Τα Windows 11 συνεχίζουν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση;

Τα Windows 11 συνεχίζουν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση; 6 τρόποι για να το διορθώσετε

Κατά τη χρήση των Windows 11, το ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι χρήστες είναι το σύστημα που εγκαθιστά την ίδια ενημέρωση ξανά και ξανά. Η εγκατάσταση της ίδιας ενημέρωσης στα Windows 11 θα μπορούσε να είναι πολύ απογοητευτική, ειδικά αν ο υπολογιστής σας έχει περιορισμένους πόρους.

Τα Windows 11 συνεχίζουν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάφορα ζητήματα. Θα μπορούσε να οφείλεται σε αποτυχημένη εγκατάσταση ενημέρωσης, κατεστραμμένα αρχεία συστήματος, προβλήματα με τα εργαλεία του Windows Update κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε παρόμοια προβλήματα εάν ο υπολογιστής σας παρουσιάστηκε πρόσφατα σφάλμα. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα – τα Windows 11 συνεχίζουν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε τις ενημερώσεις των Windows 11 που δεν πραγματοποιούνται λήψη

Τα Windows 11 συνεχίζουν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση; 6 τρόποι για να το διορθώσετε

Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες μεθόδους επιδιόρθωσης Windows 11 Συνεχίζει να εγκαθιστά την ίδια ενημέρωση θέμα. Οι μέθοδοι θα είναι λίγο περίπλοκες, οπότε φροντίστε να τις ακολουθήσετε προσεκτικά. Ας αρχίσουμε.

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Προτού ακολουθήσετε τις πραγματικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, είναι καλύτερο να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Οι πιθανότητες είναι ότι ένα σφάλμα στα Windows 11 εμποδίζει το εργαλείο ενημέρωσης να εγκαταστήσει μια συγκεκριμένη ενημέρωση.

Όταν τα Windows 11 αποτυγχάνουν να εγκαταστήσουν την ενημέρωση, επιχειρούν να εγκαταστήσουν ξανά μετά από λίγα λεπτά ή να κάνουν επανεκκίνηση. Επομένως, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows 11 για να αποκλείσετε όλα τα πιθανά σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Η επανεκκίνηση ενός υπολογιστή με Windows 11 είναι εύκολη. κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Μενού Power > Επανεκκίνηση. Αυτό θα επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Εκτελέστε το Windows Update Troubleshooter

Εάν τα Windows 11 εξακολουθούν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση, πρέπει να εκτελέσετε την Αντιμετώπιση προβλημάτων του Windows Update ακόμα και μετά την επανεκκίνηση. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε το Windows Update Troubleshooter με απλά βήματα.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Troubleshooter. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Αντιμετώπιση προβλημάτων Ρυθμίσεις από τη λίστα με τα καλύτερα αποτελέσματα του αγώνα.

Αντιμετώπιση προβλημάτων Ρυθμίσεις

2. Στην οθόνη Αντιμετώπιση προβλημάτων, κάντε κλικ στο Άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων.

Άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων

3. Στην οθόνη Άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων, κάντε κλικ στο Τρέξιμο κουμπί δίπλα Ενημερωμένη έκδοση για Windows.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows

Αυτό είναι! Τώρα, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update.

3. Εκκαθαρίστε το φάκελο διανομής λογισμικού

Το Software Distribution είναι ένας φάκελος όπου τα Windows 11 αποθηκεύουν τις ενημερώσεις που έχουν ληφθεί αλλά εκκρεμεί η εγκατάσταση. Εάν δεν θέλετε τα Windows 11 να εγκαταστήσουν μια συγκεκριμένη ενημέρωση, διαγράψτε τον φάκελο διανομής λογισμικού στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πληκτρολογήστε τη γραμμή εντολών στην Αναζήτηση των Windows. Κάντε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει η Γραμμή εντολών, εκτελέστε αυτές τις δύο εντολές μία προς μία.

net stop wuauserv
net stop bits

καθαρή στάση wuauserv

3. Τώρα πατήστε το Windows Key + R κουμπί στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση. Στο παράθυρο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε την ακόλουθη διαδρομή και πατήστε Enter.

C:\Windows\SoftwareDistribution

C:\Windows\SoftwareDistribution

4. Τώρα, θα δείτε το φάκελο SoftwareDistribution. Επιλέξτε όλα τα αρχεία και διαγράφω τους.

διαγράφω

5. Αφού διαγράψετε όλα τα αρχεία, ανοίξτε τη Γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή και εκτελέστε αυτές τις δύο εντολές:

net start wuauserv
net start bits

καθαρή εκκίνηση wuauserv

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει τα Windows 11, τα οποία συνεχίζουν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση επανειλημμένα.

4. Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε την προβληματική ενημέρωση

Στα Windows 11, έχετε την επιλογή να επανεγκαταστήσετε την προβληματική ενημέρωση. Εάν υπάρχει κάποιο τεχνικό σφάλμα με την προηγούμενη ενημέρωση λογισμικού που εγκαταστήσατε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την προβληματική ενημέρωση και να την εγκαταστήσετε ξανά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Ενημερωμένη έκδοση για Windows.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ενημέρωση ιστορικού.

Ενημέρωση ιστορικού

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στις Σχετικές ρυθμίσεις και κάντε κλικ Απεγκατάσταση ενημερώσεων.

Σχετικές ρυθμίσεις

5. Τώρα, βρείτε την προβληματική ενημέρωση και κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση κουμπί δίπλα του.

Απεγκατάσταση

6. Μόλις απεγκατασταθεί, μεταβείτε στην οθόνη του Windows Update και κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την προβληματική ενημέρωση στον υπολογιστή σας με Windows 11.

5. Επαναφέρετε τα στοιχεία του Windows Update

Η επαναφορά των στοιχείων του Windows Update δεν είναι μια σίγουρη λύση για το πρόβλημα, αλλά έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες των Windows 11. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα στοιχεία του Windows Update.

1. Πληκτρολογήστε Windows PowerShell στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο PowerShell και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει το βοηθητικό πρόγραμμα PowerShell, εκτελέστε αυτές τις εντολές μία προς μία.

net stop wuauserv

net stop cryptSvc

net stop bits

net stop msiserver

ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old

ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old

net start wuauserv

net start cryptSvc

net start bits

net start msiserver

Εκτελέστε την εντολή

3. Αφού εκτελέσετε όλες αυτές τις εντολές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11.

4. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε το εργαλείο ενημέρωσης των Windows 11 και έλεγχος για ενημερώσεις.

Ελεγχος για ενημερώσεις

Έτσι είναι εύκολο να επαναφέρετε τα στοιχεία του Windows Update στον υπολογιστή με Windows 11.

6. Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα System File Checker Utility

Εάν τα Windows 11 εξακολουθούν να εγκαθιστούν την ίδια ενημέρωση, τα αρχεία του συστήματός σας πιθανότατα θα είναι κατεστραμμένα. Η εκτέλεση του βοηθητικού προγράμματος System File Checker είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης κατεστραμμένων αρχείων συστήματος στα Windows 11. Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

1. Πληκτρολογήστε τη γραμμή εντολών στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη Γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε τη δεδομένη εντολή και πατήστε Enter.

sfc /scannow

sfc /scannow

3. Εάν το βοηθητικό πρόγραμμα System File Checker επιστρέψει με σφάλμα, εκτελέστε τις εντολές DISM:

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

επικολλήστε τη δεδομένη εντολή

Αφού εκτελέσετε όλες αυτές τις εντολές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, εκτελέστε ξανά το εργαλείο Windows Update. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει τα Windows 11 Συνεχίζει να εγκαθιστά το ίδιο πρόβλημα ενημέρωσης.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε τα Windows 11 Συνεχίζει να εγκαθιστά την ίδια ενημέρωση. Εάν έχετε ακολουθήσει όλες τις μεθόδους, το πρόβλημα είναι πιθανό να διορθωθεί. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να επιλύσετε τα Windows συνεχίζουν να εγκαθιστούν το ίδιο πρόβλημα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης που λείπουν στα Windows

Πώς να δημιουργήσετε έναν κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Windows Update 0x80070003Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *