Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Threads το 2023

Η νέα εφαρμογή Threads του Mark Zuckerberg δίνει ήδη σκληρό ανταγωνισμό στο Twitter και ήδη γίνεται viral σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη κατεβάσει την εφαρμογή και έχουν σπάσει πολλά ρεκόρ.

Εάν έχετε φτάσει σε αυτήν τη σελίδα, το πιθανότερο είναι ότι χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή και αναζητάτε μια επιλογή για να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας. Άρα, είναι δυνατόν να αλλάξτε το όνομα χρήστη του λογαριασμού Threads σας?

Διαβάστε επίσης:Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό στα Threads

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη Threads;

Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή Threads από το Instagram είναι ακόμα πολύ νέα και δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής του ονόματος χρήστη. Εφόσον η εφαρμογή Threads απαιτεί εγγραφή μέσω Instagram, η εφαρμογή χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη σας στο Instagram για να συνδεθείτε.

Εκτός από το όνομα χρήστη, τα Threads χρησιμοποιούν και άλλα στοιχεία λογαριασμού Instagram για την παροχή ορισμένων λειτουργιών. αυτό περιλαμβάνει τις βασικές σας λεπτομέρειες.

Αν και δεν υπάρχει επιλογή στην εφαρμογή Threads για αλλαγή του ονόματος χρήστη σας, η αλλαγή του ονόματος χρήστη Instagram θα ενημερώσει το νέο όνομα χρήστη στην εφαρμογή Threads. Έτσι, η αλλαγή του ονόματος χρήστη Instagram θα αντικατοπτρίζει την αλλαγή στον λογαριασμό σας στο Threads.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη των Threads  σας;

Όπως γνωρίζουμε, δεν υπάρχει επιλογή αλλάξτε το όνομα χρήστη στην εφαρμογή Threads; πρέπει πρώτα να αλλάξουμε το όνομα χρήστη στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.

εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο Επεξεργασία προφίλ κουμπί.

Επεξεργασία προφίλ

3. Στο Επεξεργασία προφίλ, πατήστε το Όνομα χρήστη και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη που θέλετε να ορίσετε. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Εγινε κουμπί.

Όνομα χρήστη

4. Μόλις αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram, η αλλαγή θα εμφανιστεί αμέσως στην εφαρμογή Threads.

Όνομα χρήστη

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή Threads.

Πώς να αλλάξετε τις βασικές λεπτομέρειες στην εφαρμογή Threads;

Παρόλο που δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής ονόματος χρήστη Threads στην εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε τα βασικά στοιχεία σας. Ο λογαριασμός σας Threads σάς επιτρέπει να τροποποιείτε βασικές λεπτομέρειες όπως βιογραφικό, συνδέσμους, τύπο λογαριασμού κ.λπ.

Επομένως, εάν θέλετε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram και το Threads ξεχωριστά, ίσως θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις του προφίλ Threads. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Threads στο smartphone σας και πατήστε στο Εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.

Εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο Επεξεργασία προφίλ επιλογή.

Όνομα χρήστη

3. Στο Επεξεργασία προφίλ, μπορείτε να αλλάξετε το προφίλ σας Bioπρόσθεσε ένα Σύνδεσμοςκαι αλλάξτε το Τύπος Λογαριασμού.

Τύπος Λογαριασμού

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε βασικές αλλαγές στο προφίλ σας στο Threads.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη των Threads ;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής του ονόματος χρήστη Threads. Πρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη Instagram για να ενημερώσετε το νέο όνομα χρήστη στην εφαρμογή Threads.

Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών σε Threads ;

Για εναλλαγή μεταξύ Λογαριασμών σε νήματα, θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε τους λογαριασμούς σας στην εφαρμογή Instagram. Μόλις προσθέσετε, αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Threads και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε προσθέσει στο Instagram.

Μπορώ να έχω πολλούς λογαριασμούς Threads;

Ναι, οι λογαριασμοί Threads είναι δωρεάν για όλους και μπορείτε να έχετε έναν για κάθε λογαριασμό σας στο Instagram. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram στην εφαρμογή Instagram και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους εύκολα.

Μπορώ να έχω νήματα χωρίς Instagram;

Οχι! Το Threads είναι στενά συνδεδεμένο με το Instagram και δεν υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε λογαριασμό με Threads χωρίς Instagram. Η εφαρμογή Threads απαιτεί έναν ενεργό λογαριασμό Instagram για να λειτουργήσει.

Πόσες φορές μπορώ να αλλάξω όνομα χρήστη Instagram;

Ενώ το Instagram σάς επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας, μπορείτε να το αλλάξετε μόνο δύο φορές. Αφού το αλλάξετε δύο φορές, θα πρέπει να περιμένετε 14 ημέρες για να το αλλάξετε ξανά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό

Η αλλαγή του ονόματος χρήστη στα Threads είναι εύκολη. πρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη του Instagram σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια απενεργοποίηση για εκείνους τους χρήστες του Threads που θέλουν να διατηρήσουν τον λογαριασμό Instagram και Threads ξεχωριστά. Προς το παρόν, αυτή είναι η μόνη επιλογή για να αλλάξετε το όνομα χρήστη της εφαρμογής Threads.

Διαβάστε επίσης:Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε Threads από το Instagram

Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό

Τρόπος λήψης βίντεο Threads το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *