημιουργία εκπληκτικών ζωντανών φωτογραφιών σε κίνηση είναι εύκολη. Η εφαρμογή ονομαζόταν προηγουμένως Pixamotion και είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για κίνηση φωτογραφιών στο Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

13. Ανασταίνω

Ανασταίνω

Αν ψάχνετε για μια διασκεδαστική εφαρμογή animator φωτογραφιών για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Revive. Το Revive Face Photo Animator είναι μια εφαρμογή που δημιουργεί κινούμενα σχέδια από οποιαδήποτε φωτογραφία.

Για να ξεκινήσετε, χρειάζεται μόνο να τραβήξετε μια selfie, να προσθέσετε ένα εφέ συγχρονισμού χειλιών και να ζωντανέψετε το πρόσωπό σας. Το μόνο μειονέκτημα του Revive είναι ότι τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά είναι κλειδωμένα πίσω από ένα paywall. Έχετε μόνο λίγες επιλογές στη δωρεάν έκδοση.

14. DreamFace

DreamFace

Το DreamFace είναι μια πολύ διασκεδαστική εφαρμογή κινούμενης εικόνας για Android που είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εκπληκτικά και αστεία βίντεο με λίγα μόνο αγγίγματα.

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει τις φωτογραφίες σας να τραγουδούν και να χορεύουν, να δημιουργεί δωρεάν κείμενο σε ταχύτητα με ένα μόνο πάτημα, να δημιουργεί εκπληκτικά avatar κ.λπ.

Η γεννήτρια βίντεο AI του DreamFace ισχυρίζεται ότι μετατρέπει τις στατικές σας εικόνες σε ψηφιακούς που μιλούν μέσα σε δευτερόλεπτα.

15. Χορός προσώπου

Χορός προσώπου

Το Face Dance μοιάζει πολύ με την εφαρμογή DreamFace που αναφέραμε παραπάνω. Είναι ένα κινούμενο σχέδιο φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη που σας επιτρέπει να κάνετε κινούμενες εικόνες στα πορτρέτα σας με εκατοντάδες κινούμενα σχέδια προσώπων.

Με αυτό το AI Photo animator, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε φωτογραφία να τραγουδήσει, να ζωντανέψει τις παλιές σας φωτογραφίες με τη λειτουργία Nostalgia, να δημιουργήσετε έναν δικό σας χορό προσώπου και πολλά άλλα.

Αν και αυτή είναι μια εξαιρετική διασκεδαστική εφαρμογή, ορισμένες από τις λειτουργίες της χρειάζονται αγορά. Χωρίς να αγοράσετε τα στοιχεία εντός εφαρμογής, δεν θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android για να δημιουργήσετε κίνηση σε μια στατική φωτογραφία. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω

Διαβάστε επίσης :Πώς να κάνετε Loop ενός βίντεο YouTube

Κινούμενες ταπετσαρίες για υπολογιστή – Λήψη και χρήση κινούμενων ταπετσαριών

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *