Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram

Θέλετε να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram ; Είσαι στο σωστό μέρος. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να αλλάξετε το όνομα του προφίλ σας στο Instagram και το όνομα χρήστη σας στο Instagram.

Ακόμα κι αν έχετε νέο λογαριασμό στο Instagram, μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα το όνομα χρήστη ή το δημόσιο όνομά σας για να διορθώσετε τυπογραφικά λάθη ή για να χρησιμοποιήσετε ένα πιο φιλικό προς την αναζήτηση όνομα για τον λογαριασμό σας. Θα καλύψουμε πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram σε επιτραπέζιους υπολογιστές, ιστότοπους για κινητά και στην εφαρμογή Instagram.

Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram στον ιστότοπο

Για να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα Instagram χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές, μεταβείτε στο Instagram.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και επιλέξτε Προφίλ. Τώρα κάντε κλικ στην Επεξεργασία προφίλ στο επάνω μέρος της σελίδας προφίλ. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας τη σελίδα Επεξεργασία προφίλ στο Instagram.

Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στη φόρμα δίπλα στο πεδίο Όνομα και να πληκτρολογήσετε το νέο όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ομοίως, μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στο πεδίο Όνομα χρήστη και να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας. Η αλλαγή του ονόματος χρήστη σας θα αλλάξει και τη διεύθυνση URL του προφίλ σας.

Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τον ιστότοπο Instagram για κινητά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και πατήστε το κουμπί Επεξεργασία προφίλ στην επόμενη σελίδα. Αυτό το κουμπί βρίσκεται δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας.

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το νέο όνομα του λογαριασμού σας Instagram στο πεδίο Όνομα και να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο κάτω από το Όνομα χρήστη για να πληκτρολογήσετε το νέο σας όνομα χρήστη. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Υποβολή για να αποθηκεύσετε αυτές τις αλλαγές.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του προφίλ σας δύο φορές μέσα σε 14 ημέρες. Εάν αλλάξετε τη λαβή του Instagram, θα μπορείτε να επαναφέρετε το παλιό όνομα χρήστη εντός 14 ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος άλλος δεν το διεκδικήσει στο μεταξύ.

 

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομά μου στο Instagram στην εφαρμογή για κινητά;

Οι χρήστες του Instagram μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές του σε Android και iOS για να αλλάξουν το όνομα του προφίλ και το όνομα χρήστη τους. Κατεβάστε το Instagram σε iPhone ή Android και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Instagram.

Αφού το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας στην εφαρμογή Instagram. Τώρα πατήστε Επεξεργασία προφίλ, το οποίο βρίσκεται πάνω από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο Όνομα για να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram. Το πεδίο Όνομα χρήστη θα εμφανίσει το τρέχον όνομα χρήστη σας στο Instagram. Μπορείτε να το αλλάξετε στο όνομα χρήστη που επιθυμείτε και να πατήσετε Τέλος για να αποθηκεύσετε αυτές τις αλλαγές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε και να δείτε το Instagram χωρίς λογαριασμό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4924

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: