Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης του iPhone

Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης του iPhone

Όταν η Apple παρουσίασε το iOS 17 στο κοινό, εντυπωσίασε πολλούς χρήστες με εκπληκτικά σύνολα λειτουργιών και επιλογές προσαρμογής. Ενώ οι περισσότερες από τις δυνατότητες και τις αλλαγές του iOS 17 έγιναν αποδεκτές από τους χρήστες, μόνο μερικές δέχθηκαν κριτική.

Η Apple άλλαξε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης όταν κυκλοφόρησε το iOS 17. Ο προεπιλεγμένος ήχος ειδοποίησης του iPhone ήταν «Tri-tone», αλλά αντικαταστάθηκε από το «Rebound» στο iOS 17.

Η αλλαγή του προεπιλεγμένου ήχου ειδοποιήσεων δεν έγινε δεκτή από τους περισσότερους χρήστες iPhone. Σύμφωνα με τους χρήστες, ο ήχος του Rebound είναι πιο απαλός, γεγονός που καθιστά δύσκολο να τον ακούσετε από όλη την αίθουσα.

Το χειρότερο είναι ότι το iOS 17 δεν επέτρεπε καν στους χρήστες να αλλάξουν τον ήχο ειδοποίησης. Αφού έλαβε αρνητικά σχόλια από τους χρήστες, η Apple πρόσθεσε τελικά την επιλογή αλλαγής του προεπιλεγμένου ήχου ειδοποίησης στο iPhone.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε και να διαγράψετε το ιστορικό κλήσεων στο iPhone 

Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης του iPhone

Για να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης στο iPhone σας, το iPhone σας θα πρέπει να εκτελείται σε iOS 17.2. Επομένως, εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα το iOS 17.2, προχωρήστε και εγκαταστήστε το αμέσως τώρα για να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης στο iPhone σας.

Εάν το iPhone σας τρέχει σε iOS 17.2, θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης στο iPhone σας.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχος και Απτικά.

Ήχος και Απτικά

3. Τώρα μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω και πατήστε Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις. Η προεπιλεγμένη ειδοποίηση είναι η ειδοποίηση ειδοποίησης.

Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις

4. Τώρα, μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης. Εάν αισθάνεστε άνετα με τον παλιό ήχο ειδοποίησης, επιλέξτε Τριτονικό.

Τριτονικό

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης του iPhone σας από τις Ρυθμίσεις. Έχετε πολλές επιλογές, αλλά το Tri-Tone είναι η συνηθισμένη επιλογή για χρήστες iPhone.

Τι γίνεται αν το iPhone σας δεν είναι συμβατό με το iOS 17.2;

Εάν το iPhone σας δεν εκτελείται σε iOS 17.2, δεν θα μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο ειδοποίησης. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι ο προεπιλεγμένος ήχος ειδοποίησης σε παλαιότερες εκδόσεις iOS είναι Tri-Tone.

Ήχος και Απτικά

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον ήχο για ήχο κλήσης, ήχο κειμένου, ειδοποιήσεις ημερολογίου, ειδοποιήσεις υπενθύμισης, νέο φωνητικό ταχυδρομείο κ.λπ. Ρυθμίσεις > Ήχοι & Απτικά.

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά την αλλαγή του ήχου ειδοποιήσεων του iPhone σας σε iOS 1.2 ή νεότερη έκδοση. Εάν δεν είστε λάτρης του “Rebound”, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης iPhone σε “Tri-Tone”. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλους ήχους, γι’ αυτό μη διστάσετε να παίξετε με τους ήχους μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Find My iPhone (Αναλυτικός οδηγός)

Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone (iOS 17)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *