Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook το 2023

Το Facebook είναι πράγματι ένας εξαιρετικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος που σας συνδέει με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας και κάθε άλλο άτομο που μπορείτε να σκεφτείτε. Με τα χρόνια, το Facebook έχει βελτιωθεί και προσφέρει πλέον διάφορες μορφές επικοινωνίας.

Στο Facebook, μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να δημοσιεύσετε στον τοίχο του φίλου σας, να απαντήσετε στα σχόλια και πολλά άλλα. Τα βίντεο αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος του Facebook και πολλά βίντεο κοινοποιούνται στον ιστότοπο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το Facebook είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα δημιουργίας και κατανάλωσης περιεχομένου μετά το YouTube. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από μουσική, μιμίδια, βίντεο και GIF εδώ. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Facebook, μερικές φορές μπορεί να βρείτε ένα βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε ενώ κάνετε κύλιση στη ροή ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης :Καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο για Windows

12 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το Facebook δεν προσφέρει καμία επιλογή για λήψη βίντεο. Ναι, μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο σε λίστες αναπαραγωγής, αλλά δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε. Πρέπει να βασίζεστε σε ιστότοπους ή εφαρμογές λήψης βίντεο τρίτων λήψη βίντεο από το Facebook.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η λίστα θα περιλαμβάνει ιστότοπους και εφαρμογές για λήψη βίντεο από το Facebook. Ας αρχίσουμε.

1. CleverGet Video Downloader

CleverGet Video Downloader

Το CleverGet Video Downloader, παλαιότερα γνωστό ως Leawo Video Downloader, είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο που είναι διαθέσιμα για Mac και Windows.

Με το CleverGet Video Downloader, μπορείτε να κατεβάσετε μουσικά βίντεο, τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμη και βίντεο με ζωντανή ροή από 1000+ ιστότοπους.

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο για υπολογιστή υποστηρίζει τη λήψη βίντεο από διαδικτυακές πηγές όπως το YouTube, το Instagram, το Yahoo, το MyVideo, το Dailymotion και άλλα.

Η λήψη του αρχείου είναι εύκολη. επικολλήστε τον σύνδεσμο στο CleverGet Video Downloader και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Το πρόγραμμα θα πάρει τον σύνδεσμο και θα κατεβάσει το βίντεο πιο γρήγορα.

2. VideoProc

VideoProc

Το VideoProc είναι ένα πλήρες λογισμικό επεξεργασίας βίντεο διαθέσιμο για Windows και macOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VideoProc για μετατροπή, αλλαγή μεγέθους και επεξεργασία μεγάλων βίντεο 4K/HDR, ήχου και DVD.

Υποστηρίζει επίσης λήψη βίντεο από 1000+ τοποθεσίες βίντεο και ήχου. Αν μιλάμε για το πρόγραμμα λήψης βίντεο στο Facebook, το VideoProc μπορεί να κατεβάσει βίντεο από το Facebook, σύντομα βίντεο και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το VideoProc υποστηρίζει επίσης μαζική λήψη βίντεο και εγγραφή ζωντανών ροών. Συνολικά, το VideoProc είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

3. Πρόγραμμα λήψης βίντεο και μουσικής Allavsoft

Πρόγραμμα λήψης βίντεο και μουσικής Allavsoft

Εάν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο και μουσικής για Windows, δοκιμάστε το Alllavsoft Video and Music Downloader. Είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο premium για υπολογιστές που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από 1000+ ιστότοπους.

Υποστηρίζει επίσης ένα ευρύ φάσμα μουσικών τοποθεσιών για λήψη μουσικής. Μπορεί να κατεβάσει μαζικά βίντεο από το Facebook αν μιλάμε για λήψη βίντεο από το Facebook.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τη λήψη αρχείων μουσικής από διάφορους ιστότοπους μουσικής όπως Spotify, Soundcloud, Deezer κ.λπ.

Εκτός από τη λήψη βίντεο, το Alllavsoft Video and Music Downloader παρέχει επίσης επιλογές μετατροπής βίντεο.

4. fdown.net

fdown.net

Το Fdown είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει λήψη βίντεο από το Facebook. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν. δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Επίσης, δεν θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε καμία επέκταση Chrome για να χρησιμοποιήσετε το fdown.net. Για να κάνετε λήψη βίντεο από το Facebook, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της ανάρτησης και επικολλήστε την στο πεδίο URL του fdown.net.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Ο ιστότοπος θα λάβει αυτόματα το βίντεο και θα σας παρέχει επιλογές λήψης. Ωστόσο, ο ιστότοπος μπορεί να επιλέξει μόνο αναρτήσεις που έχουν οριστεί ως δημόσιες.

5. SnapSave

SnapSave

Το SnapSave είναι άλλο ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα λήψης βίντεο στο Facebook που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από το Facebook σε πολλές αναλύσεις. Μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο από το Facebook σε ανάλυση 1080p, 2k και 4k.

Δεδομένου ότι είναι πρόγραμμα λήψης βίντεο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, είναι πλήρως συμβατό με όλες τις συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο σε οποιαδήποτε συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Όπως το Fdown, το SnapSave δεν σας ζητά να εγκαταστήσετε καμία επέκταση ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν. πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο βίντεο FB στο πεδίο λήψης για να λάβετε το βίντεο στη συσκευή σας.

6. Πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook

Πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομά του, Πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook είναι μια εφαρμογή λήψης βίντεο Android που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο HD και ιστορίες από το Facebook.

Το καλό με ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook είναι ότι σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε βίντεο πριν κάνετε λήψη από αυτό. Μπορείτε επίσης να λάβετε έναν πλήρη διαχειριστή λήψεων με αυτήν την εφαρμογή.

Με το Video Downloader για Facebook, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο από το Facebook που μοιράζεστε από τους φίλους σας, να κατεβάζετε βίντεο από ειδήσεις, να κατεβάζετε βίντεο από ομάδες και σελίδες και πολλά άλλα.

7. FastVid

FastVid

Το FastVid είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές λήψης βίντεο στο Facebook για Android που είναι πολύ εύκολο στη χρήση και πλούσιο σε δυνατότητες. Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από το Facebook και να τα αποθηκεύετε στη συσκευή σας.

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο στο Facebook με το Link/URL τους. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε κανέναν λογαριασμό Facebook για να κατεβάσετε τα βίντεο.

Εκτός από αυτό, το FastVid προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως ένα πρόγραμμα περιήγησης για περιήγηση στον λογαριασμό σας στο Facebook. Το πρόγραμμα περιήγησης σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με ένα μόνο πάτημα.

Έχετε επίσης την επιλογή να δημοσιεύσετε τον σύνδεσμο ανάρτησης βίντεο στο Facebook για να το κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο. Συνολικά, το FastVid είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook για Android.

8. GIF

GIF

Το GIFF δεν είναι ένα αποκλειστικό πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να κατεβάζει βίντεο από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στο iPhone σας.

Το GIFF είναι ένα πρόγραμμα λήψης GIF και βίντεο για iPhone που λειτουργεί με πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του Facebook. Σας επιτρέπει να κατεβάζετε gif και βίντεο από ιστότοπους και εφαρμογές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο iPhone σας για να αποθήκευση βίντεο στο Facebook για μελλοντική χρήση, κοινή χρήση και προβολή. Το GIFF χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο iPhone σας για να αποθηκεύσει τα αρχεία πολυμέσων.

9. FBSaver

FBSaver

Το FBSaver είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook για iPhone που είναι πολύ διαφορετικό από άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό ουσιαστικά σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο Facebook στην εφαρμογή.

Μόλις αποθηκευτεί, πρέπει να ανοίξετε το FBSaver και να πατήσετε στο βίντεο. η εφαρμογή σας ανακατευθύνει αμέσως στην εφαρμογή Facebook και αναπαράγει το βίντεο.

Έτσι, τεχνικά, το FBSaver δεν είναι πρόγραμμα λήψης βίντεο στο Facebook. Απλώς αποθηκεύει το σύνδεσμο βίντεο και το παίζει όποτε θέλετε.

10. Σώσε από

Σώσε από

Το SaveFrom είναι δημοφιλές πρόγραμμα λήψης βίντεο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης συμβατό με όλους τους σημαντικούς ιστότοπους βίντεο και ήχου. Λειτουργεί επίσης με το YouTube, το Twitter, το Facebook, το Instagram, το Dailymotion και πολλούς άλλους ιστότοπους.

Δεδομένου ότι το SaveFrom είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για να κάνετε λήψη βίντεο από το Facebook, πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο στο πεδίο βίντεο του SaveFrom.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη και επιλέξτε από τη διαθέσιμη ποιότητα βίντεο. Το βίντεο του Facebook θα ληφθεί στη συσκευή σας σε ελάχιστο χρόνο.

11. SSYouTube

SSYouTube

Το SSYouTube είναι ένας ιστότοπος λήψης βίντεο που λειτουργεί και με το Facebook. Ο ιστότοπος έχει υψηλή απόκριση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο από προγράμματα περιήγησης ιστού για υπολογιστές όσο και για κινητά.

Για να κάνετε λήψη βίντεο από το Facebook με το SSYouTube, πρέπει απλώς να αντιγράψετε τον σύνδεσμο βίντεο του Facebook και να τον επικολλήσετε στο πεδίο λήψης βίντεο του SSYouTube. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ιστότοπος θα εντοπίσει το βίντεο και θα παρέχει μια επιλογή λήψης σε μορφή MP4.

Το SSYouTube διαθέτει επίσης μια επέκταση προγράμματος περιήγησης συμβατή με δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Firefox, το Chrome, το Opera και όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού που βασίζονται στο Chromium.

12. Internet Download Manager

Internet Download Manager

Το Internet Download Manager ή το IDM είναι βασικά ένας διαχειριστής λήψεων για υπολογιστή με Windows. Η διαχείριση λήψεων για Windows όχι μόνο επιταχύνει τις λήψεις αλλά σας παρέχει επίσης μια δυνατότητα παύσης/συνέχισης.

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο από το Facebook με τη βοήθεια της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης IDM. Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης εντοπίζει αυτόματα τα βίντεο από διαφορετικούς ιστότοπους και παρέχει τη σύνδεση λήψης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το Facebook χωρίς κανένα εργαλείο

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι του άρθρου είναι δωρεάν και δεν απαιτούν δημιουργία λογαριασμού. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη βίντεο στο Facebook, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Downloader στο Android TV

Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα σας στο Facebook

Πότε έγινα μέλος του Facebook;


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *