καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ES File Explorer

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ES File Explorer το 2023

Σχεδόν εκατοντάδες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Μερικά είναι καλά και άλλα προσθέτουν λογισμικό υποκλοπής spyware σε συσκευές όπως το ES File Explorer.

Όσον αφορά τον ES File Explorer, η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων παρέμεινε δημοφιλής στους χρήστες Android, αλλά συνελήφθη να προσθέτει λογισμικό υποκλοπής spyware στις συσκευές της.

Αν και η εταιρεία πίσω από το ES File Explorer αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, έχει κάνει πολλούς χρήστες να είναι δύσπιστοι. Η δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, ES File Explorer, έχει πλέον αποκλειστεί από το Google Play Store.

Διαβάστε επίσης :Λήψη Internet Explorer για Windows 11

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ES File Explorer

Πολλοί χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις ES File Explorer, καθώς δεν είναι διαθέσιμο στο Google Play Store. Έτσι, αν ψάχνετε επίσης για το ίδιο, είστε στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές του ES File Explorer. Ας τσεκάρουμε.

1. Εξερευνητής

Εξερευνητής

Ο Explorer μπορεί να μην είναι ένας διαχειριστής αρχείων με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα, αλλά είναι εξαιρετικά ελαφρύς και διαθέτει μια ομαλή και διαισθητική διεπαφή. Έρχεται με μια διεπαφή χρήστη που βασίζεται σε καρτέλες που σας επιτρέπει να πλοηγείστε μεταξύ τοποθεσιών σύροντας ή κάνοντας κλικ σε μια καρτέλα.

Εκτός από την τακτική διαχείριση αρχείων, ο Explorer σάς επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε υπηρεσίες cloud όπως το Google Drive, το Box και το Dropbox.

2. File Commander Manager & Cloud

File Commander Manager & Cloud

Το File Commander Manager & Cloud από το Mobisystem είναι μια ακόμη ισχυρή εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που μπορεί να χειριστεί σχεδόν κάθε αρχείο που είναι αποθηκευμένο στη συσκευή σας.

Εκτός από τη διαχείριση του τοπικού σας αποθηκευτικού χώρου, το File Commander Manager & Cloud μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη διαχείριση αρχείων που είναι αποθηκευμένα στον χώρο αποθήκευσης cloud και στη θέση δικτύου,

Εκτός από αυτό, το File Commander Manager & Cloud προσφέρει επίσης χρήσιμες λειτουργίες όπως Κάδος Ανακύκλωσης, Αναλυτής αποθήκευσης, Μετατροπέας αρχείων και πολλά άλλα.

3. Αρχεία Υλικού

Αρχεία Υλικού

Το Material Files δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και όμορφες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android.

Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων ανοιχτού κώδικα για Android με σχεδιασμό υλικού. Ο διαχειριστής αρχείων είναι εξαιρετικά ελαφρύς, καθαρός και ασφαλής.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα εσωτερικά αρχεία και τα αρχεία της κάρτας SD με αυτήν την εφαρμογή. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή για εξαγωγή και δημιουργία κοινών συμπιεσμένων αρχείων. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης υποστήριξη Root και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αρχεία σε διακομιστές FTP, SFTP και SMB.

4. Διαχείριση αρχείων RS

Διαχείριση αρχείων RS

Το RS File Manager είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που είναι 100% δωρεάν, ασφαλής και απλή και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα αρχεία αποτελεσματικά.

Με το RS File Manager, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε όλα τα είδη αρχείων που είναι αποθηκευμένα στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Το RS File Manager διαθέτει επίσης μια δυνατότητα ανάλυσης δίσκου που αναλύει τη χρήση του χώρου σας, εντοπίζει μεγάλα αρχεία κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να διαχειριστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox, το OneDrive κ.λπ.

5. Solid Explorer

Solid Explorer

Μετά την κατάργηση του ES File Explorer, το Solid Explorer απέκτησε πολλούς χρήστες. Το Solid Explorer ήταν ο καλύτερος ανταγωνιστής του ES File Explorer, αλλά από τη στιγμή που το ES File Explorer καταργήθηκε από το Google Play Store, είναι η μόνη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που πλησιάζει σε αυτήν.

Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android διαθέτει σχεδιασμό υλικού και έχει όλες τις δυνατότητες που βρίσκετε στον ES File Explorer.

6. Συνολικός Διοικητής

Συνολικός Διοικητής

Το Total Commander είναι μια από τις πιο ισχυρές εφαρμογές διαχείρισης αρχείων που είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Από τη διαχείριση αρχείων έως την ανάκτηση αρχείων αποθήκευσης cloud, το Total Commander μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους.

Επί του παρόντος, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις του ES File Explorer με υποστήριξη cloud, υποστήριξη προσθηκών, σελιδοδείκτη αρχείων κ.λπ.

7. Διαχειριστής αρχείων ASTRO

Διαχείριση αρχείων Astro

Το ASTRO File Manager είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορεί να βρει και να καθαρίσει αρχεία που έχουν απομείνει, ανεπιθύμητα αρχεία κ.λπ. Όσον αφορά τις δυνατότητες διαχείρισης αρχείων, το ASTRO File Manager έχει κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε για αποτελεσματική διαχείριση αρχείων.

8. Εξερεύνηση αρχείων Cx

Εξερεύνηση αρχείων Cx

Το Cx File Explorer είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές διαχείρισης αρχείων, γνωστή για τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή χρήστη. Ενώ οι περισσότερες από τις άλλες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων για Android εστιάζουν στη βελτίωση της χρηστικότητας της πρόσβασης στα αρχεία, η Cx File Explorer εστιάζει στην πρόσβαση σε αρχεία στο NAS (Δίκτυο αποθήκευσης).

Με το NAS, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε κοινόχρηστο ή απομακρυσμένο χώρο αποθήκευσης όπως FTPS, FTP, SFTP, SMB κ.λπ.

9. Αρχεία από την Google

Τα αρχεία από την Google μπορεί να μην είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση του ES File Explorer στη λίστα, αλλά αξίζει. Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για την Google είναι γνωστή για την έξυπνη αναγνώριση των σκουπιδιών αποθήκευσης.

Εντοπίζει αυτόματα και εμφανίζει τα ανεπιθύμητα αρχεία που πρέπει να διαγραφούν από το smartphone. Εκτός από αυτό, το Files by Google διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης αρχείων που περιμένετε από μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων.

10. Εξερεύνηση αρχείων FX

Εξερεύνηση αρχείων FX

Το FX File Explorer είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων χωρίς διαφημίσεις για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η διεπαφή χρήστη του FX File Explorer δεν είναι το πιο ζωτικό μέρος της εφαρμογής, αλλά εκπληρώνει αυτό το κενό παρέχοντας πολλές μοναδικές και προηγμένες λειτουργίες.

Το FX File Explorer υποστηρίζει πολλαπλά παράθυρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς φακέλους ταυτόχρονα. Όσον αφορά το απόρρητο, το FX File Explorer το παίρνει πολύ σοβαρά. Η εφαρμογή δεν εμφανίζει διαφημίσεις και δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα κανενός χρήστη.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ES File Explorer που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το ES File Explorer στο Firestick

καλύτερες εφαρμογές για βελτίωση της μουσικής εμπειρίας στο iPhone


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *