Πώς να δημιουργήσετε συντόμευση επιφάνειας εργασίας Copilot στα Windows 11

Το 2023, η Microsoft εισήγαγε μια νέα δυνατότητα με AI στα Windows 11 που ονομάζεται Copilot. Εάν δεν γνωρίζετε, το Microsoft Copilot είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε Windows 11. Πρόσφατα, το Copilot διατίθεται επίσης για Android και iPhone.

Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 11 έχουν ήδη το εικονίδιο Microsoft Copilot στη γραμμή εργασιών, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση στο συνοδευτικό AI. Η Microsoft δημιούργησε επίσης έναν ξεχωριστό ιστότοπο που παρέχει πρόσβαση στο Copilot από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ενώ το εικονίδιο της γραμμής εργασιών Copilot παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο συνοδευτικό AI, δεν θα ήταν καλύτερο να είχαμε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας για το ίδιο; Η ύπαρξη συντόμευσης επιφάνειας εργασίας Copilot θα σας βοηθήσει να αποκρύψετε το εικονίδιο Copilot από τη γραμμή εργασιών και να έχετε χώρο για άλλα σημαντικά στοιχεία.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το Copilot αλλά δεν θέλετε να διατηρήσετε τη συντόμευση της γραμμής εργασιών, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας Copilot στα Windows 11. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά εύκολα βήματα για τη δημιουργία μιας συντόμευσης επιφάνειας εργασίας Copilot στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows 11

Πώς να δημιουργήσετε συντόμευση επιφάνειας εργασίας Copilot στα Windows 11

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους για να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας Copilot. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό συντομεύσεων των Windows 11 για να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας για πρόσβαση στο Copilot. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στην οθόνη επιφάνειας εργασίας.

2. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας σας και επιλέξτε Νέο > Συντόμευση.

Νέο > Συντόμευση

5. Στη συνέχεια, στο πεδίο Πληκτρολογήστε ένα όνομα για αυτήν τη συντόμευση, πληκτρολογήστε Δεύτερος πιλότος και κάντε κλικ Φινίρισμα.

Δεύτερος πιλότος

6. Αυτό θα προσθέσει αμέσως τη συντόμευση Copilot στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στη συντόμευση που δημιουργήθηκε πρόσφατα εκκινήστε τον βοηθό AI.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας Copilot στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Πώς προσαρμόζετε τη συντόμευση επιφάνειας εργασίας για το Copilot;

Η συντόμευση που δημιουργήσατε μόλις τώρα θα παρέχει πρόσβαση στον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης, αλλά θα δείτε μια κενή συντόμευση. Εάν θέλετε να κάνετε τη συντόμευση να μοιάζει περισσότερο με εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Copilot, πρέπει να την προσαρμόσετε. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη συντόμευση επιφάνειας εργασίας για το Copilot.

1. Για να ξεκινήσετε, χρειάζεστε ένα εικονίδιο Copilot σε μορφή .ico αποθηκευμένο στην τοπική σας μονάδα δίσκου. Μπορείτε να το πάρετε από αυτό Σύνδεσμος ή κατεβάστε την εικόνα Copilot PNG και μετατρέψτε τη σε μορφή .ico.

2. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση επιφάνειας εργασίας Copilot και επιλέξτε Ιδιότητες.

Ιδιότητες

3. Στις Ιδιότητες, μεταβείτε στο web document .

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αλλαγή κουμπί εικονιδίου όπως φαίνεται παρακάτω.

Αλλαγή

5. Τώρα περιηγηθείτε στο εικονίδιο Copilot που έχετε ήδη.

6. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Εντάξει για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

περιηγηθείτε στο εικονίδιο Copilot

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Apply και μετά Εντάξει για να κλείσετε το παράθυρο.

Εικονίδιο Copilot

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας ώστε να μοιάζει με επίσημη εφαρμογή Copilot.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την προσθήκη μιας συντόμευσης Copilot στην επιφάνεια εργασίας των Windows 11. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προσθήκη ενός εικονιδίου Copilot στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Microsoft Copilot στο Android

Microsoft Copilot Λήψη εφαρμογής

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *